Επιστροφή στην κορυφή
Σαββάτο, 23 Ιουν 2018
 
 

Χωρίζουν Τσιμιτσέλης-Λασκαράκη: Η ανακοίνωση των δυο ηθοποιών

Πέμπτη, 28 Σεπτέμβριος 2017 - 19:26

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Ένα οριστικό τέλος στις αδέσποτες φήμες που κυκλοφορούσαν για τη σχέση τους – οι οποίες παρ’ όλα αυτά επιβεβαιώθηκαν – έδωσε σήμερα το διάσημο ζευγάρι, προχωρώντας από κοινού σε ανακοίνωση του χωρισμού τους μετά από 4 χρόνια έγγαμου βίου.

Πρόσφατα οι δυο τους είχαν αρνηθεί τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη σχέση τους να βρίσκεται σε ρήξη, σε μια προσπάθεια να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους, η οποία εντέλει δεν απέδωσε καρπούς.

Οι δυο ηθοποιοί αποφάσισαν να κοινοποιήσουν την είδηση μέσω της δικηγόρου τους, επιθυμώντας με αυτόν τον τρόπο να προστατεύσουν αφενός την προσωπική τους ζωή και αφετέρου την 4χρονη κόρη τους, Ευαγγελία.

 

Στη βάπτιση της κόρης τους, Ευαγγελίας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθεί αναλυτικά το περιεχόμενο της κοινής επιστολής τους:

«O κ. Γιάννης Τσιμιτσέλης και η κα Βάσω Λασκαράκη επιθυμούν να θέσουν υπόψιν των Μέσων Μαζικής Ενημέρωση του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, ότι με κοινή απόφαση τους απόφαση, την οποία έλαβαν με πνεύμα και σε κλίμα απόλυτης συνεννοήσης και αλληλοκατανόησης, επέλεξαν να κλείσουν τον κύκλο της συζυγικής τους ζωής. Ο κος Τσιμιτσέλης και η κα Λασκαράκη εξακολουθούν και θα εξακολουθήσουν να πορεύονται με την ίδια βαθιά εκτίμηση και τον ίδιο σεβασμό του ενός προς τον άλλον, με τον οποίο πορεύθηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι αυτονόητο ότι παραμένουν πρώτιστα προσηλωμένοι στην ανατροφή του παιδιού τους, για την ευτυχία προστασία του οποίου θα συνεχίσουν να μεριμνούν, από κοινού, με αμείωτη στοργή.

Ενόψει των παραπάνω και με δεδομένο το ότι η εν λόγω απόφαση του κου Τσιμιτσέλη και της κας Λασκαράκη αποτελεί, καταφανώς, ζήτημα που εμπίπτει στον στενό πυρήνα του ιδιωτικού τους βίου σας παρακαλούμε θερμά να απέχετε από ενέργειες και δημοσιεύσεις, οι οποίες παραβιάζουν την ιδιωτική τους σφαίρα και οι οποίες, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από εσάς, θα μπορούσαν να επιφέρουν βλάβη στην ομαλή ανατροφή και ψυχοκοινωνική ανάπτυξη του παιδιού τους».

 

 Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: