Νέα γυναικοκτονία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Ροδόπη, όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 58χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε την σύζυγό του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ζευγάρι με καταγωγή από την Αλβανία, γονείς δύο παιδιών.
Μετά τη δολοφονία της 44χρονης, ο 58χρονος αυτοτραματίστηκε με το μαχαίρι. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, εκτός κινδύνου
Επεισόδια μεταξύ του ζευγαριού είχε καταγραφεί ξανά στις αρχές του 2022 στο Ηράκλειο Κρήτης. Η γυναίκα είχε τότε υποβάλει μήνυση σε βάρος του συζύγου της για απειλή. Ο άνδρας είχε συλληφθεί τότε στο πλαίσιο του αυτοφώρου για ενδοοικογενειακή βία.
Οι έρευνες της αστυνομίας για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε το έγκλημα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.


