Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
28 Σεπ 2022
Ελλάδα

Δυναμική παρουσία του Δημήτρη Μητρέλλου με το Συνδυασμό του Γιάννη Φωστηρόπουλου στο Π.Φάληρο

Ξεχωρίζει η παρουσία του Δημήτρη Μητρέλλου ανάμεσα στους υποψήφιους  για τις Δημοτικές εκλογές . Κατεβαίνει με τον συνδυασμό του Γιάννη Φωστηρόπουλου.

Το σύνθημα τα λέει όλα: «Συνεχίζουμε» για το Παλαιό Φάληρο.

Ο Δημήτρης Μητρέλλος γεννήθηκε το 1965 στη Μυτιλήνη. Πριν πάει στο Δημοτικό, σε ηλικία 5 ετών η οικογένεια του μετακόμισε στο Παλαιό Φάληρο. Από το 1970μμέχρι και σήμερα μένει στον ίδιο Δήμο. Το Παλαιό Φάληρο το γνωρίζει όσο κανένας άλλος. Εκεί ,στο 3ο Λύκειο ,ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του. Στη συνέχεια σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων σε Ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΙΕΚ).

Τι λέει όμως ο ίδιος σε συνέντευξη που μας παραχώρησε:

“ Από το 1989 είμαι παντρεμένος με την Αφροδίτη Ασλάνη Παλαιοφαληριώτισα τρίτης γενιάς, με καταγωγή από τη Μικρά Ασία (Σμύρνη), με την οποία έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά, την Κατερίνα και την Ιγνατία (Νάντια). Πρόσφατα αποκτήσαμε  και το πρώτο μας εγγόνι.

➢ Επαγγελματικό Προφίλ

Η επαγγελματική μου σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1984 σαν πωλητής σε κατάστημα ταπήτων ‘’ΤΕΧΕΡΑΝ’’ (Γεώργιος Χατζηναθαναήλ) και στη συνέχεια στη γνωστή εταιρεία ταπήτων «FINTEXPORT Α.Ε.Β.Ε». Αρχικά ως Πωλητής (1987-1991) και εν συνεχεία ως Προϊστάμενος αλλά και ως Διευθυντής Πωλήσεων (1991-1999). Παράλληλα, το 1989, δημιούργησα και τη δική μου εταιρεία εμπορίας χειροποίητων χαλιών, την «HALI O.E», μέσα από την οποία ξεκίνησε η δραστηριοποίησή μου στον χώρο των επιχειρήσεων. Τα τελευταία είκοσι χρόνια έχω επικεντρώσει το επιχειρηματικό μου ενδιαφέρον στο χώρο της εστίασης και της αναψυχής (Cactus Cafe Restaurant, On Stage Cafe, Αγορά Cafe Bistro).

➢ Δράσεις

Ο Υπ. Δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος μαζί με τον Δημήτρη Μητρέλλο

Έντονη παρουσία στην κοινωνική και αθλητική ζωή του Παλαιού Φαλήρου, δραστηριοποιούμενος ενεργά με την κοινότητα των απόδημων Λέσβιων, με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, καθώς και με άλλες δραστηριότητες κοινής ωφελείας.”

Από το  2015 έως  σήμερα, είναι Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Ατρόμητος Ανεμώτιας Λέσβου.

Είναι  ιδρυτικό μέλος ( από το 2016) και Πρόεδρος του ΔΣ της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ «Ηφαίστειο Ανεμώτιας Λέσβου» με αντικείμενο δραστηριοποίησης την απόσταξη τσίπουρου με παραδοσιακό τρόπο.

Την ίδια εποχή, το  2016 έγινε  Αντιπρόεδρος της Ομάδας των Παλαιμάχων του ΠΑΣ Παλ. Φαλήρου. Θέση που κατέχει ως σήμερα.


Ο Δημήτρης Μητρέλλος μαζί με τον Μιχάλη Κουμεντάκο (πρόεδρο της Β1 Νοτίου τομέα της Ν. Δημοκρατίας).

Ακόμη είναι:

  • 2016 – 2018 Μέλος του Δ.Σ της ποδοσφαιρικής ομάδας του Α.Ο Παλαιού Φαλήρου
  • 2017 – 2018 Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Ο Π. Φαλήρου

Ο δραστήριος  Δημήτρης Μητρέλλος συνεχίζει :

“Μέσα από μια συνεχή πορεία ζωής και δραστηριοποίησης στο Παλαιό Φάληρο, και γνωρίζοντας καλά τις ανάγκες και τα προβλήματα της περιοχής μας, επιθυμώ και εγώ, να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να γίνει η πόλη μας ακόμα καλύτερη, πιο ασφαλής, πιο όμορφη, πιο ανθρώπινη και πιο φιλική στους κατοίκους της. Οφείλουμε να αξιοποιήσουμε την παρακαταθήκη των έργων και των πρωτοβουλιών της προηγούμενης δημοτικής αρχής, και να συνεχίσουμε να αλλάζουμε την περιοχή μας προς το καλύτερο, βλέποντας προς το μέλλον, με ένα και μόνο στόχο: Την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της!

Θεωρώ ότι τα επόμενα χρόνια θα πρέπει να επικεντρώσουμε τη δράση μας σε πέντε  άξονες: α) στην ασφάλεια και την ευταξία της πόλης, β) στην λειτουργική, τεχνική και αισθητική αναβάθμισή της,  γ) στην αναβάθμιση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας με την σύμπραξη των ιδιωτικών θεραπευτηρίων της πόλης μας, δ) στην τόνωση της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας, και τέλος ε) στην στήριξη των αθλητικών ερασιτεχνικών σωματείων της πόλης μας.

Χωρίς εξαρτήσεις και δεσμεύσεις, με μεγάλη διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς, όρεξη για δουλειά, και όντας ενεργός κοινωνικά και επιχειρηματικά στο Π. Φάληρο, επιθυμώ να θέσω την εμπειρία, τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία που έχω αποκτήσει από το χώρο των επιχειρήσεων, στην συλλογική μας προσπάθεια για ένα Φάληρο ακόμα καλύτερο, μα πάνω απ’ όλα  στην υπηρεσία των συμπολιτών μας!”

Related posts