Subscribe Now
Trending News
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
26 Ιούλ 2024
Ελλάδα

Έρως ανίκατε μάχαν…

Ένας υπεραιωνόβιος Ηρακλειώτης και ο …80χρονος γιος του, καθώς όπως φαίνεται ο έρωτας δεν κοιτά όχι μόνον συγγένειες αλλά ούτε και ηλικίες έφτασαν μέχρι τις δικαστικές αίθουσες για τα μάτια μιας 50χρονης Βουλγάρας!

Μάλιστα  οι “ερωτοχτυπημένοι” δε δίστασαν να έρθουν στα ….χέρια, για το …αντικείμενο του πόθου τους !

Το απίστευτο αλλά …ελληνικό αυτό επεισόδιο διαδραματίστηκε σ΄ ένα από τα κεφαλοχώρια του Ηρακλείου και φυσικά έγινε “βούκινο” στην τοπική κοινωνία, με τους συγγενείς του μπαμπά και του γιου να τρέχουν και να μη φθάνουν, προκειμένου να γλιτώσουν το απόλυτο ρεζίλεμα !

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες όταν ο 80χρονος προσέλαβε τη 50χρονη Βουλγάρα, για να φροντίζει την κατάκοιτη μητέρα του.

Που να το φανταζόταν ότι θα την “ερωτευόταν κεραυνοβόλα” ο υπεραιωνόβιος πατέρας του !

Αλλά και η ποθήτη Βουλγάρα φρόντισε να “κουνήσει και αυτή την ουρά της” κάνοντας τα “γλυκά μάτια” στον 80χρονο γιο, ο οποίος ως φαίνεται “μαγεύτηκε” από τα κάλλη της…

Για την …καρδιά της 50αρας πατέρας και γιος έγιναν “από δυο χωριά”  και έφθασαν στο σημείο να οδηγήσει ο ένας τον άλλον στα δικαστήρια !

Εκεί, λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη – παρωδία και με την παρέμβαση των συγγενών, υπήρξε συμβιβασμός κι έτσι επέστρεψε η νηνεμία και η καταλαγή μεταξύ πατέρα και γιου, ενώ όπως είναι φυσικό η 50χρονη Βουλγάρα πήρε…πόδι από το σπίτι!