Ακόμη μια γυναικοκτονία συγκλονίζει την Ελλάδα, με μία 39χρονη γυναίκα να χάνει σήμερα (1/6) τη ζωή της από τα χέρια του συζύγου της, στην Καλαμάτα.
Στο δωμάτιο του σπιτιού κοιμόντουσαν ανυποψίαστα τα δύο ανήλικα παιδιά της οικογένειας, την ώρα που στο διπλανό χώρο ο 41χρονος σκότωνε με μαχαίρι την 39χρονη σύζυγο του. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, την πόρτα στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο άνοιξε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, ο 41χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης, ο οποίος εμφανίστηκε με εμφανείς κηλίδες αίματος στα ρούχα του.
Κατά την είσοδο των αστυνομικών στην κρεβατοκάμαρα, εντοπίστηκε νεκρή στο πάτωμα η σύζυγός του, φέροντας πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.
Σε διπλανό δωμάτιο του σπιτιού κοιμόντουσαν τα δύο ανήλικα παιδιά της οικογένειας, ηλικίας περίπου 10 και 6 ετών, τα οποία μεταφέρθηκαν άμεσα στην παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας για προληπτική φροντίδα και υποστήριξη.
Λίγο μετά τις 01:47 της Δευτέρας, η ΕΛ.ΑΣ. δέχθηκε τηλεφωνικές καταγγελίες από κατοίκους πολυκατοικίας στην Καλαμάτα, οι οποίοι ανέφεραν ότι άκουγαν γυναικείες φωνές να καλούν σε βοήθεια από το διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες έφτασαν περίπου 10 λεπτά πριν τις 2:00 και βρέθηκαν αντιμέτωπες με σκηνές έντασης έξω από το επίμαχο διαμέρισμα. Ένοικοι της πολυκατοικίας ανέφεραν ότι οι κραυγές είχαν σταματήσει λίγο νωρίτερα, ενώ παρά τις επανειλημμένες κρούσεις στην πόρτα δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση.
Ο άνδρας συνελήφθη και προσήχθη στις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές, όπου και ομολόγησε την πράξη του, παρουσιάζοντας τους δικούς του ισχυρισμούς για τα γεγονότα που προηγήθηκαν.
Η υπόθεση διερευνάται από τις αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ έχει διαταχθεί προανάκριση για τη διακρίβωση όλων των συνθηκών κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό.
Πηγή: ethnos.gr


