SLIDER

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε ολόκληρη τη χώρα

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021: Ντυθείτε καλά και πάρτε ομπρέλα η αδιάβροχο.  Για σήμερα αναμένεται να έχουμε βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Δυτική και Βορειοανατολική Ελλάδα, οι οποίες έως τις απογευματινές και πρώτες βραδινές ώρες θα επεκταθούν σταδιακά σε αρκετές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, στις Κυκλάδες, στις Σποράδες, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα και πιθανόν στην Κρήτη. Οι καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα θα είναι τοπικά ισχυρές, ενώ υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών χαλαζοπτώσεων. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας θα είναι τοπικά περιορισμένη και υπάρχει πιθανότητα να σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 13-14 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -1 έως 17, στην Ήπειρο από 3 έως 18 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 1 έως 15-16, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 19-20 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 18 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 5 έως 22-23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι τόσο στο Αιγαίο όσο και στο Ιόνιο θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις με βροχές, ενώ μετά τις μεσημβρινές ώρες υπάρχει πιθανότητα για τοπικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ κυρίως στα νοτιοανατολικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές μετά τις απογευματινές κυρίως ώρες. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και ενδέχεται να σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα είναι αρχικά ασθενείς από διάφορες διευθύνσεις και από τις μεσημβρινές ώρες βόρειοι έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 8 έως 14-15 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

https://www.meteo.gr/deltio.cfm

px

Recent Posts

Έλενα Παπαρίζου:H “number one” της Ευρώπης επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision!

Η διεθνής Ελληνίδα pop star επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision, 19 χρόνια μετά τη νίκη…

1 ώρα ago

Η BMW Motorrad παρουσιάζει το Automated Shift Assistant (ASA)

Πλήρως αυτοματοποιημένη λειτουργία συμπλέκτη με χειροκίνητες ή αυτοματοποιημένες αλλαγές σχέσεων για μία ακόμα πιο απολαυστική…

2 ώρες ago

“DRIFT ΛΑΜΙΑΣ 2024”: Στις 11-12 Μαΐου το διήμερο γιορτής του μηχανοκίνητου αθλητισμού στις 11-12 Μαΐου

Οι διαδικασίες διοργάνωσης του αγώνα “DRIFT ΛΑΜΙΑΣ 2024”, 3ου γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για…

3 ώρες ago

Αγία Παρασκευή: «Είδα τηλεόραση, κατάλαβα ότι ήταν στο σπίτι»-Συγκλονίζει ο αδελφός της 77χρονης που βρέθηκε απανθρακωμένη

Συγκλονίζει ο αδελφός της 77χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο στην Αγία Παρασκευή, από φωτιά που…

4 ώρες ago

Χώρισαν Τσιτσιπάς-Μπαντόσα: Πώς ανακοινώθηκε στο Instagram

Τίτλοι τέλους μπήκαν στη σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά με την Ισπανίδα τενίστρια Πάουλα Μπαντόσα, όπως…

4 ώρες ago

Πάτρα: Νεκρή ανασύρθηκε η οδηγός του ΙΧ που έπεσε στο λιμάνι

Τραγική τροπή πήρε η υπόθεση της πτώσης ενός ΙΧ οχήματος στη θάλασσα στον Μόλο του…

5 ώρες ago