Σε μία επεισοδιακή καταδίωξη διακινητή αναγκάστηκε να εμπλακεί η αστυνομία του Έβρου, αφού ο δράστης εμβόλισε αστυνομικό όχημα και διέφυγε, απαιτώντας τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου.
Αναλυτικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (22/7) σε επαρχιακή οδό του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου, συνέλαβαν έναν αλλοδαπό, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα εννέα παράτυπους μετανάστες.
Αρχικά ο διακινητής δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και εγκατέλειψε το όχημα εν κινήσει, με αποτέλεσμα αυτό να «καρφωθεί» σε περιπολικό, ενώ ο δράστης διέφυγε σε παρακείμενη περιοχή με πυκνή βλάστηση.
Έπειτα όμως από οργανωμένη έρευνα των παραπάνω αστυνομικών με τη συνδρομή σκύλου Κ9 και αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης εντοπίστηκε και συνελήφθη.



