Categories: Απόψεις

TARO: Η Μυστική δύναμη των καρτών ταρώ την ημέρα των ερωτευμένων

 

Από την Αλεξάνδρα Καρτά ( Αστρολόγος- διαισθητική σύμβουλος)

Αν ό έρωτας είναι κάτι το μαγικό στην ζωή όλων μας, … οι κάρτες TARO έχουν να μας μεταφέρουν μηνύματα που δεν είναι καθόλου τυχαία και ανυπόστατα. Έτσι θα δούμε την μέρα αυτή σαν τελείως ξεχωριστά ενεργειακά από τον υπόλοιπο μήνα και θα αφήσουμε να μας πει τις τάσεις που υπάρχουν και τις προοπτικές της. Παράλληλα για κάθε ζώδιο υπάρχει μία ξεχωριστή κάρτα Taro και δείχνει …την συνεργασία που μπορεί να υπάρχει …και πόσο θετικές ή αρνητικές συνθήκες θα επικρατήσουν στα συναισθηματικά θέματα την συγκεκριμένη μέρα.

 

14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

 

ΚΑΡΤΑ TARO [ ΠΥΡΓΟΣ ]

 

Η μέρα αυτή στέλνει ένα σαφέστατο μήνυμα σε όλους μας, ανεξάρτητος του ζωδίου που ανήκουμε, όπου λέει… ότι ματαιόδοξο, εγωιστικό και υλικό, καταστρέφεται και διαλύεται. Οι άνθρωποι που χτίζουν τις σχέσεις τους πάνω σε καθαρά εγωκεντρικές βάσεις, θα διαλύσουν κάθε όμορφο που μπορεί η ζωή να τους δώσει. Ο κεραυνός που χτυπά τον Πύργο πριν καταστραφεί, είναι η Θεία δύναμη που μας βοηθά να αναγεννηθούμε, μέσα από λανθασμένες συναισθηματικές κατευθύνσεις και να νοιώσουμε την λάθος πορεία. Ότι διαλύεται είναι για να χτιστεί σε νέα θεμέλια.

 

ΚΡΙΟΣ [ ΑΣΤΕΡΙ ]

Ο έρωτας και η αγάπη θα νικήσουν στο τέλος τα τυχόν προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στην προσωπική σας ζωή. Αν είστε αδέσμευτοι, η μέρα αυτή θα σας φέρει μηνύματα χαράς και αισιοδοξίας για το μέλλον, που τα περιμένατε πολύ καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ [ ΣΕΛΗΝΗ ]

Απομακρύνετε από την σχέση σας την ζήλια και την καχυποψία που σας δηλητηριάζουν. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χαλάτε με άδικο τρόπο την έντονα ερωτική μέρα που σας χαρίζεται. Οι αδέσμευτοι μην προκαλέσετε τον φθόνο των άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ [ ΗΛΙΟΣ ]

Μία όμορφη ηλιόλουστη μέρα. Παρά τα προβλήματα που υπάρχουν κατά καιρούς με τον σύντροφο σας, σήμερα θα μπορέσετε να αφιερωθείτε ό ένας στον άλλον. Οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ενδιαφέροντα πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ [ ΚΡΙΣΗ ]

Αυτή η μέρα είναι ίσως σταθμός για την σχέση σας και για την πορεία της. Γι’αυτό θα γίνουν ουσιαστικές αλλαγές. Οι αδέσμευτοι θα κατανοήσετε μέσα από την μοναξιά, τα λάθη του παρελθόντος και  θα νοιώσετε εσωτερική αναζήτηση.

ΛΕΩΝ [ ΚΟΣΜΟΣ ]

Ό έρωτας σήμερα θα βρίσκεται κοντά σας και θα σας ολοκληρώσει ουσιαστικά. Τα τυχόν προβλήματα θα βρουν πολύ γρήγορα τις λύσεις τους. Οι αδέσμευτοι, θα διώξετε τους φόβους σας και θα νοιώσετε έτοιμοι ώστε να προχωρήσετε σε μία νέα υγιή σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ [ ΤΡΕΛΌΣ ]

Η μέρα αυτή θα κρύβει τάσεις ανεξαρτησίας και ίσως μία αφέλεια στις σκέψεις. Δεν θα πρέπει να πάρετε τις μετρητής κανένα θέμα που θα εξελιχθεί στην προσωπική σας ζωή, όπου μάλλον θα χαρακτηρίζεται από παρορμητισμό. Οι αδέσμευτοι θα έρθουν σε επαφή με άτομα όπου θα νοιώσουν ανέμελα και χαλαρά.

ΖΥΓΟΣ [ ΙΕΡΟΦΆΝΤΗΣ ]

Η ένωση σήμερα με τον σύντροφο σας θα είναι επιτακτική ανάγκη. Μπορεί να υπήρξε ένα διάστημα όπου είχατε απομακρυνθεί από τον σύντροφό σας, αλλά σήμερα υπάρχει μία ευνοϊκή εξέλιξη. Αν είστε μόνοι, θα μπορέσετε να κάνετε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία, κάτω από παράξενες συνθήκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ [ ΕΡΑΣΤΕΣ ]

Όλα θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις σας. Οι επιλογές σας θα είναι εκείνες που θα ρυθμίσουν την σημερινή μέρα. Σε κάποιους από σας θα υπάρχει μία εσωτερική χαρά, ενώ σε άλλους θα υπάρχει έντονος προβληματισμός. Αν είστε μόνοι, χωρίς σύντροφο, θα βρεθείτε με φιλικά πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ [ ΑΡΜΑ ]

Η προσωπική σας ζωή έχει γίνει πολύ ενδιαφέρουσα και σήμερα θα μπορέσετε να περάσετε μία ξεχωριστή μέρα. Ενδεχομένως να κάνετε κάποια μετακίνηση με τον άνθρωπό σας. Οι αδέσμευτοι ίσως να έχουν αναπάντεχα ερωτικά μηνύματα και λόγια θαυμασμού από από τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ [ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ]

Θα υπάρχει μία ανατροπή σε αυτά που θα θέλετε σήμερα να συμβούν. Θα χαθούν για λίγο οι ισορροπίες και θα νοιώσετε ότι το ερωτικό κλήμα δεν θα ακολουθεί με το υπόλοιπο σκηνικό της μέρας. Αν είστε μόνοι, θα έχετε μία πολύ σημαντική βοήθεια από δικό σας άνθρωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ [ ΕΡΗΜΙΤΗΣ ]

Δεν χρειάζεται σήμερα να περάσετε την μέρα σας μακριά από το αγαπημένο σας πρόσωπο. Ακόμη και αν οι συνθήκες δεν ευνοούν, να βρείτε τρόπους όπου θα ανταλλάξετε λόγια αγάπης και συντροφικότητας. Οι αδέσμευτοι μπορεί να συναντήσετε άτομο πολύ μεγαλύτερο από την ηλικία σας.

ΙΧΘΥΕΣ [ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ]

Η μέρα αυτή θα είναι πολύ σημαντική για την σχέση σας. Η χαρά δεν θα λείψει σε ότι αποφασίσετε να κάνετε με τον σύντροφό σας. Μία εξέλιξη πολύ ευνοϊκή που ίσως και να μην την περιμένατε. Αν είστε μόνοι, σήμερα θα παρουσιαστούν ξαφνικές συναισθηματικές ευκαιρίες.

 

 

 

 

 

Recent Posts

Διδυμότειχο: Bρέφος 4 μηνών βρέθηκε νεκρό από τους γονείς του – Ξεκινά έρευνα

Ένα βρέφος 4 μηνών αγοράκι, μεταφέρθηκε νεκρό σήμερα στις 7 το πρωί στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου…

1 ώρα ago

Λαμία: Μακαρόνια με κιμά είχαν φάει οι 17 μαθητές που έπαθαν τροφική δηλητηρίαση – Στον εισαγγελέα οι γονείς

Στον εισαγγελέα Λαμίας βρέθηκαν σήμερα το πρωί οι γονείς των παιδιών που παρουσίασαν συμπτώματα τροφικής…

2 ώρες ago

Παρβοϊός: Στο Ωνάσειο με μυοκαρδίτιδα 3 παιδιά από σχολείο της Θεσσαλονίκης

Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές Αρχές της χώρας μετά τον θάνατο ενός κοριτσιού 3,5 ετών,…

2 ώρες ago

F1: Στην Ίμολα την Κυριακή το 7ο Grand Prix της χρονιάς

Στη θρυλική πίστα της Εμιλία Ρομάνια στην Ίμολα θα γίνουν σήμερα τα δύο πρώτα ανεπίσημα…

3 ώρες ago

Το συλλεκτικό κόσμημα που θα λάβουν οι πρώτοι ιδιοκτήτες των BYD SEAL

Από τις πρώτες μέρες παρουσίας του στο ελληνικό κοινό, το δυναμικό sport sedan της BYD,…

3 ώρες ago

Ντεσιμπέλ: Βιβλίο της  Έφη Κ. από τις εκδόσεις συρτάρι

Βιβλιοεπιλογές από τη Μαίρη Γκαζιάνη ΠΑΡΤΙΤΟΥΡΑ ΧΑΟΤΙΚΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΝΥΧΤΕΣ Ένας αιφνίδιος ήχος ξυπνά τους…

4 ώρες ago