Blender

Noor 1: Κόντρα Καμμένου-Γεωργιάδη στη Βουλή

«Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έρχεται να υπερασπιστεί σήμερα έναν επιχειρηματία που εμπλέκεται σε διάφορες υποθέσεις που ερευνά η δικαιοσύνη», ανέφερε, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του Άδωνι Γεωργιάδη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι η υπόθεση του Noor One αφορά διακίνηση ναρκωτικών τριών τόνων, και πιθανώς και το πετρέλαιο που θα έφερνε θα ήταν το αντάλλαγμα για τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας. Όπως υποστήριξε, η υπόθεση έχει να κάνει και με την ασφάλεια της χώρας, αφού στην υπόθεση εμπλέκονται Τούρκοι έμποροι ναρκωτικών, συνεπώς είναι υπόθεση που αφορά την ιδιότητά του ως υπουργού Εθνικής Άμυνας. Πρόσθεσε ότι υπάρχει μία ξεκάθαρη υποστήριξη από τη ΝΔ, ενός υπόπτου, ενός εμπλεκόμενου σε τέσσερις υποθέσεις, τον οποίο μάλιστα ο κ. Γιαννουσάκης έχει κατονομάσει.

Προηγήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος κάλεσε τον υπουργό Άμυνας να απαντήσει με ποια αρμοδιότητα επικοινώνησε με τον κ. Γιαννουσάκη, τι του είπε και αν συνομίλησε και με τον Χριστοφορίδη.

Ο κ. Καμμένος, για τη συνομιλία του με τον ισοβίτη, ανέφερε ότι ο κ. Γιαννουσάκης φοβόταν για τη ζωή του, μήπως «φαγωθεί» όπως και οι υπόλοιποι μάρτυρες κατηγορίας αν θα αποκάλυπτε όσα ήξερε για την υπόθεση.

Στ. Κοντονής: Η Δικαιοσύνη θα μιλήσει

Κανένας μεγαλοσχήμων ή εκδότης δεν θα μείνει στο απυρόβλητο, ξεκαθάρισε στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής απαντώντας στη Βουλή για την υπόθεση Noor1. Όλες οι καταγγελίες ακόμα και οι αντιφατικές του συγκεκριμένου κρατουμένου, θα ελεγχθούν μέχρι κεραίας, πρόσθεσε ο κ. Κοντονής και διευκρίνισε ότι θα διερευνηθούν μέσω δικαστικής συνδρομής και όλα τα στοιχεία που έχουν να κάνουν με το Ντουμπάι. Ο κ. Κοντονής δήλωσε επίσης ότι έχει διατάξει έρευνα για τις συνθήκες κράτησης του συγκεκριμένου κρατουμένου και ότι οι ευθύνες θα αποδοθούν. Από την πλευρά του ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος συνειδητά συνομίλησε από το δικό του κινητό τηλέφωνο και εάν ήθελε να κρυφθεί θα χρησιμοποιούσε άλλο τηλέφωνο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Recent Posts

Colombian Psycho: Μυθιστόρημα του Santiago Gamboa από τις εκδόσεις Διόπτρα

Βιβλιοεπιλογές από τη Μαίρη Γκαζιάνη    Από τον συγγραφέα του βιβλίου «Η νύχτα θα είναι…

44 λεπτά ago

Tourism Awards 2024: Χρυσό βραβείο στην Andeli Mototouring

Μία ακόμη σημαντική διάκριση για την Andeli Mototouring, που ήρθε για να επιβραβεύσει την ποιότητα…

1 ώρα ago

Μπάιντεν: «Οι φοιτητές δεν έχουν δικαίωμα να προκαλούν χάος»

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν, πήρε θέση για τις καταλήψεις των πανεπιστημίων από φοιτητές…

2 ώρες ago

Οργή της οικογένειας Φύσσα για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: «Προσβολή στα θύματα της Χρυσής Αυγής»

«Προσβολή στα θύματα της Χρυσής Αυγής και των οικογενειών τους» χαρακτηρίζουν, με δήλωση τους, οι…

3 ώρες ago

ΕΟΔΥ: Ένας θάνατος από covid, 9 διασωληνωμένοι – Ένα σοβαρό κρούσμα γρίπης

Μείωση της θετικότητα παρουσιάζουν οι ιογενείς λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος – SARS/CoV-2, ιοί γρίπης και…

3 ώρες ago

Το σκεπτικό του δικαστικού Συμβουλίου για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Να πάρει στα χέρια του το αποφυλακιστήριο αναμένει ο καταδικασμένος ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης…

4 ώρες ago