SLIDER

Δρακόντεια μέτρα κατόπιν εορτής στο «ξέφραγο αμπέλι» στη Βουλή

 

Οι αντιδράσεις που προκαλεί  η καταδρομική επίθεση μελών του «Ρουβίκωνα» κατά του κτιρίου της Βουλής, με μπογιές και καπνογόνα, η  κορύφωση της προεκλογικής αντιπαράθεσης μεταξύ της κυβέρνησης, της Νέας Δημοκρατίας και των κομμάτων της ελάσσονος αντιπολίτευσης, οι περιοδείες και οι ομιλίες του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα, οι εκλογικοί σχεδιασμοί του ΣΥΡΙΖΑ, οι κινήσεις της Νέας Δημοκρατίας και οι θέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς και οι  νέες τουρκικές προκλήσεις με αφορμή την επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων, κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα των πρωινών και απογευματινών εφημερίδων του αθηναϊκού Τύπου. Άλλα θέματα που επίσης προβάλλονται είναι οι 120 δόσεις, οι προβλέψεις του ΟΟΣΑ για την οικονομία και τα πρωτογενή πλεονάσματα, οι δηλώσεις Γκουρία για την ανάπτυξη, οι θέσεις του ΔΝΤ για τα Μνημόνια,  το ζήτημα της προσωπικής διαφοράς στις συντάξεις, τα προβλήματα στα σχέδια πυροπροστασίας στη χώρα μας και οι αντιδράσεις για την έλλειψη μέτρων στο Μάτι, οι εξελίξεις σχετικά με την τοποθέτηση της κ. Κατερίνας Παναγοπούλου στη ΔΟΕ, τα προβλήματα με την άνοδο της στάθμης των ωκεανών, λόγω κλιματικής αλλαγής,  καθώς και οι εξελίξεις στη Βρετανία, σχετικά με το Brexit.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Συμμορία δολοφόνων – Το ΔΝΤ ομολογεί τώρα την καταστροφή που έφεραν τα Μνημόνια – Αφού τσάκισαν τους Έλληνες, παραδέχονται επισήμως ότι εφάρμοσαν τη λάθος συνταγή  – Κρίση ειλικρίνειας και από τους Γερμανούς: Φερθήκαμε άθλια και τους ταπεινώσαμε.

ΕΘΝΟΣ

Κόντρα διλήμματα στο παρά πέντε της κάλπης – «Κυριάκος Μητσοτάκης: «Καθαρή νίκη και πολιτική αλλαγή με πρόωρες εκλογές ή τέλμα και στασιμότητα» – Αλέξης Τσίπρας: «Ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ή ψήφος ακύρωσης των μέτρων ελάφρυνσης» – Φωτιές ανάβει στην Πειραιώς το ξαφνικό «παρών» Αβραμόπουλου.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Κράτος… μπάχαλο στο έλεος μπαχαλάκηδων – Ανενόχλητοι επιτέθηκαν με καπνογόνα και μπογιές στην «αφύλακτη» Βουλή.

Συντάξεις: Αποκάλυψη σοκ για τις προσωπικές διαφορές συντάξεων – Το κουτσουρεμένο επίδομα φανερώνει τον επανυπολογισμό του νόμου Κατρούγκαλου – Η κυβέρνηση «έκρυβε» εδώ και πέντε μήνες τα εκκαθαριστικά αποδοχών .

Η ΑΥΓΗ

Η ώρα της λαϊκής κινητοποίησης – Μήνυμα νίκης και από τη Λάρισα – Προσκλητήριο Τσίπρα: Την Κυριακή πάρτε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην κάλπη. Δώστε οριστικό τέλος στην επιστροφή της πολιτικής των Μνημονίων. Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω, προχωράει μπροστά. Έχουμε τη δύναμη – Καθαρό το δίλημμα της κάλπης: Η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος εμπιστοσύνης στο σχέδιο ανάκαμψης της οικονομίας και τα μέτρα ελάφρυνσης. Η ψήφος στη ΝΔ είναι εντολή κατάργησης αυτών των μέτρων –Στ. Αραχωβίτης: Θετικά μέτρα ύψους 1 δις ευρώ για τους αγρότες.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Είμαι η Μαίρη Παναγιωταρά – Γυναίκες απαντούν στον πρόεδρο της ΝΔ – Σεξιστική και αναχρονιστική τοποθέτηση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη γυναίκα και τις δουλειές του σπιτιού.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 

Ξέφραγο αμπέλι η Βουλή – Τρίτη «επίσκεψη» από «Ρουβίκωνα» παρά τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Τουρισμός: Η Ελλάδα χάνει τη μάχη του ποιοτικού τουρισμού – Μείωση 30% των εσόδων παρά την αύξηση των επισκεπτών.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Σήμερα το μεγάλο ραντεβού στο Σύνταγμα – Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Αθήνα – Πανστρατιά στη μάχη για ισχυρό ΚΚΕ παντού!

Τα ΝΕΑ

Η Βουλή εάλω – Ο Ρουβίκωνας κατέλυσε το κράτος με την ανοχή της κυβέρνησης – Ο ωμός εκβιασμός για τον Κουφοντίνα και οι ανοικτές απειλές κατά της Δημοκρατίας – Αμήχανη αντίδραση από Μαξίμου – Διφορούμενη δήλωση του Προέδρου της Βουλής – Διεθνής η ταπείνωση για τη χώρα.

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Παράσταση απόγνωσης – Ο Τσίπρας σε πλήρη σύγχυση αλλάζει προσωπεία και ρόλους – Η αδυναμία διαχείρισης της επερχόμενης πολιτικής ήττας – που όλα δείχνουν ότι θα είναι συντριπτική – προκαλεί αναταραχή στο Μαξίμου και οδηγεί τον πρωθυπουργό σε απέλπιδες προσπάθειες, παριστάνοντας άλλοτε τον Ιησού, άλλοτε τον Ανδρέα, ακόμη και τον γραφικό οπαδό του Ολυμπιακού Τάκη Τσουκαλά.

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Τα 4 «πρέπει» του ΟΟΣΑ – Προειδοποίηση στην Ελλάδα να μην παρεκκλίνει από τους  δημοσιονομικούς στόχους.

px

Recent Posts

«Την σκότωσα και δεν το μετανιώνω»: Αμετανόητος ο δράστης της δολοφονίας της 40χρονης στο Μενίδι

Αμετανόητος εμεμφανίστηκε μπροστά τους αστυνομικούς ο 50χρονος δράστης της δολοφονίας της 40χρονης στο Μενίδι λέγοντας…

10 ώρες ago

Δημοσκόπηση Alco: Με υπερδιπλάσια ποσοστά η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ-Ποια κόμματα είναι κοντά στο 3%

H Νέα Δημοκρατία διατηρεί το σταθερό της προβάδισμα ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου έναντι…

10 ώρες ago

«Αναταράξεις» στην ισραηλινή κυβέρνηση για την «επόμενη μέρα» στη Γάζα

Ο πολιτικός και στρατιωτικός έλεγχος της Γάζας όταν τελειώσει ο πόλεμος, διχάζει την κυβέρνηση Νετανιάχου.…

11 ώρες ago

Όλγα Κεφαλογιάννη: Περιπέτεια στον αέρα για την υπουργό

Εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, το αεροσκάφος που μετέφερε την…

11 ώρες ago

ΕΟΔΥ: 4 θάνατοι από κορονοϊό, ένας από γρίπη

Ο αριθμός κρουσμάτων γριπώδους συνδρομής (ανεξαρτήτως παθογόνου) ανά 1.000 επισκέψεις παρουσίασε μείωση σε σχέση με…

12 ώρες ago

Μιτσκόσκι: Συνταγματικό δικαίωμα να αποκαλούμε τη χώρα μας όπως θέλουμε

Σε νέα πρόκληση στον απόηχο των δηλώσεων της προέδρου Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα προχώρησε και ο νέος…

12 ώρες ago