Επιστροφή στην κορυφή
Κυριακή, 21 Ιαν 2018
 
 

Βουλή: Επεισόδιο με βουλευτές της Χρυσής Αυγής – Διακόπηκε η συνεδρίαση

Κυριακή, 08 Μάιος 2016 - 19:00

-a Μέγεθος κειμένου +A

Πρωταγωνιστές επεισοδίου στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής έγιναν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Η συνεδρίαση έχει διακοπεί μετά από έντονο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον υπουργό Περιβάλλοντος Πάνο Σκουρλέτη και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά.

Την διακοπή της συνεδρίασης διέταξε ο προεδρεύων του Σώματος, Γιώργος Λαμπρούλης, αποφασίζοντας να αποβληθεί από την αίθουσα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός ο οποίος καταφέρθηκε με προσβλητικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του κ. Σκουρλέτη.

Παρά την παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση να αποχωρήσει ο κ. Λαγός από την αίθουσα ώστε να επαναληφθεί η συζήτηση, η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής αρνείται να αποχωρήσει ο βουλευτής της.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Χρήστος Παππάς δήλωσε ότι το κόμμα του αρνείται την απόφαση του προεδρείου προσθέτοντας χαρακτηριστικά «φέρτε μας τα ΜΑΤ».

Αυτή τη στιγμή από την έδρα έχει αποχωρήσει και ο προεδρεύων Γιώργος Λαμπρούλης ενώ τόσο οι υπουργοί όσο και οι βουλευτές όλων των κομμάτων βρίσκονται στα έδρανα τους περιμένοντας την τελική εξέλιξη.

Σημειώνεται ότι και πριν την παρέμβαση του κ. Βούτση διαδραματίστηκαν στην αίθουσα παρόμοιοι έντονοι διαπληκτισμοί ανάμεσα σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής και ορισμένων εκ των υπουργών και βουλευτών.

Ο πρόεδρος, εκείνη τη στιγμή της συζήτησης, αναγκάστηκε να διακόψει τη συνεδρίαση για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο για να ηρεμήσει η κατάσταση.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί και πάλι επεισόδιο μεταξύ του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Π Σκουρλέτη με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΧΑ. Χ.Παππά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕΜοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: