Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση εντοπισμού ενός 69χρονου άνδρα στον Θερμαϊκό Κόλπο, μετά την ανατροπή του σκάφους στο οποίο επέβαινε μαζί με τη σύζυγό του.
Το ζευγάρι είχε μεταβεί για ψάρεμα στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Ποταμού Επανομής, όταν, υπό συνθήκες που διερευνώνται, το σκάφος ανετράπη.
Η σύζυγος του 69χρονου διασώθηκε, ενώ οι έρευνες των αρμόδιων αρχών για τον εντοπισμό του άνδρα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Η γυναίκα κατάφερε να σωθεί κολυμπώντας και να εντοπιστεί ώρες αργότερα από ένα ιδιωτικό σκάφος που έπλεε στην περιοχή.
Στην μεγάλη επιχείρηση που έχει στηθεί από το απόγευμα για τον εντοπισμό του 69χρονου υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Eρευνας και Διάσωσης συμμετέχουν ένα ελικόπτερο Super Puma, 3 πλωτά σκάφη του Λιμενικού κι ένα σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι είχε βγει για ψάρεμα στην θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Ποταμού της Επανωμής. Σύμφωνα με το Λιμενικό στην περιοχή πνέουν ΒΑ άνεμοι 4 μποφόρ.



