Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
02 Μαΐ 2024
Κόσμος

Δέκα νεκροί από το κύμα ψύχους στην Πολωνία


Δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους αυτό το Σαββατοκύριακο από το κρύο στην Πολωνία, σε ορισμένες περιοχές της οποίας η θερμοκρασία έπεσε στους -15 βαθμούς Κελσίου.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία, σήμερα έχασαν τη ζωή τους επτά άτομα, εκ των οποίων οι δύο ήταν άστεγοι, ενώ χθες είχαν πεθάνει άλλοι τρεις.
 
Στη γειτονική Τσεχία, όπου η θερμοκρασία έπεσε στους -27 βαθμούς Κελσίου, ο απολογισμός των νεκρών έφτασε τους τρεις, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία. Πρόκειται για δύο άστεγους, μια γυναίκα και έναν άνδρα, οι οποίοι βρέθηκαν σήμερα νεκροί, ενώ χθες βρέθηκε το πτώμα ενός 67χρονου άνδρα κοντά στο σπίτι του στο Πλάβι, στο βόρειο τμήμα της χώρας.
 
Την ίδια ώρα, στην Σερβία, όπου ισχυρές χιονοπτώσεις σημειώθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο, δύο άνθρωποι πέθαναν στο βόρειο τμήμα της χώρας λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, σύμφωνα με ανακοίνωση των αρχών, ενώ εκατοντάδες χρειάστηκαν τη βοήθεια των σωστικών συνεργείων καθώς τα οχήματα στα οποία επέβαιναν είχαν εγκλωβιστεί στο χιόνι.
 
Ένας άνδρας βρέθηκε επίσης νεκρός κοντά στο σπίτι του στη βορειοανατολική Σερβία, ενώ άλλος ένας είχε πεθάνει χθες από το κρύο στο σπίτι του, στο βόρειο τμήμα της χώρας.
 
Τέλος στην Κροατία, όπου σημειώθηκαν ισχυρές χιονοπτώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από το κρύο.

Related posts