SLIDER

Σήμερα ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου- Από τις 9 το βράδυ απαγορεύονται οι δημόσιες συναθροίσεις

Ο διαιτητής θα σφυρίξει σήμερα στο ΟΑΚΑ την έναρξη του μεγάλου τελικού για το Κύπελλο Ελλάδος ανάμεσα στις ομάδες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στις 21.00 ακριβώς. Για να μην υπάρχουν συγκεντρώσεις οπαδών και των δύο ομάδων σε δημόσιους χώρους αλλά και για να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια η Αστυνομία απαγόρευσε τις συναθροίσεις και τις συγκεντρώσεις σε δημόσιους χώρους.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Με απόφαση του διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, απαγορεύεται κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση, κατά το χρονικό διάστημα από τις 21:00 της Παρασκευής 21 Μαΐου έως και τις 06:00 ώρα της Κυριακής 23 Μάιου στην Αθήνα.

Ειδικότερα στην περιοχή που περικλείεται από τις εξής οδούς: Μάρνη (από τη συμβολή της με οδό 28ης Οκτωβρίου) – συνέχεια Καρόλου – Πλατεία Καραϊσκάκη – Αχιλλέως – αριστερά Κολωνού – αριστερά Π. Τσαλδάρη (Πειραιώς) – Πλατεία Ομονοίας – Σταδίου – αριστερά Εμμ. Μπενάκη – δεξιά Ακαδημίας – αριστερά Ζωοδόχου Πηγής – αριστερά Ανδρέα Μεταξά – αριστερά Εμμ. Μπενάκη – δεξιά Σόλωνος – αριστερά Θεμιστοκλέους – δεξιά Ακαδημίας – Πλατεία Κάνιγγος – Χαλκοκονδύλη – δεξιά 28ης Οκτωβρίου (μέχρι τη συμβολή με Μάρνη).

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, «η συγκεκριμένη απαγόρευση επιβάλλεται, καθώς εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια και επαπειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στην πόλη της Αθήνας, ενόψει της διεξαγωγής του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Ελλάδος, μεταξύ Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ, στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α), που θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Μαΐου, στις 21:00 (κεκλεισμένων των θυρών), καθώς και της άφιξης περί των διακοσίων οπαδών του ΠΑΟΚ, από τη Θεσσαλονίκη και τη συγκέντρωσή τους επί της οδού Μενάνδρου 58 στην Αθήνα (Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΟΚ)”.

Τον αγώνα θα τον δείξει η Cosmote

Επιπλέον, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, “κατόπιν σχετικών πληροφοριών για επικείμενες αντισυγκεντρώσεις οπαδών άλλων ομάδων των Αθηνών στην περιοχή, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για δημιουργία επεισοδίων μεταξύ τους».

px

Recent Posts

VLOSPA- “Inside Story”: Ο Ελληνογάλλος ράπερ με νέα δισκογραφική δουλειά “έκπληξη”

Ο Ελληνογάλλος ράπερ και hitmaker VLOSPA επιστρέφει με νέα δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Inside Story”.  Μόλις λίγους μήνες μετά…

8 ώρες ago

Στην Καλάματα το ολοκαίνουριο αμιγώς ηλεκτρικό EX30

Στο Διεθνές  Meeting άλματος εις μήκος Tsatoumas Street Long Jump που διοργανώνεται την Τρίτη 21…

9 ώρες ago

Η Hyundai Ελλάς στο ThinkBiz Academy 2024

Η Hyundai Ελλάς, μέλος του Ομίλου Autohellas, στήριξε τη διοργάνωση του ThinkBiz Academy 2024 αναδεικνύοντας…

10 ώρες ago

Subaru: Με όφελος έως και 5.000 ευρώ για τα Crosstrek, Forester, Solterra και Outback!

Εκπτώσεις έως 5.000 ευρώ, για όλα τα SUV της, ανάλογα με το μοντέλο και την…

11 ώρες ago

Γαλλία: Και έκτος νεκρός στις συγκρούσεις στη Νέα Καληδονία

Η βία που σχετίζεται με τις ταραχές στη Νέα Καληδονία, το γαλλικό αρχιπέλαγος στον νότιο…

11 ώρες ago

Λαμία: Ξεκίνησε εισαγγελική έρευνα για τη δηλητηρίαση των μαθητών

Έρευνα ξεκίνησε η εισαγγελία Λαμίας μετά τα περιστατικά δηλητηρίασης μαθητών σε σχολείο. Οι καταγγελίες στην…

12 ώρες ago