Η Ομάδα Μύθος παρουσιάζει την χριστουγεννιάτικη παράσταση «Η Χιονάτη και η Νεράιδα των Χριστουγέννων» της Ιωάννας Προσμίτη.
Η Χιονάτη ζώντας πλέον με τον αγαπημένο της Πρίγκιπα ετοιμάζεται για την μεγαλύτερη γιορτή της αγάπης. Σκέφτεται μάλιστα να καλέσει και την μητριά της που την έχει συγχωρέσει. Η μητριά όμως έχει άλλη άποψη. Μιλώντας με τον καθρέφτη της γίνεται έξω φρενών όταν μαθαίνει πως η Χιονάτη είναι πιο όμορφη γιατί έχει την αγάπη του Πρίγκιπα και των παιδιών.





Λίγα λόγια από την σκηνοθέτη Ζωή Τριανταφυλλίδη:
Σε μια εποχή όπου η αξία της αγάπης και των χριστιανικών γιορτών πάει να εξαλειφθεί από την έλλειψη αξιών και αισθημάτων , αυτό το παραμύθι μας δίνει την δυνατότητα να ονειρευτούμε , να αγαπήσουμε , να γιορτάσουμε και να χαρούμε μικροί και μεγάλοι , όχι μόνο παρακολουθώντας το ,αλλά και συμμετέχοντας και τραγουδώντας.
Συντελεστές έργου:
Σκηνοθεσία, χορογραφίες, μουσική επιμέλεια : Ζωή Τριανταφυλλίδη.
Κουστούμια : Ιωάννα Προσμίτη.
Ειδικές κατασκευές: Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος.
Φωτογραφίες: Θάνος Φάρφας.
Δημόσιες σχέσεις: Αθηνά Κονίστη.
Επεξεργασία φωτογραφιών και φωνής off : Ράνια Πρέβεζα.
Φωνή Off Καθρέφτη : Δημήτρης Πρωτογεράκης.
Επιμέλεια αφίσας : Sitemarketing.gr
Tεχνικός ήχου , φώτων: Ορέστης Κυριάκος Πουλάκης.
Παίζουν κατά σειρά εμφάνισης:
Ράνια Πρέβεζα, Ιφιγένεια Παπαγεωργίου, Μίλτος Χαριστός , Μαρία Μάνογλου.
Διάρκεια παράστασης : 70 λεπτά.
Εισφορά στις ΕΝ.Π.ΑΝ. 10 ευρώ και 5 ευρώ ατέλειες ηθοποιών.
Τελευταία έξτρα παράσταση ,μετά την επιτυχία των τριών προηγούμενων χριστουγεννιάτικων παραστάσεων και την βράβευση των συντελεστών από την Action Art International, THN KYΡΙΑΚΗ 11/1 ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, στο θέατρο Lib’ro, Κυψέλης 15, Κυψέλη.






Ένα πολιτιστικό γεγονός των ΕΝ.Π.ΑΝ. -Το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι χορηγία της Sofia Legatou και η μηλόπιτα που προσφέρεται στο τέλος της παράστασης είναι συνταγή του ηθοποιού Κωνσταντίνου Λαμπρόπουλου.




