Categories: Lifestyle

Η ημέρα των ερωτευμένων

 
Από την αστρολόγο –μεταφυσικό Αλεξάνδρα Καρτά
 
Ο Έρωτας είναι ένας από τους σπουδαιότερους παράγοντες στη ζωή του ανθρώπου και ίσως από τα πιο πολύπλοκα θέματα που τον απασχολούν. Μία βαθύτερη σκέψη πάνω στον έρωτα, δεν μπορεί παρά να είναι ένας στοχασμός πάνω στην έννοια της ανθρώπινης ύπαρξης.
Η Αστρολογία έχει να δώσει και εδώ τα φώτα της, όπως το ίδιο κάνει σε ότι αφορά την ανθρώπινη ύπαρξη. Φυσικά με ένα άρθρο δεν θα ολοκληρωθεί το θέμα αυτό, όμως θα ήθελα να δώσω ένα δώρο στους ερωτευμένους … ακόμα και σε εκείνους που είναι μόνοι αυτή την περίοδο. Γιατί θεωρώ ότι ο έρωτας είναι ένας απρόσκλητος επισκέπτης, που αλλάζει ριζικά την πορεία μας, τα χρώματα μας, τις ιδέες μας,  που μας μεταμορφώνει σε μια φωτεινή ενέργεια γεμάτη συναισθήματα. Για όλους αυτούς τους λόγους και άλλους τόσους που δεν τους αναφέρουμε τώρα, σας εύχομαι να περάσετε έναν όμορφο ερωτικό περίπατο γνώσης….
 
ΑΦΡΟΔΙΤΗ, Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΆΠΗΣ.
Δεν σας αντιπροσωπεύει μόνο το ζώδιο που γεννηθήκατε, … αλλά είσαστε μια πολυσύνθετη προσωπικότητα και ο λόγος είναι ότι έχετε ένα ωροσκόπιο με πλανήτες και αστεροειδής διασκορπισμένους μέσα σε ένα προσωπικό [ ουράνιο θόλο ] … Ο πλανήτης που σας δίνει την ερωτική ταυτότητα και διαφοροποιεί τις συναισθηματικές σας ανάγκες αλλά και την ποιότητα των σχέσεων σας, την ανάγκη που έχετε να επιλέγετε έναν συγκεκριμένο σύντροφο βάση των εσωτερικών σας αναζητήσεων, είναι η Αφροδίτη. Η θέση της Αφροδίτης στο ωροσκόπιο σας, μαρτυρά την εναρμόνιση σας με τον σωστό σύντροφο, εκείνο που πραγματικά θα σας ολοκληρώσει ψυχικά και σωματικά. Πιο κάτω διαχωρίζω τους 12 τύπους Αφροδίτης ανάλογα σε ποιο ζώδιο βρισκόταν την ημέρα που γεννηθήκατε. Αφού βρείτε την θέση της δικής σας Αφροδίτης,  εγώ θα συμβούλευα το ίδιο να κάνετε και με την Αφροδίτη του συντρόφου σας !!!!
 
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΌ
Αν έχετε Αφροδίτη στον Κριό, η ερωτική σας ζωή είναι γεμάτη από φλόγα και πάθος. Τίποτα δεν σας σταματά όταν είστε ερωτευμένοι. Πολεμάτε να κερδίσετε το ποθητό για σας πρόσωπο, το διεκδικείτε, το αναζητάτε, το ελέγχετε.  Γιατί αν σας απορρίψει, είναι σαν να χάνετε έναν πόλεμο σημαντικό για σας. Όλα γύρω από τον έρωτα, είναι μια μάχη διεκδίκησης. Να τονίσω εδώ ότι δεν μπορείτε να πνίγεστε μέσα από έναν απόλυτα δεσμευτικό σύντροφο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σας ικανοποιεί η δημιουργία μιας στενής σχέσης, αλλά θέλετε να ζείτε την ερωτική σας ζωή, μέσα από την προσωπική σας ελευθερία και αυτόνομα χωρίς περιορισμούς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν ο σύντροφος, σας αφήνει να λειτουργείτε ελεύθερα και δεν σας περιορίζει, τότε  … θα σας έχει κερδίσει για πάντα …
 
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΑΎΡΟ
Εδώ ο έρωτας αποκτά τίτλους, ενώ η αγάπη και ο σύντροφος είναι πολύ σημαντικό κεφάλαιο στην ζωή σας. Η υπομονή παίζει σπουδαίο ρόλο στις σχέσεις σας, όπως επίσης και η κτητικότατα. Ο σύντροφος αποκτά άλλη διάσταση, φτάνει σε σημείο κορύφωσης και εξιδανίκευσης μέσα από το μυαλό και τις αισθήσεις. Όταν βρείτε τον σύντροφο που σας αντιπροσωπεύει, τότε δύσκολα θα αλλάξετε πλεύση, διότι ο έρωτας αποκτά [ αθανασία ]. Βέβαια εδώ να πούμε ότι η επιλογή συντρόφου είναι ένα εξ ίσου πολύ σπουδαίο γεγονός. Ξέρετε τι ζητάτε και λειτουργούν οι … κεραίες σας πάρα πολύ σωστά τις περισσότερες των περιπτώσεων. Ποτέ δεν θα ψάξετε σύντροφο άστατο και δεσμευμένο, διότι δεν θα τηρεί τις δικές σας επιθυμίες, που είναι η απόλυτη αφοσίωση.
 
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΎΜΟΥΣ
Εδώ η νόηση παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο σε μία ερωτική σχέση. Είναι το αφροδισιακό που σας κάνει να ποθείτε ακόμα περισσότερο τον ερωτικό σας σύντροφο. Η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο, ερωτοτροπεί μέσα από το μυαλό, την επικοινωνία και την αλλαγή !!! Είναι η άστατη Αφροδίτη που αναζητά πάντα κάτι … που ίσως και να μην υπάρχει σε κανέναν σύντροφο. Όμως το ταξίδι για σας είναι πολύ σημαντικό, είναι αυτό που σας κάνει να ξεχωρίζετε μέσα από τις έξυπνες ατάκες και την ευστροφία της κάθε στιγμής. Κανείς δεν θα βαριέται δίπλα σας, … παρά μόνο εσείς,  όταν βρεθείτε μπλοκαρισμένοι σε μία μονότονη και συνηθισμένη ερωτική σχέση. Η ποικιλία στις σχέσεις σας, θα είναι αυτό το συστατικό που θα αναζωογονεί και θα ενεργοποιεί το ερωτικό παιχνίδι.
 
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΊΝΟ
Η αγάπη και η αφοσίωση εδώ θα παίξει πρωταρχικό ρόλο. Ο σκοπός της Αφροδίτης σε αυτό το ζώδιο του νερού, είναι να αγαπά και να αγαπιέται. Αποζητάτε την τρυφερότητα, τα χάδια, την διάχυτη ερωτική αγάπη. Ο έρωτας για σας πρέπει να περικλείει στοργή και το υποκατάστατο της μητρικής αγάπης που ελλοχεύει πάντα σε κάθε ερωτική σχέση. Ιδίως οι άντρες με Αφροδίτη στον Καρκίνο, ζητούν την μητρική προστασία μέσα από τα συναισθήματα που παίρνουν. Ο ερωτικός σύντροφος εδώ θα πρέπει να βγάζει το μητρικό υποκατάστατο ή το πατρικό υποκατάστατο αν πρόκειται η Αφροδίτη να είναι σε γυναικείο ωροσκόπιο. Το σεξ αποκτά άλλη δυναμική όσο υπάρχει βαθιά αγάπη μεταξύ του ζευγαριού. Αυτό που σας ολοκληρώνει ερωτικά είναι να νοιώθετε μονιμότητα και αφοσίωση από τον σύντροφό σας.
 
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ
Καμία Αφροδίτη δεν δίνει τόση λάμψη όσο αυτή !!! Το ολοφώτεινο περιβάλλον του Λέοντα λούζει την Αφροδίτη με το φως του Ήλιου και την κάνει αισιόδοξη, χαρούμενη, εκδηλωτική, γενναιόδωρη, ζεστή, μοναδική !!!  Είστε γεννημένοι για τους μεγάλους έρωτες, τα μεγάλα πάθη και όλα λειτουργούν σαν μια κινηματογραφική ταινία. Πάντα ζείτε έναν ρόλο μεγαλοπρεπή, σκηνοθετείτε και απολαμβάνετε την κάθε στιγμή της σχέσης σας. Η μετριότητα δεν γεννήθηκε για εσάς…. Το λέτε και το πιστεύεται ότι τα θέλετε όλα ή δεν θέλετε τίποτα. Όσο πιο νωρίς το καταλάβει ο σύντροφός σας, τόσο καλύτερο για εκείνον, γιατί όταν αγαπάτε, το κάνετε με έναν απόλυτο τρόπο. Την στιγμή που δίνεστε στον ερωτικό σύντροφο ακτινοβολείτε και προσφέρετε την χαρά της ζωής που ποτέ δεν ξεχνιέται.
 
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΈΝΟ
Εδώ η Αφροδίτη καταπιέζει τον τρόπο έκφρασής της. Δεν μπορεί να δείξει με ευκολία τα συναισθήματα. Όλα αναλύονται, περιορίζονται και κάνουν κύκλους μέχρι να μπορέσουν να ολοκληρωθούν. Εσείς με την Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου, θέλετε να υπηρετείτε το ταίρι σας να προσφέρετε και να φροντίζετε. Η φλογερή σας πλευρά εκδηλώνετε όταν νιώθετε ταύτιση νοητική και όχι μόνο σωματική έλξη. Το μυστικό της απόλυτης ερωτικής υποταγής, βρίσκεται στον τρόπο της επικοινωνίας με το ταίρι σας. Υπάρχει ακόμα κάτι πολύ βασικό για εσάς που δεν μπορείτε να μην δώσετε την πρέπουσα σημασία. Ο ερωτικός σύντροφος θα πρέπει να προσέχει την εμφάνιση του και να φροντίζει την ατομική του υγιεινή. Η ερωτική ζωή για να ανθήσει, θα πρέπει να είναι απαλλαγμένη από απρόοπτα και εντάσεις.
 
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΌ
Η Αφροδίτη εδώ έχει τον θρόνο της. Δεν μπορεί να ζει μόνη της, πάντα θέλει να μοιράζεται και να αξιώνεται κυρίως μέσα από τους άλλους. Το φλερτ, η ερωτική διάθεση, η αρμονία μέσα από μία σχέση είναι τα ζητούμενα. Παραδίνεστε άνευ όρων όταν βρείτε το κατάλληλο ταίρι. Η Αφροδίτη στον Ζυγό δίνει φυσική ομορφιά σε αυτόν που την κατέχει στο ωροσκόπιο του. Ο έρωτας έχει δευτερεύουσα σημασία, ενώ δίνετε υψίστη σημασία στην  συντροφικότητα. Η μοναχική ζωή δεν σας ταιριάζει και πάντα είστε δίπλα σε έναν σύντροφο. Ο θαυμασμός για το όμορφο και το εκλεπτυσμένο ακολουθεί και την προσωπική σας ζωή. Δεν μπορείτε να μοιραστείτε την ζωή σας με έναν σύντροφο που δεν προσέχει την εμφάνιση του και επίσης σημαντικό για εσάς είναι να έχει έμφυτη καλαισθησία.
 
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ
Μία Αφροδίτη γεμάτη πάθη που πολλές φορές γεννά ισχυρά δράματα. Ο έρωτας εδώ γίνεται κυρίαρχος σε μία προσωπική σχέση. Δεν εμπιστεύεστε εύκολα το ταίρι σας και θεωρείτε πάντα …ότι ανήκει στο άλλο στρατόπεδο. Δεν υπάρχει η συντροφικότητα ανεπτυγμένη, αλλά ο έρωτας και η ερωτική πράξη κυριαρχεί σε όλες σας τις σχέσεις. Η ερωτική συνύπαρξη από παιχνίδι χαράς, μπορεί να μετατραπεί σε ένα μέσον κάθαρσης και μεταμόρφωσης. Χωρίς να το καταλαβαίνετε και εσείς οι ίδιοι, μπορεί να μεταμορφωθείτε σε δυνάστες του ερωτικού σας συντρόφου, κάνοντας έντονες σκηνές ζηλοτυπίας διοχετεύοντας συνεχώς ένταση στην προσωπική σας σχέση. Ο έρωτας βρίσκεται να περπατά σε τεντωμένο σκοινί  και αναζητά την ολοκλήρωση μέσα από την υποταγή.
 
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΌΤΗ.
Εδώ έχουμε την Αφροδίτη της συγχώρεσης, της καλοσύνης και της πίστης. Αν και η Αφροδίτη εδώ επεκτείνει τον τρόπο της αγάπης σε βαθμό που δυσκολεύεται να περιορίσει την αναζήτηση της. Είναι ο ταξιδευτής των συναισθημάτων, που στόχο έχει να βρει την Ιθάκη του αλλά μέχρι να φτάσει εκεί θα έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο ταξίδι από συναισθηματικές και ερωτικές εμπειρίες. Οι χαρές τις ζωής είναι συνυφασμένες με αυτή την θέση της Αφροδίτης. Η αναζήτηση ενός πλούσιου πνευματικά συντρόφου, διεγείρει και παθιάζει τις αισθήσεις σας. Θέλετε να αναπτύσσετε απόψεις να μοιράζεστε την καθημερινότητα κάνοντας με το ταίρι σας ταξίδια πνευματικά που θα σας φέρνουν με αυτό τον τρόπο κοντά στην σαρκική απόλαυση. Και μην ξεχνάτε ότι η καταπίεση και ο έλεγχος σε αυτή την Αφροδίτη, δεν έχει καμία απολύτως θέση.
 
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΌΚΕΡΟ
Το συντηρητικό περιβάλλον του Αιγόκερο δεν ταιριάζει στην θεά της αγάπης και του έρωτα. Το περιοριστικό περιβάλλον του Κρόνιου ζωδίου, δεν αφήνει να αναπτυχθούν σωστά οι ιδιότητες της Αφροδίτης. Ο έρωτας σκαλώνει στα πρέπει του κοινωνικού γίγνεσθαι, βάζοντας φραγμούς και εμπόδια στον έρωτα. Ο σύντροφος θα πρέπει να είναι κοινωνικά αποδεκτός και να πληρεί ως ένα μέρος την αποδοχή του περιβάλλοντος που ζείτε.  Το σεξ για εσάς δεν είναι εφήμερο και επιπόλαιο, βρίσκεται στην σφαίρα της ώριμης αναζήτησης και πάντα αποκτά ξεχωριστή θέση. Ο ερωτικός σύντροφος γίνεται σημαντικός και ξεχωριστός όσο περνά ο χρόνος. Εσείς με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Κρόνου, θέλετε να ελέγχετε τα συναισθήματα σας, δεν έχετε εξάρσεις και δεν ξεφεύγετε με πράξεις υπερβολής προς το ταίρι σας.
 
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΌΟ
Εσείς που έχετε την Αφροδίτη σας στον Υδροχόο, έχετε μοντέρνες αντιλήψεις στον έρωτα, … και δεν παραμένετε  καθηλωμένοι σε μία σχέση αν αυτή δεν σας ολοκληρώνει. Για κάποιους λόγους διαισθάνεστε κάθε φορά την πορεία μιας σχέσης. Αυτό που σας έλκει στον ερωτικό σύντροφο δεν είναι ούτε οι ταξικές διαφορές, ούτε το χρήμα, ούτε η ηλικία …. Θέλγεστε από τις πνευματικές αξίες και την ευφυΐα του ερωτικού συντρόφου και όταν βρίσκεστε στην ίδια συχνότητα με το ταίρι σας, τότε και μόνο, ξυπνούν όλες οι αισθήσεις. Μία συμβατική σχέση δεν σας ταιριάζει, ενώ θα πρέπει να έχει το στοιχείο της υπέρβασης σε κάθε περίπτωση. Η δέσμευση με τον αποδεκτά κοινωνικό τρόπο σας αφήνει αδιάφορους, εφόσον αυτό που για εσάς έχει αξία είναι το να νοιώθετε ολοκλήρωση και ταύτιση με τον σύντροφο σας. 
 
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΎΕΣ
Εσείς με την Αφροδίτη στα βαθιά νερά των Ιχθύων, είστε γεμάτοι συναισθήματα, και πολλές φορές βασανίζεστε από ανεκπλήρωτες ερωτικές επιθυμίες. Τον έρωτα τον αντιμετωπίζετε σαν μία μορφή τέχνης, εφόσον είστε γεννημένοι καλλιτέχνες. Εδώ υπάρχει έντονο το αίσθημα του ανεκπλήρωτου. Πολλές φορές βιώνετε πλατωνικούς έρωτες με άτομα που μπορεί ποτέ να μην συνειδητοποίησαν τα αισθήματα σας. Το παραμύθι είναι το στοιχείο που εξιτάρει το μυαλό για να προχωρήσετε σε μια σχέση. Η φαντασία κλειδώνει και φωτίζει την ερωτική επαφή και μέσα από τον έρωτα βιώνετε πολλαπλούς ρόλους, σαν να συμμετέχετε σε μια θεατρική παράσταση. Ο σύντροφος που θα σας κάνει ευτυχισμένους είναι εκείνος που θα νοιώσει τις ευαίσθητες χορδές σας και θα μοιραστείτε μαζί του όλο τον συναισθηματικό σας κόσμο.
 
 
 
 
 
 

Recent Posts

Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν άνδρα που προσπαθούσε να κάψει συναγωγή

Η γαλλική αστυνομία «εξουδετέρωσε» έναν ένοπλο άνδρα που προσπαθούσε να βάλει φωτιά σε συναγωγή στη…

33 λεπτά ago

Από 13 έως 19 Μαΐου: Τι πρέπει να προσέχουν οι Λέοντες και οι Υδροχόοι- Από ποια ζώδια θα επηρεασθούν

Από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά Αυτή η εβδομάδα έχει μία έντονη τάση…

48 λεπτά ago

Διδυμότειχο: Βρέφος τεσσάρων μηνών βρέθηκε νεκρό απο τους γονείς του

Ένα βρέφος 4 μηνών αγοράκι, μεταφέρθηκε νεκρό σήμερα στις 7 το πρωί στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου…

52 λεπτά ago

Την πόρτα της εξόδου είδε ο Φατίχ Τερίμ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στην Τούμπα

Ήταν κάτι που συζητείτο εδψ και αρκετές εβδομάδες. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Φατίχ Τερίμ μετά…

1 ώρα ago

Νεκρός 22χρονος μοτοσυκλετιστής μετά από σύγκρουση με ΙΧ στην Νέα Ερυθραία

Η ώρα ήταν 00:30 όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκε, με…

1 ώρα ago

Φορολογικές δηλώσεις: Ελλιπή δεδομένα για τους περισσότερους φορολογούμενους εντόπισαν οι φοροτεχνικοί

Χιλιάδες φορολογούμενοι κινδυνεύουν να βρεθούν προ μεγάλων εκπλήξεων, λόγω των πολλών προβλημάτων που καταγράφονται στη…

2 ώρες ago