Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
03 Αυγ 2021
Lifestyle

Ζώδια : ΟΛΕΣ οι σημερινές προβλέψεις

Κριός Σήμερα θα αισθανθείτε πιο επικοινωνιακοί και θα αναζητήσετε να βρεθείτε με πρόσωπα με τα οποία υπάρχει νοητική χημεία. Η έλξη για το αντίθετο  φύλο θα είναι πολύ δυνατή και θα σας παρακινεί να κάνετε πράγματα ασυνήθιστα ή βιαστικά. Η  επιθυμία για άσκηση ή κίνηση γενικά θα σας ανανεώσει και θα γίνετε παράδειγμα προς μίμηση.

Ταύρος Η λέξη κλειδί της ημέρας είναι απέραντη νοσταλγία. Μια προγραμματισμένη   συνάντηση ίσως αποδειχθεί πολύ πιο όμορφη από ότι την φανταζόσασταν, γεγονός που θα σας γεμίσει με όρεξη και ενέργεια. Ίσως  αναθεωρήσετε τα πιστεύω σας για κάποια άτομα που δηλώνουν πως είναι δίπλα σας αλλά μόνο στα λόγια. Αισθηματικά, ξέρετε να κρατάτε το συναίσθημα ζωντανό.

Δίδυμοι Σήμερα δείχνετε πρόθυμοι να ακολουθήσετε τα σχέδια του συντρόφου και να αναλάβετε πρωτοβουλίες για τη διασκέδαση σας. Νέα και ειδήσεις που αφορούν φιλικά πρόσωπα κεντρίζουν την περιέργεια σας και πιθανόν να καταναλώσουν μεγάλο μέρος του χρόνου σας. Δουλειές που απαιτούν λεπτομέρεια και ακρίβεια ίσως σας εκνευρίσουν και τις παρατήσετε πριν καν τις αρχίσετε.

 Καρκίνος Κατά την διάρκεια της ημέρας ίσως να μην αισθάνεστε πολύ καλά συναισθηματικά και να συμβουλευτείτε κάποιον μεγαλύτερο. Η απόρριψη από κάποια προσφιλή πρόσωπα σας ενοχλεί αλλά βρίσκετε δημιουργικούς τρόπους για να την αντιμετωπίσετε. Η ενασχόληση με την υγιεινή διατροφή θα είναι σήμερα ένα από τα ενδιαφέροντα σας.
Λέων Η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να αφήσετε τον εαυτό σας να εκφραστεί χωρίς φόβο και πάθος. Εργασίες που δεν είναι επείγουσες ίσως τις αφήσετε για άλλη μέρα, γεγονός που ίσως προκαλέσει την γκρίνια κάποιου κοντινού σας προσώπου. Αισθηματικά, αποφασίζετε να βγάλετε τη σχέση από την κρίση παίρνοντας μεγάλα ρίσκα.
Παρθένος Καινούργιες επαφές και σχέσεις πολύ πιθανόν να σας δώσουν μια ιδιαίτερη ικανοποίηση σήμερα ενώ η πιθανότητα να κάνετε κάτι που σας αρέσει σας γεμίζει τις μπαταρίες με ενέργεια και θετική διάθεση. Ενασχολήσεις μέσα στο χώρο του σπιτιού σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε και να αισθανθείτε χρήσιμοι και δημιουργικοί. Καλή μέρα για να αξιολογήσετε κάποιες προτάσεις.

 
Ζυγός Η αισθηματική σας ζωή αποτελεί πεδίο χαράς και ευχαρίστησης. Είτε βρίσκεστε σε σχέση είτε έχετε κάποιο φλερτ νιώθετε ικανοποίηση και ολοκλήρωση. Επαφές με άτομα από το χώρο εργασίας ίσως δεν εξελιχθούν όπως υπολογίζατε και πιθανόν να δυσανασχετήσετε. Εργασίες ρουτίνας μέσα στο χώρο του σπιτιού θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε έξυπνοι και παραγωγικοί.
Σκορπιός Η σημερινή μέρα υπόσχεται καταστάσεις όμορφες και κυρίως ερωτικές. Αποφύγετε άτομα που σας κουράζουν και ψυχικά σας εξαντλούν καθώς προτεραιότητα έχει σήμερα η προσωπική σας ευχαρίστηση. Οικονομικές συναλλαγές αποτελούν αφορμή για να πλησιάσετε ένα πρόσωπο που σας γοητεύει ενώ κοινωνικές εκδηλώσεις αποτελούν αφορμή για να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας.
Τοξότης Σήμερα ξυπνάτε με  διάθεση για να εξετάσετε μέσα από μια διαφορετική σκοπιά τα πράγματα που σας περιβάλλουν και να τακτοποιήσετε κάποιες αισθηματικές  εκκρεμότητες. Μια έντονη επιθυμία σας υλοποιείται και καλείτε κοντινά σας πρόσωπα να γιορτάσετε. Ευχάριστες δραστηριότητες και θετικά σχόλια σας δυναμώνουν και σας γεμίζουν με αισιοδοξία.
Αιγόκερως Μια μέρα που θα είναι σαν να βρίσκεστε στη δουλειά καθώς εργασίες που απατούν τον προσωπικό σας κόπο ή τη δική σας εποπτεία σας απορροφούν μεγάλο ποσό ενέργειας. Συναντήσεις με μέλη της οικογένειας σας ευχαριστούν αλλά παράλληλα σας θυμίζουν κάποιο καθήκον. Εξαιρετική μέρα για να σκεφτείτε τι στρατηγική θα ακολουθήσετε σχετικά με ένα προσωπικό σας θέμα.
Υδροχόος Σήμερα δεν αισθάνεστε πως μπορείτε ή καλύτερα πως έχετε όρεξη να μεταβιβάσετε τις ιδέες σας  και να εκφράσετε τις απόψεις σας.  Προτιμάτε να ασχοληθείτε με απλά πράγματα μέσα από τα οποία βρίσκετε ενδιαφέρον και ταυτόχρονα ξεκουράζεστε νοητικά και ψυχικά. Καλή μέρα για ακούσετε τα θέλω και τις επιθυμίες του συντρόφου σας και να τα αξιολογήσετε μια άλλη μέρα.
Ιχθύς Ένας  αρμονικός  συνδυασμός  σκέψεων  και αποφάσεων αυτή την ήμερα  θα σας βοηθήσει στο να πάρετε κάποιες αποφάσεις σε θέματα που εκκρεμούσαν από καιρό. Κάποια πρόταση για ένα μικρό ταξίδι αξίζει να την  εκμεταλλευτείτε, χωρίς να παρεκκλίνετε του οικονομικού σας προϋπολογισμού. Κάποια πράγματα προχωράνε με βήματα χελώνας αλλά αυτό σας ευνοεί.

 
 
 
 

Related posts