Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
22 Οκτ 2021
Lifestyle

Ζώδια : διαβάστε όλες τις σημερινές προβλέψεις

Κριός

Οι  ιδέες  και  οι απόψεις σας  θα διακρίνονται από αχαλίνωτο ενθουσιασμό και ορμητική δύναμη. Επαγγελματικά, ίσως ανησυχήσετε για κάποια ζητήματα που παρουσιάζονται εντελώς απροσδόκητα. Ορισμένοι φόβοι σε σχέση με τα αισθηματικά  αποδεικνύονται αβάσιμοι ενώ οικονομικά ανοίγονται κάποιες ευχάριστες προοπτικές. Καλή μέρα για να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας. Οι γεννημένοι του 1963 θα ξεκινήσετε κάποια μαθήματα ή σεμινάρια.

Ταύρος

Σήμερα διακατέχεστε από δυναμισμό και ασυγκράτητη ενέργεια γεγονός που σας επιτρέπει να υπερπηδήσετε και το πιο μεγάλο εμπόδιο. Επαγγελματικά, θα σας δοθεί η ευκαιρία να προωθήσετε μέρος της δουλειάς σας ή να ασχοληθείτε με έναν εντελώς νέο τομέα. Αποφύγετε απερίσκεπτες αγορές, αν δεν θέλετε να μείνετε ρέστοι. Αισθηματικές προτάσεις βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και σας αναζωογονούν σωματικά και ψυχικά. Οι γεννημένοι του 1979 θα δεχτείτε μια επαγγελματική πρόταση σε ένα άγνωστο μέχρι τώρα για εσάς τομέα.

Δίδυμοι

Μια μέρα που προτάσσει να περιορίσετε τις δραστηριότητές σας σε ενασχολήσεις που τις γνωρίζετε καλά, προκειμένου να αποφύγετε δυσμενείς για εσάς συνέπειες. Ο χώρος του σπιτιού μπορεί να έχει σήμερα την τιμητική του καθώς  θα σας δοθούν θαυμάσιες ευκαιρίες για να το διακοσμήστε ή να το περιποιηθείτε. Αισθηματικά, θα αισθανθείτε ότι το ταίρι σας προσπαθεί να σας επιβάλλει τα θέλω του. Οι γεννημένοι του 1984 αλλάζετε γραμμή πλεύσης στα επαγγελματικά σας.

Καρκίνος

Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα έρθουν στο επίκεντρο καθώς μέσα από κάποια γεγονότα θα αντιληφθείτε μια ανειλικρινή και άδικη συμπεριφορά. Θα αποδειχθεί ιδιαίτερα ωφέλιμο για την ψυχολογία σας να  ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Αισθηματικά, μη ξεχνάτε τις  συμβατικές υποχρεώσεις που έχετε  απέναντι στο έτερο ήμισυ.  Οι γεννημένοι του 1963  θα λάβετε κάποια χρήματα που ίσως σας δώσουν λύση.

Λέων

Το κέντρο βάρους της προσοχής σας, στρέφεται στην επικοινωνία με το σύντροφο και συνάμα τις καθημερινές μετακινήσεις σας. Στο χώρο του σπιτιού η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι, εξαιτίας μιας παρεξήγησης που αναστατώνει όλα τα μέλη της οικογένειας. Καλή μέρα για να δεχτείτε προτάσεις από φίλους  και να ενημερωθείτε σχετικά με κάτι που σας ενδιαφέρει. Οι γεννημένοι το 1991 προτρέχετε.

Παρθένος

Ίσως σήμερα αισθανθείτε ότι, αν και  έρχεστε αντιμέτωποι με τη σκληρή πλευράς της ζωής, έχετε τη δύναμη και τη νηφαλιότητα που χρειάζεται για να αντεπεξέλθετε. Αισθηματικά, προετοιμάζετε το έδαφος για τα νέα σας σχέδια ενώ φίλοι και γνωστοί αναζητούν την παρέα σας. Επαγγελματικά, προσανατολίζεστε σε νέα πράγματα που μπορούν να αποφέρουν βραχυπρόθεσμα οφέλη.  Οι γεννημένοι του 1978 θα δεχτείτε με ευεργεσία.

Ζυγός

Κάποιες γραφειοκρατικές δουλειές ίσως χρειαστούν περισσότερο χρόνο από ότι υπολογίζετε και έτσι δεν θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε το σημερινό σας πρόγραμμα με συνέπεια. Επαγγελματικά, κάποιες ματαιώσεις που προκύπτουν σας αγχώνουν και δεν σας επιτρέπουν να εργαστείτε με την ηρεμία σας. Ευτυχώς που στα συναισθηματικά τα πράγματα πάνε καλύτερα, γεγονός που αντισταθμίζει κάθε μικροενόχληση ή απογοήτευση.  Οι γεννημένοι του 1977 μάλλον αναζητάτε ψύλλους στα άχυρα.

Σκορπιός

Ίσως αντιληφθείτε ότι οι ιδέες σας τρέχουν αντίθετα στη ροή των όσων συμβαίνουν γύρω σας, γεγονός που δεν επιτρέπει την αγαστή συνεργασία με τους γύρω σας. Συζητήσεις με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ίσως σας ενοχλήσουν ή ακόμα και να σας εκνευρίσουν. Αισθηματικά, προσέχετε την ασίγαστη ερωτική φλόγα για ένα πρόσωπο που είναι δεσμευμένο γιατί ίσως έρθετε σε δύσκολη θέση. Οι γεννημένοι του 1980 ίσως κάνετε κάποια αγορά.

Τοξότης

Μια καλή ημέρα για να ενεργήσετε επάνω σε υποθέσεις ή σχέδια που αφορούν και άλλα άτομα. Επαγγελματικά, σας παρουσιάζονται κάποιες ευκαιρίες που χρειάζεται να πιάσετε από τα μαλλιά. Αισθηματικές αποφάσεις  παίρνονται με ευκολία ενώ απρόβλεπτες συναντήσεις σας ξυπνούν βαθιά κρυμμένα συναισθήματα. Οι γεννημένοι του 1968 χρειάζεται να κατανοήσετε πως εκτός από τον έρωτα υπάρχουν και άλλα πράγματα.

Αιγόκερως

Η μέρα είναι ιδανική για να μελετήσετε ή να ερευνήσετε. Η επικοινωνία με τους άλλους σας ευχαριστεί και σας προσφέρει τη δυνατότητα να αναδείξετε τις γνώσεις και τα ταλέντα σας. Αισθηματικά, η διάθεση σας είναι ανεβασμένη και προσκαλείτε το ταίρι σας σε ένα ατελείωτο ερωτικό χορό. Οικογενειακές υποθέσεις ίσως έρθουν στο προσκήνιο.  Οι γεννημένοι του 1974 παίρνετε άμεσες αποφάσεις.

Υδροχόος

Οι προσωπικές σας φιλοδοξίες σας ωθούν σε γρήγορες και ενθουσιώδεις κινήσεις. Η αξιοποίηση  κάποιων γνωριμιών και προσωπικών επαφών θα σας επιτρέψει να λύσετε ένα θέμα που αφορά τα επαγγελματικά σας. Αισθηματικά, ίσως λέτε λίγα και το ταίρι σας δεν εισπράττει το ενδιαφέρον που επιθυμεί. Οικονομικά ανοίγματα θα σας επιτρέψουν να πετύχετε ένα πολυπόθητο στόχο. Οι γεννημένοι το 1978 νοιώθετε κάπως ανασφαλείς.

Ιχθείς

Σήμερα θα προσπαθήσετε να διαφυλάξετε την ψυχική σας γαλήνη και ηρεμία ως κόρη οφθαλμού. Φιλικά πρόσωπα διακατέχονται από μια ανησυχία που σας ενοχλεί και συνάμα σας απωθεί. Ερωτικά, αυτό που θέλετε κατά βάθος είναι ο άλλος να είναι ο φύλακας άγγελος σας, παρόλο που σε συζητήσεις που κάνετε το αρνείστε. Οικονομικές συναλλαγές με προσφιλή σας πρόσωπα ίσως σας αγχώσουν. Οι γεννημένοι του 1982 ίσως μετανιώσετε για κάποια επιλογή σας

 

 

astrology.gr

Related posts