Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
29 Νοέ 2022
Πολιτισμός

XXI: Μεγάλη καλοκαιρινή έκθεση από την HOFA Gallery στη Μύκονο (27/8-10/9)

Για όλους εσάς τους λάτρεις της τέχνης, η HOFA Gallery, σε συνεργασία με την ARTCELS, ανακοίνωσε την εξαιρετικά επιτυχημένη blue-chip έκθεση σύγχρονης τέχνης, ‘XXI’ στο νησί της Μυκόνου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης “XXI” θα γίνουν στη χώρα της Μυκόνου από τις 27 Αυγούστου και για δύο εβδομάδες έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2020. Μάλιστα, θα είναι η πρώτη φορά που καλλιτέχνες αυτού του διαμετρήματος θα εκθέσουν μαζί στο νησί, με τους Kaws, Banksy, Damien Hirst, George Condo και Jeff Koons να πρωταγωνιστούν σε αυτό το αποκλειστικό γεγονός.

Όσο για εσάς που δε θα έχετε τη δυνατότητα να παρευρεθείτε στη Μύκονο, η ‘XXI’ θα είναι διαθέσιμη και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της HOFA Gallery, για να περιηγηθείτε ψηφιακά.

Φιλοξενούμενο στον εκπληκτικό νέο χώρο της HOFA Gallery που βρίσκεται μόλις δύο βήματα από το διάσημο λιμάνι της Μυκόνου και προορισμούς όπως το Nobu, το Belvedere και το νέο εστιατόριο του “Scorpios” η ‘XXI’ υπόσχεται να είναι το αποκορύφωμα του φετινού καλοκαιριού για το κοσμοπολίτικο κοινό που θα βρίσκεται στο κυκλαδίτικο νησί το 2020!

 

 

 

 

Κοιτώντας το έργο “Big Bang, White” έργο του Joseph Klibansky καθώς η HOFA Gallery & ARTCELS προετοιμάζονται για τα εγκαίνια της έκθεσης ‘XXI’ στην Μύκονο (Στάθης Μπουζούκας / HOFA Gallery)

 

 

 

 

 

 

Έργα τέχνης από άλλους αγαπητούς διεθνείς καλλιτέχνες, όπως ο Anthony James, η Zhuang Hong Yi, ο Adam Parker Smith και ο Daniel Arsham, μεταξύ άλλων, θα παρουσιαστούν ως μέρος της έκθεσης  ‘XXI’, το οποίο εκτιμάται συνολικά σε πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια (USD). Το Portfolio αυτό ανήκει στην ARTCELS, μια πλατφόρμα επενδύσεων ψηφιακής τέχνης, σχεδιασμένη να κάνει τις επενδύσεις σε Blue-chip τέχνη πιο προσιτές σε νέους και τεχνολογικά καταρτισμένους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Οι συνδρομητές μπορούν να επενδύσουν σε μετοχές μέσα από ένα προσεκτικά επιμελημένο Portfolio Blue-chip καλλιτεχνικών έργων, υπό την μεσιτεία της ομάδας ARTCELS, και στη συνέχεια να απολαύσουν τις επενδύσεις τους μέσω διεθνών εκθέσεων.

Η ARTCELS ιδρυθηκε τον Φεβρουάριο του 2020 στην διάσημη πρεμιέρα της “XXI” στο Mayfair του Λονδίνου, και έκτοτε συγκέντρωσε πολλούς συνδρομητές που κατέγραψαν σημαντικές αποδόσεις από τις επενδύσεις τους.

 

 

 

 

Δίπλα στο έργο Future Relic 08: Boombox Stereo του καλλιτέχνη Daniel Arsham καθώς η HOFA Gallery & η ARTCELS προετοιμάζονται για τα εγκαίνια της έκθεσης ‘XXI’ στην Μύκονο (Στάθης Μπουζούκας / HOFA Gallery)

 

 

 

 

 

Αν και το προγραμματισμένο ντεμπούτο της Μυκόνου θα πραγματοποιηθεί 4 μήνες αργότερα από τον αρχικό προγραμματισμό, λόγω της πανδημίας του Covid-19 και των περιορισμών που επέφερε, οι ιδρυτές της ARTCELS είναι αισιόδοξοι ότι η έκθεση ‘XXI’ στον πολυτελή τουριστικό προορισμό της Ελλάδος θα προσελκύσει το ενδιαφέρον για όλους τους λάτρεις της τέχνης, των επενδυτών και των φίλων για τους οποίους σχεδιάστηκε και εξυπηρετεί η συγκεκριμένη πλατφόρμα.

 

 

 

 

 

Περπατώντας δίπλα από το έργο του Joseph Klibansky ‘Big Bang’ White καθώς η HOFA Gallery & η ARTCELS προετοιμάζονται για τα εγκαίνια της έκθεσης ‘XXI’ στην Μύκονο (Στάθης Μπουζούκας / HOFA Gallery)

 

 

 

 

 

 

Σχολιάζοντας την επερχόμενη έκθεση στο Μύκονο, ο συνιδρυτής της HOFA Gallery και του ARTCELS, Elio D’Anna είπε: “Μετά από 3 πολύ επιτυχημένα χρόνια στο Nammos Village, είμαστε ευτυχείς που εγκαινιάζουμε τη νέα μας γκαλερί στην πόλη της Μυκόνου με μια τόσο σημαντική έκθεση, που όμοιά της δεν έχει ξαναειδωθεί στη Μύκονο.”

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: “Φυσικά, θα ενθαρρύνουμε την κοινωνική αποστασιοποίηση και άλλα μέτρα για να κρατήσουμε τους ανθρώπους ασφαλείς. Θα προσφέρουμε επίσης ιδιωτικές ξεναγήσεις για να εξασφαλίσουμε ότι οι σημερινοί και μελλοντικοί επενδυτές μας θα μπορούν να απολαμβάνουν αποκλειστική πρόσβαση στην έκθεση ‘XXI’ με ασφαλή και υπεύθυνο τρόπο“.

 

Κοιτώντας το έργο του Zhuang Hong Yi ‘Spring Blossom’ (2020) καθώς η HOFA Gallery & η ARTCELS προετοιμάζονται για τα εγκαίνια της έκθεσης ‘XXI’ στην Μύκονο (Στάθης Μπουζούκας / HOFA Gallery)

 

 

 

Η έκθεση θα είναι διαθέσιμη και διαδικτυακά από τις 27 Αυγούστου μέσω μιας ασφαλούς τοποθεσίας στην επίσημη ιστοσελίδα της HOFA, και αν θέλετε να εγγραφείτε στην παρουσίαση Τύπου επικοινωνήστε μέσω email: emmalouise@thehouseoffineart.com .

Related posts