Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 25 Ιουν 2018
 
 

Υπέγραψαν την  1η συμφωνία αναγνώρισης πληρώματος καμπίνας

Κυριακή, 10 Ιούνιος 2018 - 11:29

-a Μέγεθος κειμένου +A

Την πρώτη συμφωνία αναγνώρισης ένωσης πληρώματος με την ANPAC και την ANPAV, ανακοίνωσε η Ryanair.

Η συμφωνία αυτή ακολουθεί εκτεταμένες διαπραγματεύσεις με την ANPAC και την ANPAV μετά την ανακοίνωση της Ryanair το Δεκέμβριο του 2017 ότι ήταν διατεθειμένη να αναγνωρίσει τα σωματεία για συλλογικές διαπραγματεύσεις.

Η Ryanair χαιρετίζει την εποικοδομητική δέσμευση της ANPAC και της ANPAV, η οποία οδήγησε στην υπογραφή της πρώτης συμφωνίας αναγνώρισης πληρώματος καμπίνας στην Ιταλία, η οποία επί του παρόντος αντιπροσωπεύει περισσότερα από 80 από τα +400 αεροσκάφη και περίπου το 20% του πληρώματος καμπίνας επιβατών της Ryanair.

Η Ryanair προσβλέπει στη συνεργασία με την ANPAC και την ANPAV και το νεοεκλεγμένο συμβούλιο της εταιρείας Ryanair για την ολοκλήρωση ενός πρώιμου CLA για το άμεσα απασχολούμενο προσωπικό πληρώματος που εδρεύει στην Ιταλία.

Πρόκειται για την πρώτη συμφωνία αναγνώρισης ένωσης πληρώματος καμπίνας (η οποία ακολούθησε την συμφωνία με τις ενώσεις πιλότων στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιταλία, νωρίτερα αυτό το έτος) και επιδεικνύει την εξέλιξη της Ryanair προς την οδό αναγνώρισης ενώσεων και διαπραγμάτευσης με το προσωπικό μας ανά την Ευρώπη.Μοιράσου το...!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: