Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
30 Απρ 2024
Media

Αγωνία για το Eurogroup  της 15ης Ιουνίου

Οι εξελίξεις στη διαπραγμάτευση για το χρέος και το κλείσιμο της αξιολόγησης, οι κυβερνητικές πρωτοβουλίες, οι σχεδιασμοί και οι κινήσεις, οι εξελίξεις στις έρευνες για την υπόθεση της τρομοκρατικής επίθεσης κατά του Λουκά Παπαδήμου, η πολιτική αντιπαράθεση  για τυχόν κενά ασφαλείας,  καθώς και η εισαγγελική παρέμβαση για αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυριαρχούν σήμερα στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων του Αθηναϊκού Τύπου. Άλλα θέματα που επίσης προβάλλονται είναι οι διεργασίες στο κυβερνητικό στρατόπεδο, οι κινήσεις της Νέας Δημοκρατίας, ο θάνατος του επιτίμου προέδρου της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, η αποκάλυψη της «Εφ.Συν.» για Ελληνογερμανική συμφωνία στο προσφυγικό, οι εξελίξεις στη δίκη για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, η  καθιέρωση «Τειρεσία» για όσους δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς των κινητών τηλεφώνων τους, η έναρξη πλειστηριασμών σε βίλες το καλοκαίρι, η δίμηνη παράταση στη ρύθμιση για τα αδήλωτα εισοδήματα, το  «σαφάρι» της εισαγγελίας  για το παράνομο στοίχημα, τα νεώτερα για το συνταξιοδοτικό,  καθώς και οι Πανελλαδικές εξετάσεις.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Βόμβες για την «κάλυψη» στον Γεωργίου – Οι περίεργες συμπτώσεις και η εντολή Ντράγκι για τον πρώην πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ – Η Ζωή Γεωργαντά μιλά για «διάτρητο πόρισμα» και καταθέτει αίτηση αναίρεσης, λίγες ώρες προτού καθίσει και πάλι στο σκαμνί ο άνθρωπος που φούσκωσε το έλλειμμα του 2009 και έβαλε τη χώρα στη μέγγενη των μνημονίων .

ΕΘΝΟΣ: «Τειρεσίας» για χρέη στην κινητή τηλεφωνία – Μαύρη λίστα για κακοπληρωτές – Η εταιρεία «Τηλέγνους» θα καταρτίσει βάση δεδομένων  με τα στοιχεία όλων των καταναλωτών που έχουν χρέη πάνω από 200 ευρώ.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Τύπου : Οργή και αηδία – Ταραχή και σύγχυση για ανατριχιαστικό τρομοσχόλιο  του δημοσιογράφου Γ. Φιλιππάκη κατά Στουρνάρα – Παπαδήμου –Πριν  αλέκτορα φωνήσαι  εκδηλώθηκε με τον πιο άκομψο τρόπο τι φαινόμενο για το οποίο προειδοποιούσε  το Σάββατο η «Ελευθερία»  – Παρέμβαση εισαγγελέα  για τις αναρτήσεις στο Διαδίκτυο.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ :  Στη σύνταξη πριν τα 62 έως το 2019 – Τα όρια ηλικίας και οι αποδοχές με το νέο τρόπο υπολογισμού

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ :  Βόμβες πολιτικής ανοησίας – Επικίνδυνες διαστάσεις παίρνουν οι διαξιφισμοί για την τρομοκρατία – Παλαιοκομματική ρητορική από τη ΝΔ που επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση – Φαιδρότητες επωνύμων για να αυτοπροβληθούν

ΤΑ ΝΕΑ  : Όνειρο ήταν και πάει – Ξέχασαν το χρέος, παλέψουν  για τη δόση και το QE – Αγωνία για το Eurogroup  της 15ης Ιουνίου. Άρχισαν πάλι τις φαντασιώσεις για πολιτική λύση στη Σύνοδο Κορυφής .

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Οι 10 νέοι φόροι του 2018 – Ποιες ρυθμίσεις θα ισχύσουν για εισόδημα, ακίνητα, ΦΠΑ, ξενοδοχεία, δόσεις, επίδομα θέρμανσης- Τα περισσότερα από τα μέτρα θεσπίστηκαν στο πλαίσιο του τρίτου μνημονίου.

Related posts