Categories: Πολιτική

Αντώνης Σαμαράς: Η Ελλάδα στέκεται και πάλι στα πόδια της

«Με δύσκολες αποφάσεις και βαριές θυσίες απ’ όλους τους Έλληνες η Πατρίδα μας αρχίζει να στέκεται πόδια της» αναφέρει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε άρθρο του στην εφημερίδα «Κεφάλαιο». Ο Πρωθυπουργός εμφανίζεται αποφασισμένος, αλλά και προετοιμασμένος να βγάλει τη χώρα από τα Μνημόνια και να δώσει τη μάχη ώστε η Ελλάδα να επιστρέψει και πάλι στην ανάπτυξη και στην δημιουργία.
«Βρισκόμαστε τώρα στην πιο ευαίσθητη στιγμή, στην πιο κρίσιμη καμπή της εθνικής προσπάθειας για την έξοδο από την κρίση και την επανεκκίνηση της εθνικής οικονομίας», αναφέρει και τονίζει: «Το πιο σημαντικό: Με σίγουρα βήματα αφήνουμε πίσω το χτες και ανοίγουμε νέα σελίδα προοπτικής και ελπίδας. Για όλους…».
Στη συνέχεια τονίζει ότι προετοιμάζεται ήδη η έξοδος της χώρας από τα Μνημόνια, και προαναγγέλλει «μεγάλες μεταρρυθμίσεις» στο διάστημα που ακολουθεί, στο πεδίο των αποκρατικοποιήσεων και της αξιοποίησης της περιουσίας του Δημοσίου, αλλά και μεγάλες επενδύσεις «που έχουν αρχίσει ήδη να ωριμάζουν, σε κρίσιμους τομείς υψίστης προτεραιότητας. Και ιδιαίτερα για την αξιοποίηση των μεγάλων στρατηγικής σημασίας υποδομών: λιμάνια, αεροδρόμια και μαρίνες».
«Δεν θα αφήσουμε την αβεβαιότητα, που κάποιοι σκόπιμα καλλιεργούν, να εκτροχιάσει την τελευταία στιγμή την πορεία ανάταξης της χώρας» αναφέρει μεταξύ άλλων, ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν θα αφήσουμε την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας να πυροδοτήσει αστάθεια που μπορεί να τινάξει τις θυσίες μας στον αέρα, την ώρα που ανοίγουμε νέα σελίδα για τον τόπο».

Recent Posts

VLOSPA- “Inside Story”: Ο Ελληνογάλλος ράπερ με νέα δισκογραφική δουλειά “έκπληξη”

Ο Ελληνογάλλος ράπερ και hitmaker VLOSPA επιστρέφει με νέα δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Inside Story”.  Μόλις λίγους μήνες μετά…

2 ώρες ago

Στην Καλάματα το ολοκαίνουριο αμιγώς ηλεκτρικό EX30

Στο Διεθνές  Meeting άλματος εις μήκος Tsatoumas Street Long Jump που διοργανώνεται την Τρίτη 21…

3 ώρες ago

Η Hyundai Ελλάς στο ThinkBiz Academy 2024

Η Hyundai Ελλάς, μέλος του Ομίλου Autohellas, στήριξε τη διοργάνωση του ThinkBiz Academy 2024 αναδεικνύοντας…

4 ώρες ago

Subaru: Με όφελος έως και 5.000 ευρώ για τα Crosstrek, Forester, Solterra και Outback!

Εκπτώσεις έως 5.000 ευρώ, για όλα τα SUV της, ανάλογα με το μοντέλο και την…

5 ώρες ago

Γαλλία: Και έκτος νεκρός στις συγκρούσεις στη Νέα Καληδονία

Η βία που σχετίζεται με τις ταραχές στη Νέα Καληδονία, το γαλλικό αρχιπέλαγος στον νότιο…

5 ώρες ago

Λαμία: Ξεκίνησε εισαγγελική έρευνα για τη δηλητηρίαση των μαθητών

Έρευνα ξεκίνησε η εισαγγελία Λαμίας μετά τα περιστατικά δηλητηρίασης μαθητών σε σχολείο. Οι καταγγελίες στην…

6 ώρες ago