Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δείχνουν ότι κατά το 2011 έφτασαν στην Ελλάδα 37 τόνοι κρέατος αλόγου, εκ των οποίων οι 35 τόνοι από τη Ρουμανία και 2 τόνοι από την Ισπανία. Κατά το 2012, έφτασαν στη χώρα 74,2 τόνοι κρέατος αλόγου, εκ των οποίων οι 24 τόνοι από την Ισπανία, 15,9 τόνοι από τη Ρουμανία και 34,3 τόνοι από τη Βουλγαρία.
Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν στα μέσα Μαρτίου μετά από ερωτήσεις βουλευτών για τους ελέγχους στα τρόφιμα και, όπως επισημαίνει ο αναπληρωτής υπουργός, από τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα εργαστηριακών αναλύσεων για παρουσία DNA αλόγου σε δείγματα τροφίμων που διενεργήθηκαν με τη μέθοδο Real Time- PCR (Real- Time Polymerase Chain Reaction) απεστάλησαν στα εργαστήρια περίπου 200 δείγματα, εκ των οποίων τα 12 βρέθηκαν θετικά.
Η γαλλική αστυνομία «εξουδετέρωσε» έναν ένοπλο άνδρα που προσπαθούσε να βάλει φωτιά σε συναγωγή στη…
Από την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά Αυτή η εβδομάδα έχει μία έντονη τάση…
Ένα βρέφος 4 μηνών αγοράκι, μεταφέρθηκε νεκρό σήμερα στις 7 το πρωί στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου…
Ήταν κάτι που συζητείτο εδψ και αρκετές εβδομάδες. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Φατίχ Τερίμ μετά…
Η ώρα ήταν 00:30 όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκε, με…
Χιλιάδες φορολογούμενοι κινδυνεύουν να βρεθούν προ μεγάλων εκπλήξεων, λόγω των πολλών προβλημάτων που καταγράφονται στη…