Subscribe Now
Trending News
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
06 Αυγ 2026
SLIDER

Προφυλακίστηκε ο 44χρονος για τη μεγάλη πυρκαγιά στην Πάστρα Κεφαλονιάς

Στις φυλακές Αγίου Στεφάνου Πατρών οδηγείται ο 44χρονος που συνελήφθη για τη σοβαρή πυρκαγιά στην περιοχή της Πάστρας στην Κεφαλονιά, καθώς μετά τη χθεσινή απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.

Η φωτιά στη Δημοτική Ενότητα Ελειού – Πρόννων άφησε πίσω της εκτεταμένες καταστροφές, κατακαίγοντας πάνω από 6.000 στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης.

Η έρευνα των ανακριτικών υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αργοστολίου, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, έδειξε ότι ο κατηγορούμενος έθεσε τη φωτιά με χρήση γυμνής φλόγας λίγο μετά τις 11 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Ο 44χρονος δεν είναι άγνωστος στις Αρχές, καθώς έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν για ανάλογες υποθέσεις, ενώ είχε καταδικαστεί και εκτίσει ποινή για εμπρησμούς.