Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
30 Απρ 2024
Κοινωνία

Ανακατασκευή τριών γηπέδων στο Δήμο Περιστερίου

Στην ανακατασκευή αθλητικών υποδομών θα προχωρήσει ο Δήμος Περιστερίου, με την χρηματοδότηση που κατάφερε να εξασφαλίσει η Δημοτική Αρχή της πόλης.

Συγκεκριμένα, στις 19 Δεκεμβρίου 2014, υπογράφτηκε η προγραμματική σύμβαση χρηματοδότησης ανακατασκευής τριών γηπέδων του Δήμου Περιστερίου από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Αδριανό και τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών  Έργων & Πολεοδομίας Παναγιώτη Λύκου.

Οι εργασίες αφορούν την ανακατασκευή του συνθετικού χλοοτάπητα, των γηπέδων Χωράφας, Ηφαίστου και Γ. Βασιλόπουλου, στα οποία καθημερινά αθλούνται εκατοντάδες νέοι της πόλης μας.

Με την ευκαιρία της υπογραφής της σύμβασης, ο κ. Παχατουρίδης τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή Περιστερίου, ακούραστη συνεχίζει το έργο της, αναβαθμίζοντας τις αθλητικές υποδομές, με δεκάδες μεγάλα και μικρά έργα, που έχουν εκτελεσθεί και εκτελούνται στην πόλη του.

Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά, ότι ο Δήμος Περιστερίου έχει αναδειχθεί από τους κορυφαίους αθλητικούς συντάκτες ως 1ος Δήμος σε ρυθμούς ανάπτυξης και ποιότητας στις αθλητικές υποδομές.

Related posts