Επιστροφή στην κορυφή
Τετάρτη, 22 Νοε 2017
 
 

Υπάλληλος «κόλλησε» μέσα σε ΑΤΜ – Έστελνε σημειώματα για βοήθεια! (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, 14 Ιούλιος 2017 - 17:39

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Ένας εργάτης που παγιδεύτηκε μέσα σε μηχάνημα ΑΤΜ, αναγκάστηκε να περάσει χειρόγραφα σημειώματα μέσω της υποδοχής για παραλαβή των αποδείξεων, καλώντας σε βοήθεια – όμως οι πελάτες, νόμιζαν ότι επρόκειτο για φάρσα!

Σύμφωνα με την αστυνομία στο Corpus Christi του Τέξας, ο άνδρας εγκλωβίστηκε στο μηχάνημα όταν πήγε να αλλάξει μια κλειδαριά, σε ένα δωμάτιο που οδηγούσε στο πίσω μέρος του ΑΤΜ.

Όταν συνειδητοποίησε ότι ήταν παγιδευμένος και δεν είχε τρόπο να επικοινωνήσει με κάποιον, κατέφυγε στη λύση να μεταβιβάζει σημειώματα μέσα από την υποδοχή.

Ένα έγραφε: «Παρακαλώ, βοηθήστε με. Είμαι κολλημένος εδώ μέσα και δεν έχω το τηλέφωνό μου. Παρακαλώ, καλέστε το αφεντικό μου στον αριθμό…» .

 

 

 

 

 

 

 

 

Εκτός από ένα άτομο που κάλεσε και την αστυνομία, όλοι οι υπόλοιποι που είχαν χρησιμοποιήσει το μηχάνημα πριν απ’ αυτόν, το πέρασαν για πλάκα. Ευτυχώς για τον υπάλληλο, η αστυνομία έφτασε εγκαίρως και τον απεγκλώβισε με επιτυχία.

Ο αστυνομικός Ρίτσαρντ Όλντεν, που έλαβε μέρος στην επιχείρηση απεγκλωβισμού, δήλωσε αργότερα: » Δεν θα ξαναδείτε κάτι τέτοιο στη ζωή σας, να έχει κολλήσει κάποιος σε μηχάνημα ΑΤΜ. Ήταν απλά τρομερό».Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: