Επιστροφή στην κορυφή
Τετάρτη, 22 Νοε 2017
 
 

Χαλκιδική: Άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ φεύγοντας με λεία 84.000 ευρώ!

Παρασκευή, 14 Ιούλιος 2017 - 15:24

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Ένα νέο κρούσμα με ανατίναξη ΑΤΜ έκανε την εμφάνιση του, αυτή τη φορά στην περιοχή της Χαλκιδικής. Άγνωστοι έβαλαν στο στόχαστρο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών στη Φούρκα, σήμερα (14/7) κατά τις 4.50 τα ξημερώματα.

Οι δράστες αρχικά διέρρηξαν με επιτυχία την πόρτα που οδηγούσε στο μηχάνημα, δίχως να τους προκαλέσει ανησυχία ο συναγερμός της τράπεζας που ξεκίνησε αμέσως να ηχεί. Ύστερα, προχώρησαν στην ανατίναξη του ΑΤΜ, κάνοντας χρήση της μεθόδου «plofkraak» (διοχέτευση αερίου στο μηχάνημα).  Μόλις άρπαξαν το ποσό που υπήρχε στο μηχάνημα, 84.000 ευρώ, τράπηκαν σε φυγή, πριν προλάβουν οι αστυνομικές δυνάμεις να μεταβούν στο σημείο.

Ένα παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί στην περιοχή Ψακούδια Χαλκιδικής πριν τρεις μέρες, όμως οι άγνωστοι είχαν φύγει τότε με «άδεια χέρια», καθώς το μηχάνημα δεν είχε προλάβει να φορτωθεί με μετρητά.  Και αυτό το «χτύπημα» πάντως, είχε πραγματοποιηθεί με την ίδια μεθοδολογία ανατίναξης.

Οι αρχές εξετάζουν και τα δυο περιστατικά, κάνοντας λόγο για υποψία «σύνδεσης» μεταξύ τους και ερευνούν το ενδεχόμενο να είναι ίδιοι οι δράστες και στις δυο περιπτώσεις.Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: