Subscribe Now
Trending News
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
15 Ιούν 2026
Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Αφέθηκε ελεύθερος ο 35χρονος που συνελήφθη για κατασκοπεία

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε σήμερα, Δευτέρα 15 Ιουνίου, ο 35χρονος που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για κατασκοπεία, προκειμένου να απολογηθεί.

Αποφασίτηκε να του επιβληθεί απαγόρευση από την χώρα και υποχρέωση να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου διαμένει.

Ο 35χρονος Βούλγαρος συνελήφθη χθες, Κυριακή για κατασκοπεία, καθώς φέρεται να είχε τραβήξει και θερμική φωτογραφία από πρώην στρατόπεδο στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα η σύλληψη από αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., έγινε βραδινές ώρες χθες (13-06-2026), καθώς έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στο αυτοκίνητό του 35χρονου ένα ιπτάμενο μη επανδρωμένο τηλεχειριζόμενο (drone), στερούμενος σχετικής άδειας χειριστή.