Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
30 Απρ 2024
Ελλάδα

Συμμορία τριών νεαρών λήστευε πεζούς στη Θεσσαλονίκη

dekaeptachronos-sinelifthi-gia-listies-sti-thessalonikiΣτη σύλληψη δύο 18χρονων και ενός 21 χρόνου, οι οποίοι είχαν στήσει συμμορία και λήστευαν πεζούς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ,  σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου.

Συγκεκριμένα, οι τρεις αλλοδαποί νεαροί με την απειλή μαχαιριού άρπαζαν κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές, χρήματα και προσωπικά αντικείμενα από τα θύματά τους στο κέντρο της πόλης.

Η συμμορία δρούσε τουλάχιστον εδώ και ενάμιση μήνα. Οι τρεις νεαροί έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών ύστερα από συντονισμένη έρευνα των αρχών. Πριν από τη σύλληψή τους είχε προηγηθεί μια επίθεση σε 23χρονο στην περιοχή της Ροτόντας. Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε η εμπλοκή τους σε ακόμη επτά ληστείες, με θύματα διερχόμενους πολίτες.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης συμμορίας, της ληστείας κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και για παράβαση Νομοθεσίας «Περί Όπλων». Οι νεαροί θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Related posts