Επιστροφή στην κορυφή
Κυριακή, 17 Δεκ 2017
 
 

Όταν η ζήλια φτάνει σ’ άλλο επίπεδο…! (ΦΩΤΟ)

Κυριακή, 18 Ιούνιος 2017 - 19:47

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Για πολλές γυναίκες, η προοπτική του συντρόφου τους για καλοκαιρινές διακοπές με τους φίλους του, καθώς και με τη συνοδεία αλκοόλ, μπορεί να προκαλέσει αίσθημα ανασφάλειας. Ωστόσο, μια κοπέλα φαίνεται να βρήκε τη λύση στο πρόβλημα αυτό, μ’ έναν ανορθόδοξο τρόπο!

Πρόκειται για την 18χρονη Korie Heyward, η οποία σχεδίασε ένα ξεκαρδιστικό μπλουζάκι δυο όψεων για τον 22χρονο σύντροφο της, με αφορμή την εξόρμηση του στα Μάλια που είχε προγραμματίσει για το τέλος του Ιουνίου.

Η γυναίκα – μητέρα και ενός παιδιού 4 μηνών – εκτύπωσε μια δική της φωτογραφία στη μπροστινή όψη του T-shirt, με λεζάντα: «Αν μπορείτε να το διαβάσετε, τότε είστε πολύ κοντά, παρακαλώ μείνετε μακριά».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όσο για την πίσω όψη, φρόντισε να βάλει μια φωτογραφία όπου στην αγκαλιά της κρατάει την κόρη τους και έγραψε: «Αγαπώ τα κορίτσια μου και μισώ όλα τα κορίτσια στα Μάλια».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πνευματώδης κοπέλα, δήλωσε για την αντίδραση του αγοριού της, μόλις το αντίκρισε: «Αρχικά, δεν ήταν χαρούμενος γι’ αυτό. Λίγο αργότερα όμως, είπε ότι ήταν πολύ αστείο και ότι θα το φορούσε».

Επιπλέον, δε δίστασε να ανεβάσει το έργο της στο facebook, με το ποστ της να λαμβάνει εκατοντάδες like.

«Όλοι πίστεψαν ότι ήταν ξεκαρδιστικό. Θέλω να πω, μερικοί νόμισαν ότι είμαι ψυχοπαθής, αλλά θεωρώ ότι οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι είναι μια πλάκα», διευκρίνισε και πρόσθεσε για τον σύντροφο της, στη συνέχεια: «Το ειρωνικό είναι ότι πιθανότατα θα πάρει περισσότερη προσοχή τώρα!».Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: