Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
12 Μαΐ 2024
Πολιτική

Ρομαντικές διακοπές στη Βενετία για τον Θ. Πάγκαλο

Την ώρα που το κέντρο της Αθήνας βουλιάζει από «αγανακτισμένους» πολίτες  που διαμαρτύρονται για την οικονομική πολιτική της χώρας, για την ατιμωρησία των πολιτικών που έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα,  για την ανεργία που τους μαστίζει, για το μνημόνιο που τους υποβαθμίζει τη ζωή τους… ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δείχνει να τα πέρασε «ζωή και κότα» στη Βενετία!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία, ο αντιπρόεδρος πέρασε ένα χλιδάτο και πανάκριβο τριήμερο στη Βενετία προκειμένου να «ξεφύγει» από την καταθλιπτική  πραγματικότητα στην οποία έχει  περιέλθει η χώρας μας.
Ο Θ. Πάγκαλος ταξίδεψε μαζί με τη σύζυγό του, για την πόλη των Δόγηδων, με αφορμή τα εγκαίνια ελληνικού περιπτέρου στη φετινή Biennale. Η σχετική αρμοδιότητα ανήκει στον υπουργό Πολιτισμού, ο οποίος ωστόσο δήλωσε «κώλυμα» και έτσι μετέβηκε ο Θ. Πάγκαλος.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, για την παραμονή του φέρεται να επέλεξε ένα από τα πιο πολυτελή, πεντάστερα ξενοδοχεία της πόλης, το «Danieli Excelsior» το οποίο βρίσκεται δίπλα στην πλατεία του Αγίου Μάρκου και έχει μοναδική θέα στα κανάλια και τους βενετσιάνικους δρόμους.  Ονειρικός προορισμός για τους περισσότερους… αλλά ποιοι μπορούν να απολαύσουν τελικά αυτή τη μοναδική θέα… ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης με τη σύζυγό του ήταν ανάμεσα στους τυχερούς…  διαβάστε τώρα  πόσο στοιχίζει η διαμονή στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.
Για δύο διανυκτερεύσεις στις αρχές Ιουνίου οι τιμές των απλών δωματίων στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, κυμαίνονται από 1.100 ως 1.300 ευρώ ενώ για μία από τις 11 σουίτες η τιμή ξεκινά από τα 4.200 ευρώ και φτάνει τα 4.860 ευρώ…
Aναρωτιέμαι ποιος τα πληρώνει αυτά τα έξοδα..  ρητορική ερώτηση… ο ελληνικός λαός … το μόνο σίγουρο είναι ότι εσείς τα «φάγατε» κ. Πάγκαλε, εμείς τα πληρώνουμε ακόμα…
 

Related posts