Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
22 Ιαν 2022
SLIDER

Προβλέψεις 2021 με βάση τον αριθμό του προσωπικού σας έτους

Από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Για να έχετε την προσωπική σας ετήσια αριθμολογική πρόβλεψη, θα πρέπει πρώτα να βρείτε τον αριθμό που σας αντιπροσωπεύει το 2021.

Θα προσθέσετε την μέρα γέννησης σας + μήνας γέννησης + το τρέχον έτος, [όχι το γενέθλιο έτος]. Το άθροισμα που θα προκύψει θα το κάνετε μονοψήφιο.  Έτσι θα δείτε ποιος αριθμός, από το 1 έως το 9, αντιστοιχεί στην χρονιά σας.

Παράδειγμα

Αν έχετε γεννηθεί 18 Ιουνίου 1973, θα προσθέσετε 1 + 8 + 6 = 15

Προσθέτουμε το έτος 2021 [και όχι το 1973 της γένησης], στον αριθμό 15. Δηλαδή 15 + 2+ 0+ 2+ 1 = 20

Το άθροισμα αυτό θα το κάνετε μονοψήφιο, δηλαδή 2 + 0 = 2

Το 2 λοιπόν είναι ο ετήσιος προσωπικός αριθμός του παραδείγματος μας.

Αν ο ετήσιος αριθμός σας για το 2021 είναι ο…….

 1

Το 2021 είναι μία αρκετά συμβατή χρονιά για σας, όπου θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε νέα ξεκινήματα, βάζοντας στην άκρη ότι δεν σας ταιριάζει. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε καινούρια σχέδια, ή σε νέα πρόσωπα που θα σας γεμίσουν με νέες ιδέες και γιατί όχι, να αλλάξετε σελίδα σε προσωπικό επίπεδο. Τα πρώτα δεκαήμερα των μηνών του έτους, θα είστε περισσότερο δραστήριοι, ενώ τον Ιούλιο και Σεπτέμβριο, θα πρέπει να προσέξετε τα πισωγυρίσματα μιας όχι και τόσο υγιούς κατάστασης. Οι αλλαγές θα βοηθήσουν να βρείτε πραγματικά αυτό που σας ταιριάζει, είτε στην προσωπική σας ζωή, είτε στην επαγγελματική.

2

Αυτή την χρονιά η προσωπική σας ζωή γίνεται το επίκεντρο της καθημερινότητας σας. Αφήνετε πίσω το παρελθόν και έχετε το βλέμμα σας στραμμένο στο μέλλον και στα πρόσωπα που σας κάνουν την ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα. Το Καλοκαίρι θα καθορίσει πολλά πράγματα στην ζωή σας και θα προχωρήσετε με μετασχηματισμούς, που σίγουρα είναι απαραίτητο να γίνουν. Έχετε αφήσει από την προηγούμενη χρονιά κάποιες εκκρεμότητες, που τώρα είστε έτοιμοι να ολοκληρώσετε. Θα πρέπει να καλλιεργήσετε την εμπιστοσύνη των άλλων, γιατί θα υπάρξουν στιγμές που θα σας κρίνουν αυστηρά.

3

Θα ανοιχτούν νέοι δρόμοι μπροστά σας και εσείς θα νιώσετε ότι ήρθε η στιγμή να κυνηγήσετε τις προκλήσεις της ζωής. Θα έχετε πολλές ιδέες, που θα θελήσετε να τις μοιραστείτε με τους άλλους, στην προσπάθεια σας να τις υλοποιήσετε.  Την νέα αυτή χρονιά σας περιμένει κάποιο ταξίδι, που θα έχει να σας δώσει πάρα πολλά, κυρίως σε εμπειρίες. Να είστε περισσότερο προσεκτικοί στις αποφάσεις σας, γιατί ενδέχεται να κάνετε κάποια λάθη, που δυστυχώς θα έχουν βαρύτητα στην περαιτέρω πορεία σας. Στην συναισθηματική σας ζωή, θα νιώθετε χαρά μέσα από την προσωπική σας ελευθερία, ακόμη και αν βρίσκεστε σε σχέση ή γάμο.

4

Το 2021, είναι μία πολύ σημαντική χρονιά για την εξέλιξη σας, εφόσον θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να αναπτύξετε σταθερές βάσεις στην ζωή σας. Βέβαια θα υπάρξουν περίοδοι που θα νιώθετε ασάφεια και προβληματισμό για εκείνα που πραγματικά θέλετε να κάνετε, για τους ανθρώπους που αγαπάτε, αλλά οι συνθήκες θα είναι περιοριστικές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έως το τέλος αυτού του κύκλου, θα έχετε πραγματοποιήσει κάτι πολύ σημαντικό και θα νιώσετε ότι αποκτήσατε συναισθηματική και υλική αρμονία, ακόμη και κάτω από δύσκολες συνθήκες.

5

Θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να πετύχετε τους στόχους σας, εφόσον θα αλλάζουν πολλά πράγματα από την αρχική τους θέση. Ο Ιανουάριος, ο Μάιος και ο Οκτώβριος, θα είναι μήνες σταθμοί σε αυτή την χρονιά, όπου θα πρέπει να μαζέψετε τις δυνάμεις σας, για να μην διασκορπίζονται χωρίς λόγο. Θα νιώσετε πιο καλά μακριά από την πίεση που σας προκαλούν κάποιοι άνθρωποι από το περιβάλλον σας και μην πιέζετε τον εαυτό σας για κάτι που δεν σας ταιριάζει. Μην φοβηθείτε να κάνετε την επανάσταση σας, ακόμη και αν  πρόκειται για μία πολύχρονη σχέση.

6

Το 2021, θα είναι μία χρονιά σταθμός για σας. Θα βρεθείτε μπροστά σε οικογενειακές υποθέσεις που καλείστε να τακτοποιήσετε και να φροντίσετε. Βέβαια κάποια στιγμή θα κουραστείτε να [αδειάζετε] την ενέργεια σας στους άλλους, χωρίς να πάρετε από εκείνους την ζεστασιά μιας αποδοχής για την προσφορά σας. Στην προσωπική σας ζωή θα υπάρξουν καλές εξελίξεις που θα σας σπρώξουν σε μία πιο ουσιαστική δέσμευση με το πρόσωπο που συμπορεύεστε. Στα επαγγελματικά σας θα κρατήσετε μόνο ότι σας αξίζει, ενώ μέσα από τις επιλογές σας θα βάλετε τάξη σε κάθε πρακτικό και οικονομικό ζήτημα.

7

Είναι μία πολύ ιδιαίτερη χρονιά, εφόσον θα έχετε να παλέψετε με δύο διαφορετικές καταστάσεις και αυτό που θα υπερισχύσει θα είναι σίγουρα για το καλό σας. Μέσα από ένα ταξίδι, θα δείτε τον κόσμο με άλλα μάτια και είναι πιθανόν να δώσετε αξία σε πράγματα που μέχρι σήμερα γυρίζατε την πλάτη σας. Από το Καλοκαίρι, έως και να τελειώσει αυτή η χρονιά, θα κάνετε κάτι πολύ σημαντικό, που θα νιώσετε μεγάλη ικανοποίηση και ολοκλήρωση. Δεν είναι η καλύτερη χρονιά για σχέση, αλλά είναι καλή για να μοιραστείτε τα ίδια όνειρα με κάποια πολύ δικά σας πρόσωπα.

8

Ήρθε η στιγμή να δεχθείτε τις καρμικές αλλαγές στην ζωή σας και να μετουσιώσετε τις ευκαιρίες, που θα σας απομακρύνουν, από περιορισμούς και αναβολές. Έτσι θα γίνετε πιο απόλυτοι στις σχέσεις σας με τους άλλους, βάζοντας πλέον και τις δικές σας επιθυμίες στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Θα επικεντρωθείτε σε οικονομικά θέματα, που θα χρειαστούν πολύ φροντίδα για να μπορέσετε να τα φτιάξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Αν και θα υπάρξουν ευκαιρίες στα επαγγελματικά και οικονομικά σας, οι κραδασμοί του έτους 2021, με άθροισμα [5], αγαπά το ρίσκο και για αυτό τον λόγο μην είστε απρόσεκτοι και παρορμητικοί στο πορτοφόλι σας.

9

Σε αυτή την χρονιά, θα θελήσετε να ξεπεράσετε τον εαυτό σας, να εξαλείψετε τα απωθημένα του παρελθόντος και να γιατρέψετε ότι σας έχει πληγώσει. Θα έρθουν στιγμές που θα βλέπετε ότι πολλά θέματα που σας απασχολούν, εναντιώνονται στα σχέδια σας, βάζοντας τα ψυχικά σας αποθέματα σε εγρήγορση. Σε όλους τους τομείς, η επιθυμία σας θα είναι να ολοκληρώσετε και να κλείσετε παλιές υποθέσεις, αλλά μην κάνετε το λάθος να τις κουκουλώσετε, γιατί τότε θα βρεθείτε έξω από τα νερά σας, χωρίς να ξέρετε πως πρέπει να χειριστείτε τις καταστάσεις που θα παρουσιαστούν. Θα πρέπει να αντισταθείτε στην επιπολαιότητα και να ακολουθήσετε έναν μετρημένο τρόπο, βάζοντας πρώτα να πρυτανεύει η λογική και η σύνεση.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

 

 

 

 

Related posts