Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
30 Απρ 2024
Κοινωνία

«Ηλεκτρικές» καθυστερήσεις και σήμερα!

      Παρόλο που είχαν δεσμευτεί ότι μέχρι σήμερα Τρίτη θα είχαν επιλυθεί τα ζητήματα με τις καθυστερήσεις στον Ηλεκτρικό, εν τούτοις η ταλαιπωρία για χιλιάδες πολίτες που τον χρησιμοποιούν καθημερινά συνεχίζεται. Τα δρομολόγια απέχουν μεταξύ τους περίπου 30 λεπτά στο τμήμα Πειραιάς – Ομόνοια, και μέχρι και 25 λεπτά στο τμήμα Ομόνοια – Κηφισιά. Τα προβλήματα δε εντείνονται, πέρα από την αναμονή, και με το γεγονός ότι δεν υπάρχει αρκετός χώρος στα βαγόνια ώστε να χωρέσουν όλοι οι επιβάτες.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι εργαζόμενοι, οι καθυστερήσεις στους συρμούς οφείλονται στην έλλειψη προσωπικού, έπειτα και από την απόφαση της διοίκησης της εταιρείας να προχωρήσει στη μετάταξη 144 εργαζομένων, σε εφαρμογή των διατάξεων του νόμου περί εξυγίανσης των αστικών συγκοινωνιών.
Την κατάσταση φυσικά εντείνει και η απεργία των ιδιοκτητών ταξί, αφού εκ των πραγμάτων το επιβατικό κοινό στρέφεται περισσότερο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Απόψε Τρίτη είναι προγραμματισμένος αγώνας του Ολυμπιακού στο γήπεδο Καραϊσκάκη, πράγμα που αναμένεται να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο την κατάσταση, μιας και χιλιάδες φίλαθλοι θα πάνε στο στάδιο, στο σταθμό του Φαλήρου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η μετάταξη των υπαλλήλων στον ΗΣΑΠ οδήγησε στην καρατόμηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΣΤΑΣΥ Γιάννη Σπυράκου από τον Υπουργό Μεταφορών, Γ. Ραγκούση.

Related posts