Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 16 Ιουλ 2018
 
 

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη διάσκεψη του Plan B στις  21-22 Oκτωβρίου

Δευτέρα, 23 Οκτώβριος 2017 - 09:45

-a Μέγεθος κειμένου +A

Στην  5η Διάσκεψη του Plan B στις 21 και 22 Οκτωβρίου 2017 στη  Λισαβόνα,  θα συμμετάσχει η Ζωή Κωνσταντοπούλου.  Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2015 η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον Ζαν-Λυκ Μελανσόν.

Το ανοιχτό κάλεσμα στη Διάσκεψη του Plan B που υπογράφεται από την Ζωή Κωνσταντοπούλου και πολιτικές προσωπικότητες της Ευρωπαϊκής πολιτικής σκηνής είναι κάλεσμα «για την διεκδίκηση της αποκατάστασης της δημοκρατίας για τους λαούς της Ευρώπης και για την ανάληψη πρωτοβουλίας για δημοκρατική συνεργασία και αλληλεγγύη ως μόνη πραγματική εναλλακτική στο δημοκρατικό και κοινωνικό έλλειμμα που επέβαλε η Συνθήκη της Λισαβόνας πριν από δέκα χρόνια.»

H πολιτική ανυπακοή και η στήριξη πλάνου για τον ελληνικό λαό  έχει τεθεί στην προμετωπίδα της πρωτοβουλίας  μετά από εισήγηση της Ζ.Κ.

Στο κάλεσμα αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι: » Η πολιτική ανυπακοή στην επιβολή μόνιμης λιτότητας αποτελεί μέρος του αγώνα για μια μεγάλη κοινωνική κινητοποίηση και δημοκρατική αντίσταση. Από τον Ιούλιο 2015, η Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΔΝΤ και η Ελληνική Κυβέρνηση επιβάλλουν στον ελληνικό λαό ακριβώς τα ίδια μέτρα που απέρριψε με το Δημοψήφισμα και συνεχίζουν να υποβάλλουν τη χώρα και το λαό σ’ ένα χρέος που έχει αποδειχθεί παράνομο, αθέμιτο, απεχθές και μη βιώσιμο από την Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Το πραξικόπημα ενάντια στον ελληνικό λαό είναι πραξικόπημα κατά της δημοκρατίας στην Ευρώπη, εναντίον του οποίου οφείλουμε να αντιδράσουμε, να αντισταθούμε και να απαντήσουμε με ένα στιβαρό πολιτικό σχέδιο και πράγματι, μετά από αυτό το πραξικόπημα δημιουργήθηκε η πρωτοβουλία του Plan Β για την προστασία των λαών της Ευρώπης, την αποκατάσταση της δημοκρατίας στην Ευρώπη και την εξασφάλιση ευημερίας και ισότητας για τις ευρωπαϊκές κοινωνίες.»Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: