Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
16 Ιούν 2021
Αεροπορικά νέα

Η SKY express ανοίγει τα φτερά της στην Ευρώπη σε νέους προορισμούς και με ολοκαίνουργια αεροσκάφη

Σε μια περίοδο που το πτητικό έργο συρρικνώνεται διεθνώς, η SKY express επεκτείνεται συστηματικά. Σήμερα πετάει σε  43 εθνικούς και διεθνείς προορισμούς προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού. Παράλληλα  συμμετέχει στη μεγάλη προσπάθεια καθιέρωσης της χώρας ως ιδανικού προορισμού 12 μήνες το χρόνο. Πυκνώνει το πτητικό της έργο από και προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, επενδύει σε νέα αεροσκάφη και με την καμπάνια Greece is bliss αξιοποιεί τις νέες συνθήκες που καθιστούν τη χώρα ιδανικό μέρος και για την εξ΄ αποστάσεως εργασία.

Το ολοκαίνουριο Airbus, τύπου Α320neo της SKY express με το μοτίβο της νέας καμπάνιας να διακρίνεται – “Greece is bliss”

Μετά την έναρξη πτήσεων στο εξωτερικό με Λάρνακα και Βρυξέλλες και την επέκταση στο εσωτερικό με τα νέα δρομολόγια προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο και προσεχώς την ένταξη του Βόλου, σειρά έχουν προορισμοί κομβικής σημασίας.

Το δίκτυο πτήσεων από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών εκτός από τη Λάρνακα και τις Βρυξέλλες, τις επόμενες ημέρες θα καλύπτει με νέο υπερσύγχρονο στόλο τις ανάγκες των επιβατών προς τη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Μέσα στο Α320neo – Η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ και η Βασιλική Χριστίδη, Γενική Διευθύντρια Ομίλου IOGR

Ο προορισμός στο Παρίσι θα είναι το αεροδρόμιο Charles de Gaulle και στο Λονδίνο το Heathrow.

Επενδύσεις σε υπερσύγχρονο στόλο

Το επόμενο διάστημα η SKY express ολοκληρώνει την αναβάθμιση του ιδιόκτητου στόλου της με συνολικά 6 υπερσύγχρονα ολοκαίνουρια Airbus, τύπου Α320neo. Με την παραλαβή του 5ου στις 28/5 και του 6ου τον Ιούνιο, θα διαθέτει πλέον τον πιο «πράσινο» και περιβαλλοντικά φιλικά στόλο (green fleet) σε σύνολο αεροσκαφών.

Η αεροδυναμική και oι πρωτοποριακοί κινητήρες που έχει επιλέξει η SKY express, εξασφαλίζουν ακόμα μεγαλύτερη αξιοπιστία, λιγότερο θόρυβο, χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, μεγαλύτερη αυτονομία.

Διεθνής καμπάνια προβολής

Παράλληλα, η ελληνική αεροπορική εταιρεία της χώρας στηρίζει δυναμικά την επανέναρξη της τουριστικής περιόδου με τη διεθνή καμπάνια “Greece is bliss”. Η εκστρατεία αναδεικνύει τις δυνατότητες της Ελλάδας να αποτελέσει όχι μόνο ταξιδιωτικό, αλλά και επαγγελματικό προορισμό. Σε αυτή τη λογική εντάσσεται και η πρωτοβουλία “Working from a distance” την οποία πλαισιώνουν τα φωτογραφικά αφιερώματα της βραβευμένης ταξιδιωτικής φωτογράφου, Μαρίνας Βερνίκου.

Με την αναβαθμισμένη SKY express, οι ταξιδιώτες έχουν πλέον στη διάθεσή τους άκρως ανταγωνιστικούς ναύλους (best value fare), προσωποποιημένες ψηφιακές υπηρεσίες και το μεγαλύτερο δίκτυο στην Ελλάδα. Η εταιρεία  εφαρμόζει ολοκληρωμένο πλάνο μέτρων για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας επιβατών και προσωπικού με το πρόγραμμα ενισχυμένης φροντίδας και υγιεινής “CarePlane”.  

Η  κ. Βασιλική Χριστίδη, Γενική Διευθύντρια του Ομίλου IOGR είπε σχετικά :

«Δίνουμε τη δική μας μάχη για την καθιέρωση της Ελλάδας ως 12μηνου προορισμού.  Εργαζόμαστε συστηματικά ώστε να αξιοποιήσουμε το momentum και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η διεθνής τάση του remote work. Η τουριστική περίοδος που ξεκινά βρίσκει την SKY express σε πλήρη ετοιμότητα ώστε να συμβάλει στην αναζωογόνηση της οικονομίας και του τουρισμού. Με τα νέα, υπερσύγχρονα αεροπλάνα μας, οι πελάτες μας απολαμβάνουν μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία σε 43 προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίοι διαρκώς αυξάνονται. Η SKY express ικανοποιεί την ανάγκη για αξιοπιστία και υψηλή ποιότητα με ανταγωνιστικούς όρους. Στόχος μας είναι να γίνει η αγαπημένη επιλογή του απαιτητικού ταξιδιώτη». 

Η κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών δήλωσε:

 «H επέκταση του διεθνούς δικτύου της SKY express και η προσθήκη δύο ακόμη ιδιαίτερα σημαντικών συνδέσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας αποτελεί σημαντική εξέλιξη για την αγορά μας και ενισχύει τις επιλογές των ταξιδιωτών.  Mετά τη Λάρνακα και τις Βρυξέλλες, καλωσορίζουμε με χαρά τις νέες διεθνείς συνδέσεις, Παρίσι και Λονδίνο / Heathrow, κι ευχόμαστε στους στενούς συνεργάτες μας επιτυχία, ασφαλείς και γεμάτες πτήσεις και συνεχή και δυναμική αναπτυξιακή πορεία. Από τη δική μας πλευρά, επιβεβαιώνουμε την υποστήριξή μας προς τον αεροπορικό συνεργάτη μας και συνεχίζουμε τη στενή μας συνεργασία με στόχο την ενίσχυση της διασυνδεσιμότητας της πόλης μας και τη συμβολή μας στην αναζωογόνηση του τουρισμού και της οικονομίας.»

Με το επιχειρηματικό άνοιγμα στις πτήσεις η SKY express θα ενισχύσει σημαντικά τον ελληνικό τουρισμό αφού ολοένα και περισσότεροι ευρωπαίοι τουρίστες θα εκμεταλλευτούν τις προσφορές και τις ανταγωνιστικές τιμές των εισιτηρίων. Εκτός από το ονδίνο και το Παρίσι στους άμεσα στόχους που θα υλοποιηθούν πολύ σύντομα είναι τα δρομολόγια στη Λυόν, τη  Νάντη, το Αμβούργο και το Ντόρτμουντ.

Η SKY express ανήκει στον Όμιλο επιχειρήσεων IOGR, του επιχειρηματία Γιάννη Γρύλου.

Έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες interline με παγκόσμιας εμβέλειας αεροπορικές εταιρείες όπως οι KLM, Air France, Qatar Airways, Middle East Airlines, και Cyprus Airways ενώ για τις επίγειες υπηρεσίες συνεργάζεται  με την Skyserv. Σημαντική είναι η παρουσία του Ομίλου στο χώρο του Τουρισμού, των logistics, της εμπορίας ελαιολάδου, κ.α.

Στη βασική φωτoγραφία:

Από τη  παρουσίαση στα ΜΜΕ των αναπτυξιακών σχεδίων της SKY express, μέσα σε ένα από τα ολοκαίνουριο Airbus τύπου Α320neo. Στη μέση η κ. Βασιλική Χριστίδη, Γενική Διευθύντρια Ομίλου IOGR. Αριστερά  ο κ. Γιώργος Φράγκος, Διευθυντής Πτητικού Έργου SKY express και δεξιά ο κ. Θεόδωρος Κροκίδας, Πρόεδρος ΔΣ SKY express

Οι ομάδες της SKY express και του ΔΑΑ, με την μασκότ του αεροδρομίου της Αθήνας, τον Φίλο τον Αθηναίο

Πληροφορίες σχετικά με τις πτήσεις και τις υπηρεσίες της SKY express:

W: www.skyexpress.gr – E: commercial@skyexpress.gr

FB: https://www.facebook.com/SkyExpressAirlinesGreece

IG: https://www.instagram.com/skyexpressgreece/?hl=en

LI: https://www.linkedin.com/company/sky-express-airlines/?originalSubdomain=gr

Related posts