Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
23 Φεβ 2020
Media

Πονοκέφαλος στο Μαξίμου από το δημοσίευμα του BBC περί «μακεδονικής μειονότητας»

 

Η πολιτική αντιπαράθεση με επίκεντρο το δημοσίευμα του BBC περί «μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα, οι  αντιδράσεις του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών και της αντιπολίτευσης, ο πολιτικός σχεδιασμός της κυβέρνησης και οι  προσπάθειες για τη συγκρότηση προοδευτικού μετώπου, οι θέσεις της Νέας Δημοκρατίας  για την Υγεία, οι εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ, καθώς και η συμμετοχή του πρωθυπουργού στη Σύνοδο ΕΕ – Αραβικού Συνδέσμου, κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων του αθηναϊκού Τύπου. Άλλα θέματα που επίσης προβάλλονται είναι οι συζητήσεις κυβέρνησης – θεσμών για την οικονομία τα μέτρα για την προστασία της α΄ κατοικίας και τις  120 δόσεις για χρέη στα Ταμεία,  οι αντιδράσεις για τις επιθέσεις του Ρουβίκωνα, οι αναμενόμενες δικαστικές αποφάσεις για τα αναδρομικά των δώρων, τις εισφορές και τις κοινωνικές παροχές, τα λάθη στα αναδρομικά των συνταξιούχων από τον ΕΦΚΑ,  ο κατώτατος μισθός, οι αλλαγές στα σχολικά βιβλία,  καθώς και η κατάσταση στη Βενεζουέλα.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Αλέξη κοίτα τι έκανες – Άρχισαν τα όργανα! Το BBC έθεσε θέμα «μακεδονικής μειονότητας» – Τα επίχειρα της προδοσίας – Κραυγαλέα προπαγάνδα για δήθεν χιλιάδες καταπιεσμένους που ζουν στην Ελλάδα – Το ΥΠΕΞ λούφαξε (!!!) και απάντησε μέσω «κύκλων» του.

ΕΘΝΟΣ : Φόβοι για λάθη σε χιλιάδες αναδρομικά – Στο μικροσκόπιο πληροφορίες για αστοχίες – 8.000 συνταξιούχοι φέρονται να μην έχουν εισπράξει τα σωστά ποσά ή και τίποτα .

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ :  Βήμα – βήμα πώς «κλειδώνουν» τα αναδρομικά οι συνταξιούχοι – Τι πρέπει να κάνουν 1,8 εκατ. δικαιούχοι για να κερδίσουν επιστροφές έως 36.900€ – Σιωπή από τον ΕΦΚΑ για τα λάθη στα αναδρομικά συνταξιούχων ενστόλων, ειδικών μισθολογίων μετά την αποκάλυψη του «Ε.Τ.» .

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ :  Αγώνας δρόμου με έπαθλο ένα δις – Επιταχύνουν για να κλείσουν τις εκκρεμότητες – Στη Βουλή ο διάδοχος νόμος για την προστασία πρώτης κατοικίας και η νέα ρύθμιση των 120 δόσεων για τα Ταμεία

Τα ΝΕΑ : 3+1 αποφάσεις αλλάζουν τη ζωή μας – Συμβούλιο της Επικρατείας και Άρειος Πάγος ανατρέπουν τα δεδομένα – Ποιοι θα ξαναπάρουν δώρα και αναδρομικά – Τι θα γίνει με τις εισφορές  και τις κοινωνικές παροχές – Τι θα γίνει με τους 70.000 δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο – Πώς θα ανοίξουν 10.000 θέσεις εργασίας στο Ελληνικό

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ : Γέφυρα των στεναγμών – Ο Τσίπρας ψάχνει για σωτήρες και καλοθελητές λίγο πριν από το τέλος – Με κινήσεις που μαρτυρούν απόγνωση συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την υποτιθέμενη διεύρυνση και την προσπάθεια συγκρότησης προοδευτικού μετώπου, καταφεύγοντας σε πρόσωπα και μεγέθη που όχι μόνο δεν προσδίδουν κύρος, αλλά προκαλούν ακόμη και θυμηδία στα μάτια των πολιτών .

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: 3 προϋποθέσεις  εξυγίανσης του τραπεζικούς συστήματος – Τι δηλώνει  στην « Ν» ο  Dr.M. Czurda,  δ. σ.  της εκτελεστικής επιτροπής του ΤΧΣ

Related posts