Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
05 Δεκ 2023
SLIDER

Από 21 έως 27 Αυγούστου 2023: Ποια ζώδια επηρεάζονται από τους πλανητικούς συνδυασμούς

Από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά

Πολυποίκιλη θα είναι αυτή η εβδομάδα από πλανητικούς συνδυασμούς, ενώ ο Ήλιος περνά στο ζώδιο της Παρθένου στις 23 Αυγούστου. Μία στιγμή που όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι ήρθε η εποχή των υποχρεώσεων και της επανεξέτασης μας στην καθημερινότητα. Επίσης η ανάδρομη πορεία του Ερμή, φέρνει εμπόδια στις επικοινωνίες αλλά και βάζει κάποιες αναβολές σε καταστάσεις που είχαν προγραμματιστεί. Τέλος, ο Άρης πριν περάσει στο ζώδιο του Ζυγού, ενεργοποιεί δύο όψεις, η μία είναι η αντίθεση με τον Ποσειδώνα, όπου φέρνει ατυχήματα κυρίως με το υγρό στοιχείο και η δεύτερη με τον Πλούτωνα, όπου ανανεώνει και ενισχύει θετικά τα ζώδια της Γης, των τελευταίων ημερών.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά κουραστική για σας, με πολλές υποχρεώσεις, επαγγελματικές ανακατατάξεις και αλλαγές στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Κάτι που θα πρέπει επίσης να φροντίσετε είναι η υγεία σας και εδώ θα επισημάνω ότι δεν θα πρέπει να αναλώνετε την ενέργεια σας σε καταστάσεις που σας φθείρουν, σωματικά και πνευματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, η εβδομάδα αυτή θα είναι γεμάτη από συναισθηματικές ανακατατάξεις και πρόσωπα που θα επιστρέψουν για να σας θυμίσουν τα καλά και τα δύσκολα της μεταξύ σας σχέσης. Φροντίστε να μην αφεθείτε σε καταστάσεις που κρύβουν κινδύνους, κυρίως από 22 έως 24/8.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα αυτή για σας είναι αρκετά δύσκολη και χρειάζεται πολύ προσοχή τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικογενειακά σας θέματα. Από ότι φαίνεται θα υπάρξουν έντονοι τριγμοί και καταστάσεις που δεν γνωρίζετε καλά εξ αρχής, ώστε να τις αντιμετωπίσετε έγκαιρα. Επίσης μην είστε εριστικοί με τους άλλους, κάτι που μπορεί να σας απομακρύνει από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πολυαστρία στο ζώδιο της Παρθένου, θα φέρει για σας μία έντονη κινητικότητα και σίγουρα θα χρειαστεί να κάνετε αρκετή υπομονή  με άτομα που βρίσκονται στο συγγενικό σας περιβάλλον. Επίσης ταξιδάκια και μετακινήσεις θα έχουν μία περίεργη εξέλιξη, αν δεν είστε απόλυτα έτοιμοι και συντονισμένοι.

ΛΕΩΝ

Ίσως να έχετε βγει κατά πολύ έξω από τον προϋπολογισμό σας, όπως επίσης μία μεγάλη οικονομική δυσλειτουργία είναι πιθανόν να προέρχεται από την κακή διαχείριση τον οικονομικών σας μέσα στο Καλοκαίρι. Φροντίστε αυτές τις μέρες να μην κάνετε σπουδαίες αγορές και επενδύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά δύσκολη για σας, σε όποιο δεκαήμερο και να ανήκετε. Η πολυαστρία στο δικό σας ζώδιο, θα σας γεμίσει με εξτρά υποχρεώσεις και η αντίθεση του Άρη – Ποσειδώνα, είναι μία όψη έντονα ανατρεπτική, γιατί θα αμφιβάλετε για πολλά και δεν θα σας δοθεί η ευκαιρία να έχετε υγιείς στόχους. Μετατοπίστε τα σημαντικά που θέλετε να κάνετε, για το επόμενο διάστημα.

ΖΥΓΟΣ

Με την πολυαστρία στον 12 τομέα σας, βρίσκεστε σε μία περίοδο που δεν μπορείτε εύκολα να προχωρήσετε σε δραστικές κινήσεις, ενώ ένα ακόμη θέμα που θα σας απασχολήσει, είναι αυτό της υγείας σας. Το παρασκήνιο θα είναι ενεργό αυτή την περίοδο και γι αυτό μην εμπιστεύεστε, αλλά κυρίως μην γνωστοποιείτε τις προθέσεις σας στους άλλους, γιατί οι αντίπαλοι θα σας πολεμήσουν με τα δικά σας όπλα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή, ενώ οι στόχοι σας χρειάζονται περισσότερη προσπάθεια για να επιτευχθούν. Επαναπροσδιορίστε την θέση σας έναντι των πραγμάτων που συμβαίνουν γύρω σας, όπως επίσης προφυλάξτε τον εαυτό σας από υπερχείλιση συναισθημάτων, που μπορεί να μην έχουν την ανταπόκριση που περιμένατε από τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά πιεστική για σας, σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να βρίσκετε τρόπους διαφυγής ώστε να αποφύγετε τις ανατροπές, που δύσκολα θα μπορέσετε να τις αντιμετωπίσετε. Αν πρέπει να κάνετε κάποιες συζητήσεις για την ακίνητη περιουσία σας, καλό είναι να αφήσετε τα σημαντικά για αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το καλό που έχει αυτή η εβδομάδα για σας, είναι ότι οι δυσκολίες που θα συμβαίνουν, θα έχουν μία πολύ γρήγορη και ανεπαίσθητη καταγραφή στην ζωή σας. Κάτι επίσης που θα συμβεί αυτές τις μέρες, είναι ότι θα έχετε κάποιες επαναφορές προσώπων από το παρελθόν, όπου μπορεί να σας φανούν χρήσιμες σε κάποια θέματα που σας απασχολούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι περισσότεροι από σας έχετε μπει σε μία συναισθηματική κάθαρση, αλλά δεν θα λείψουν οι έντονες συναισθηματικές εκρήξεις και ανασφάλειες. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα είναι εν μέρη βοηθητική για σας, εφόσον θα κάνετε μία ανασκόπηση των γεγονότων και θα μπορέσετε να πάρετε πιο σωστές αποφάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Βρίσκεστε στο μάτι του κυκλώνα με την πολυαστρία στην Παρθένο, όπου βλέπει αρνητικά τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, που φιλοξενείτε στο ζώδιο σας. Με απλά λόγια είστε εκτεθειμένοι σε καταστάσεις και κινδύνους και καλό είναι να κάνετε μία παύση για ξεκούραση, από το να ρίξετε την ενέργεια σας σε λάθος στιγμή, με λάθος πρόσωπα.

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

 

Related posts