Επιστροφή στην κορυφή
Τετάρτη, 22 Νοε 2017
 
 

Χάσκυ δραπέτευσε για να αγκαλιάσει τον φιλαράκο του! (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, 14 Ιούλιος 2017 - 18:48

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Γνωρίστε τον Messy, ένα Λαμπραντόρ που είναι ο ορισμός του πραγματικού φίλου – όχι μόνο για την Ταϊλανδέζα ιδιοκτήτρια του Oranit Kittragul, αλλά και για ένα μοναχικό σκυλάκι που ονομάζεται Audi.

Ο Audi, ράτσας Χάσκυ, ζει στην άλλη πλευρά του δρόμου από τον Messy, όμως καθώς ο ιδιοκτήτης του λείπει διότι δουλεύει για πολλές ώρες κάθε μέρα, γίνεται μοναχικός και ανήσυχος. Τότε είναι που επεμβαίνει ο υπέροχος φιλαράκος του, ο Messy!

«Όταν (ο Audi) αισθάνεται μοναξιά και κλαίει, ζητώ πάντα από το σκυλί μου να πάει να τον δει και να του μιλήσει», δήλωσε η Oranit στην ιστοσελίδα, The Dodo. «Το σκυλί μου κοιτάζει απλά από τον φράχτη μου και κάποιες φορές γαβγίζει (στον Audi). Δεν ξέρω τι λένε μεταξύ τους, αλλά σταματά να κλαίει».

Πρόσφατα μάλιστα, 0 Audi είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τον Messy για τη φιλία του και να του δείξει πόσο σημασία έχει γι ‘αυτόν. Το μοναχικό Χάσκυ κατάφερε να το σκάσει, καθώς ο ιδιοκτήτης του ξέχασε να σφραγίσει την αυλόπορτα του – και φυσικά πρώτα έτρεξε να χαιρετήσει τον «κολλητό» του!

«Έτρεξε στο σκύλο μου και αγκάλιασαν ο ένας τον άλλο», είπε η Oranit. Η γυναίκα απαθανάτισε μάλιστα την τρυφερή στιγμή, τραβώντας φωτογραφίες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επόμενο ήταν αυτή η φωτογραφία να γίνει viral, καθώς υπενθυμίζει σε όλους μας ότι η αγάπη υπάρχει παντού!

 Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: