Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
06 Δεκ 2021
Lifestyle

Ζώδια : οι σημερινές προβλέψεις

Κριός 21 Μαρ. – 20 Απρ. Οι περιστάσεις σας ευνοούν, προκειμένου να πετύχετε πράγματα χωρίς τη συνδρομή κανενός. Η παρουσία του Ήλιου στο Σκορπιό σας κάνει πιο καχύποπτους και συνάμα προσεκτικούς. Επαγγελματικά, μην αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες και κυρίως προσπαθήστε να αναπτύξετε ένα κλίμα αλληλεγγύης. Αισθηματικά, η είσοδος του Ηλίου στον 8ο αυξάνει την ερωτική διάθεση. Οι γεννημένοι του 1961 έφτασε η ώρα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

 

Ταύρος 21 Απρ. – 20 Μαϊ .  Η πολυαστρία πλανητών στον Σκορπιό σας αναγκάζει να είσαστε πιο προσεκτικοί στο τι λέτε και τι κάνετε. Οικονομικά, νιώθετε πανικοβλημένοι μιας και κατά γενική ομολογία δεν τα καταφέρνετε. Πάραυτα, η παρουσία του Δία στο ζώδιό σας υποδεικνύει τη λήξη μιας κατάστασης. Ανέλπιστη βοήθεια από τρίτους δείχνει το πόσο αγαπητοί είσαστε. Οι γεννημένοι του 1991 νιώθετε πως χάνετε το δίκιο σας.

Δίδυμοι 21 Μαϊ. – 20 Ιουν. Ψυχολογικές μεταπτώσεις και αλλαγές στις συνήθειες δείχνουν πως είσαστε ένας χαμαιλέοντας συναισθημάτων.  Η αισθηματική ζωή σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, ακριβώς γιατί έχοντας ένα χαλαρό στυλ δημιουργείτε αμφιβολίες στην άλλη πλευρά. Επαγγελματικά, οι φιλοδοξίες σας είναι  ανεπίκαιρες τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Οι γεννημένοι του 1964 δημιουργείτε τις κατάλληλες συνθήκες για το συναισθηματικό σας αύριο.

Καρκίνος 21 Ιουν. – 20 Ιουλ. Πολλές φορές αδυνατείτε να συνυπολογίσετε, τι αντίκτυπο έχουν τα λόγια σας στους άλλους. Αυτό πρακτικά  δημιουργεί κάποιες μικρό- εντάσεις. Η παρουσία πλέον του Ηλίου στον υδάτινο Σκορπιό θα σας βοηθήσει να βγάλετε προς τα έξω και άλλες πτυχές του εαυτού σας που κάποιοι πιθανόν δεν γνώριζαν. Αισθηματικά, καλείστε να διαχειριστείτε τη φλόγα που έχετε μέσα σας που σκοπό έχει να ζεστάνει τη σχέση. Οι γεννημένοι του 1969 μέσα στο χώρο εργασίας αντιμετωπίζετε ζητήματα συμπεριφοράς.

Λέων 21 Ιουλ. – 20 Αυγ. Η επιθετικότητα και η αντίρρηση απέναντι σε κάθε τι που δεν σας κάνει, δεν αποκλείεται να σας οδηγήσουν στο βάθρο του νικητή. Οι κινήσεις σήμερα διακατέχονται από ένταση η οποία όμως λειτουργεί ευεργετικά. Η ανάγκη για επικοινωνία ίσως σας βρει με κάποιο φίλο ή φίλη να τα λέτε.  Ιδανική μέρα για να πετάξετε το γάντι σε ένα μακροχρόνιο αντίπαλο σας. Οι γεννημένοι του 1971 ίσως λάβετε μια χαρά από την οικογένεια σας.

Παρθένος 21 Αυγ. – 20 Σεπτ. Η όρεξη για δημιουργία αλλά και η έλλειψη πρωτοτυπίας έρχονται στο προσκήνιο και κατά κάποιο τρόπο σας αγχώνουν. Ωστόσο, λόγω του ότι έχετε αρκετά προτερήματα είναι δύσκολο να μη συνεκτιμηθούν υπέρ σας και να μην σας προτιμήσουν. Ζητήματα που σχετίζονται με την προσωπική υγιεινή και καθαριότητα θα σας απασχολήσουν. Κυρίως όμως το πρώτο σας μέλημα είναι η επαγγελματική καταξίωση. Οι γεννημένοι του 1979 θα ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό.

Ζυγός 21 Σεπτ. – 20 Οκτ. Σήμερα παίζεται ένα άτυπο παιχνίδι εξουσίας μεταξύ του ερωτικού σας συντρόφου και εσάς. Χρειάζεται προσοχή μιας και τα λεκτικά πειράγματα δεν θέλουν και πολύ να γίνουν καρφιά του ενός απέναντι στον άλλον. Επαγγελματικά, η ικανότητα σας να κατευθύνετε τους άλλους χωρίς απαραίτητα να ηγείστε σας καθιστά πολύ-εργαλείο. Οικονομικά, οι στόχοι σας επιτυγχάνονται. Οι γεννημένοι του 1987 αντιμετωπίζετε, χωρίς σοβαρότητα τα επαγγελματικά σας.

Σκορπιός 21 Οκτ. – 20 Νοε. Ο Ήλιος στο δικό σας ζώδιο σας σοβαρεύει ενώ η Σελήνη από το απόγευμα και μετά σας κάνει πιο φειδωλούς στις εκδηλώσεις σας. Στα αισθηματικά, τα πράγματα έχουν μια ευτυχή κατάληξη χάρη στις δικές σας πρωτοβουλίες. Οικονομικά, ζητήματα βρίσκουν λύση μέσα από τη συμπαράσταση είτε γνωστού είτε δικού σας ατόμου. Η νίκη θα σας γίνει έμμονη ιδέα. Οι γεννημένοι του 1977 θα αλλάξετε γνώμη για κάποιο άτομο.

Τοξότης 21 Νοε. – 20 Δεκ. Πολλά ζητήματα δεν εξαρτώνται από εσάς και μόνο κι είναι ανώφελο να ρίχνετε τα βάρη  αποκλειστικά στον εαυτό σας. Αισθηματικά, μπορείτε να λάβετε ακόμα περισσότερα, αρκεί βεβαίως και εσείς από μεριάς σας να δώσετε αυτά που δικαιωματικά αξίζει η σχέση. Αποφύγετε τις συναντήσεις  με άτομα που δεν ήταν ξεκάθαρα το παρελθόν γιατί θα σας προδώσουν. Οι γεννημένοι το 1985 με  μια συγνώμη είσαστε έτοιμοι να κλείσετε κάποιους παλιούς λογαριασμούς.

Αιγόκερως 21 Δεκ. – 20 Ιαν. Επαγγελματικά, θέλετε να τα παίξετε όλα για όλα σε μια περίοδο η οποία δεν ενδείκνυται. Ο σχεδιασμός αλλά και η εκδήλωση κάποιων λεκτικών επιθέσεων τρίτων προς εσάς θα πέσει στο κενό μιας και το δίκιο είναι μαζί σας. Συζητήσεις μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον, ίσως νιώθετε πως σας θίγουν μιας και είναι επικριτικές σε βαθμό που εσείς δεν αντέχετε. Οι γεννημένοι του 1969 για κάποια ζητήματα σας θα αναζητήσετε τη συμβουλή ειδικού.

Υδροχόος 21 Ιαν. – 20 Φεβ. Η σταδιακή βελτίωση των συνθηκών εργασίας δεν είναι κάτι που χαρακτηρίζεται ως θαύμα μιας και είναι προϊόν σκληρής και διαρκούς προσπάθειας. Οικονομικά, ίσως νιώθετε πως δεν έχετε λάβει αυτά που σας αναλογούν και θελήσετε να παραπονεθείτε. Αισθηματικά, κάνετε πράγματα για τη σχέση που δείχνουν πως κι εσείς την επιθυμείτε διακαώς και αυτό προσμετράτε στα υπέρ σας. Οι γεννημένοι του 1976 θα δεχτείτε μια πρόταση για εργασία.

Ιχθείς 21 Φεβ. – 20 Μαρ. Αισθηματικά, έχετε τραβήξει μια κόκκινη διαχωριστική γραμμή με το παρελθόν η οποία όμως δεν είναι και τόσο ανεξίτηλη όσο φαντάζεστε. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ενώ θέλετε να φύγετε από εκεί ίσως τελικά υποκύψετε. Οικονομικά μέσα από τις συναλλαγές σας κερδίζετε κάτι απρόσμενο το οποίο σας γεμίζει χαρά. Η διαίσθηση σας φέρνει κοντά στα σωστά πρόσωπα. Οι γεννημένοι του 1990 δεν θα συμμορφωθείτε με κάποιους δρακόντειους νόμους.

 

Related posts