Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
30 Απρ 2024
Κόσμος

Ιταλικό πλοίο μετέφερε 1,3 τόνους κοκαΐνης – Έπεσε «καρφωτή» στη Βραζιλία

Φαίνεται κάποιοι από τους μεσάζοντες δεν ικανοποιήθηκαν από τη μίζα που τους έδιναν οι έμποροι του θανάτου. Και διέρρευσαν στις Διωκτικές αρχές της Βραζιλίας  ότι ένα ιταλικό  πλοίο που βρίσκεται στο μεγαλύτερο λιμάνι της Λατινικής Αμερικής, στην Πολιτεία Σάο Πάουλο, μεταφέρει κοκαΐνη.

Δεν χρειαζόντουσαν περισσότερα οι βραζιλιάνικες αρχές για να εντοπίσουν το πλοίο  Grande Francia που μετέφερε την κοκαΐνη. Τα ναρκωτικά ήταν κατανεμημένα σε 41 σάκους  στο υπό ιταλικής  σημαία πλοίο  το οποίο ερχόταν από την Αργεντινή.

Ο βραζιλιάνικος ειδησεογραφικός ιστότοπος G1 έγραψε ότι το πλοίο δέχθηκε επίθεση από οπλισμένους πειρατές το πρωί της Κυριακής. Η ομοσπονδιακή αστυνομία έκανε επίσης λόγο περί πειρατείας σε ένα πλοίο, χωρίς να επιβεβαιώσει ότι επρόκειτο για το ιταλικό σκάφος μεταφορά.

Με αυτή την κατάσχεση, η ποσότητα των ναρκωτικών που έχει περιέλθει στην κατοχή των αρχών από τον Ιανουάριο αυξήθηκε στους 13,52 τόνους σε 27 επιχειρήσεις στη Σάντους μέχρι στιγμής, έναντι 11,54 τόνων που είχαν κατασχεθεί ολόκληρο το 2017, ανέφερε η ομοσπονδιακή υπηρεσία τελωνείων.

Related posts