Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
05 Μαΐ 2024
Κοινωνία

ΕΚΤΑΚΤΟ: Γυναίκα έβγαλε όπλο και πυροβόλησε κατηγορούμενο στα δικαστήρια της Ευελπίδων

Ξέφραγο αμπέλι είναι το σύστημα στα δικαστήρια της Ευελπίδων, καθώς πριν από λίγα λεπτά, μια γυναίκα σκότωσε μέσα στο δικαστικό μέγαρο τον κατηγορούμενο για την δολοφονία του γιού της ενώ τραυματίστηκε σοβαρά ο έτερος κατηγορούμενος.

Η γυναίκα, τσιγγάνικης καταγωγής σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πέρασε το όπλο από τον ανιχνευτή μετάλλων και μπήκε στο δικαστικό μέγαρο χωρίς κανείς να αντιληφθεί τίποτα! Και όλα αυτά σε ένα δικαστικό μέγαρο, φρουρούμενο από πάνοπλους αστυνομικούς!

Ειδικότερα, το χρονικό του συμβάντος έχει ως εξής:

Όλα ξεκινούν τον Σεπτέμβριο με τη δολοφονία του γιου της 37χρονης γυναίκας στο Ζεφύρι, με την αστυνομία να συλλαμβάνει για τη δολοφονία δύο άτομα.

Σήμερα οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν από το «Μεταγωγών» στον ανακριτή για να καταθέσουν.

Προφανώς η οικογένεια της γυναίκας ενημερώθηκε και εκείνη πήρε την απόφαση να πληρώσει τους κατηγορούμενους με το ίδιο νόμισμα.

Τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία είναι δυο, με την γυναίκα να περνά με το όπλο από τους ανιχνευτές μετάλλων και αυτοί να μην βρίσκουν τίποτα, επειδή είναι ελαττωματικοί.

Το δεύτερο σενάριο είναι να πέρασε η γυναίκα τον ανιχνευτή χωρίς το όπλο, και κάποιο μέλος της οικογένειας της που βρίσκεται εκτός της Ευελπίδων, να της το δίνει από τα κάγκελα όταν κάποιος δεν τους είδε.

Η γυναίκα μάλιστα έφτασε και μέχρι το γραφείο του ανακριτή, καθώς το συμβάν έγινε έξω από αυτό.

Ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ των μελών των δύο οικογενειών. Κατά τη συμπλοκή κάποιος κατάφερε ένα χτύπημα με μαχαίρι στον δεύτερο κατηγορούμενο, αδελφό του θύματος, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Από το περιστατικό νεκρός είναι ο ένας κατηγορούμενος, με τον δεύτερο να έχει σοβαρά τραύματα από τις μαχαιριές.


Related posts