Γράφει ο “Finch”
Ο Παναθηναϊκός έχασε για δεύτερη φορά στην Ισπανία από την Λαμποράλ Κούτσα με την υπόθεση… Final 4, δυσκολεύει αρκετά!
Πλέον μετά και το δεύτερο σερί αποτυχημένο αποτέλεσμα, στην επιφάνεια βγήκαν αρκετά… ερωτήματα!
Πραγματικά, υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν μπορώ να τα καταλάβω! Ναι πείτε με χαζό, αλλά πλέον δεν μπορώ να βγάλω άκρη μόνος μου!
Χτες βλέπαμε βασανιστικά την εμμονή που είχε ο Τζόρτζεβιτς στη χρησιμοποίηση τόσο του Πάβλοβιτς όσο και του Γουίλιαμς!
Εφόσον ο Πάβλοβιτς ήταν εκτός τόπου και χρόνου, γιατί τον κρατάς στο παρκέ 14 λεπτά;
Από την άλλη, βλέπεις και τον Αμερικανό να κάνει μία από τις πιο άσχημες εμφανίσεις του και συνεχίζεις να τον πετάς μέσα, έχοντας κάνει αρκετά λάθη, ενώ παράλληλα δείχνει ότι δεν έχει βρει το ρυθμό του στη φάση των play off!
Βέβαια, θα έρθει κάποιος να μου πει, ότι σημείωσε 12 πόντους! Ναι, οι περισσότεροι από αυτούς σημειώθηκαν μετά το 38′.
Έχεις πρόβλημα στη θέση 3 και δεν χρησιμοποιείς ούτε για ένα δευτερόλεπτο τον Γιάνκοβιτς!
Γιατί κύριε Τζόρτζεβιτς;
Το παιχνίδι πηγαίνει στην παράταση, και στις πρώτες δύο κρίσιμες επιθέσεις, όπου μπορείς κάλλιστα να σκοτώσεις τον αντίπαλο σου, σου κάνει επιθέσεις ο Νικ Καλάθης, με δύο συνεχόμενα τρίποντα παρακαλώ, τα οποία ήταν άστοχα.
Γιατί;
Είναι πολλά τα δύο εκατομμύρια το χρόνο, για έναν παίκτη από τον οποίο περιμένεις πολλά περισσότερα…
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης συγκινεί με την εμφάνιση του και παίρνοντας τους “πράσινους” από το χέρι προσπαθεί να τους σπρώξει προς τη νίκη!
Γιατί δεν του δώσατε τις κρίσιμες επιθέσεις στην παράσταση να τις εκτελέσει ο ίδιος, δίοτι είναι ο μοναδικός παίκτης με… άντερα αυτή τη στιγμή στην ομάδα!
Γιατί κύριε Τζόρτζεβιτς ο Παναθηναϊκός παρουσιάζετε τόσο κακός στο επιθετικό κομμάτι, σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο;
Και το μεγαλύτερο ερώτημα απ όλα…
Βλέπετε όλοι σας τον αρχηγό να τα δίνει όλα μέσα στο παρκέ… ΓΙΑΤΙ, δεν τον ακολουθάει κανένας;
ΥΓ: Ο σοβαρός Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει την ανατροπή και να βρεθεί στο Βερολίνο. Αυτή η φανέλα είναι βαριά!

