Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
30 Απρ 2024
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ κατά Τσίπρα: Ταυτίζεται με όσους θέλουν νέα μνημόνια

 

 

 

 

 

 

 

Τη θέση που υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνάντησή του με τον Γεργκ Άσμουσεν της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ότι το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο, επικρίνει με δριμύτητα το ΠΑΣΟΚ, θεωρώντας ότι έτσι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζεται με όσους θέλουν νέα μνημόνια.
«Ο κ. Τσίπρας έσπευσε να ταυτισθεί με αυτούς που στο εξωτερικό υποτιμούν τις θυσίες των Ελλήνων και τις προσπάθειες της Ελλάδας, δημιουργώντας κλίμα αβεβαιότητας εναντίον της πραγματικής οικονομίας, των επιχειρήσεων και της απασχόλησης» τονίζει σε άτυπο ενημερωτικό σημείωμά της η Χαριλάου Τρικούπη.
Και συνεχίζει: «Δεν βρήκε επίσης λέξη να πει για δημοσιονομικά επιτεύγματα, για το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει ήδη το μεγαλύτερο διαρθρωτικό πλεόνασμα στην ευρωζώνη με 5% του ΑΕΠ!».
«Θα έχει ενδιαφέρον όμως να μας πει πως αισθάνθηκε ακούγοντας τον κ. Ασμούσεν να μιλά για «απόδοση του προγράμματος» και «θετικά και ενθαρρυντικά στοιχεία για την Ελλάδα», την ώρα που αυτός καταστροφολογούσε εις βάρος της χώρας του» καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.

Related posts