Ένας Αφγανός και δύο Σύριοι κατηγορούνται για τον βιασμό νεαρής κοπέλας χθες μέσα στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με όσα περιέγραψε η κοπέλα, χθες βράδυ ήταν μαζί με το φίλο της στο ΑΠΘ όταν ξαφνικά τους πλησίασαν οι τρεις αλλοδαποί άνδρες. Ο ένας ακινητοποίησε και κρατούσε το φίλο της κοπέλας και οι άλλοι δυο την κακοποίησαν σεξουαλικά.
Τα δυο παιδιά άρχισαν να καλούν σε βοήθεια. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο ζήτησαν να παρευρεθεί και κλιμάκιο των εγκληματολογικών ερευνών, καθώς από την περιγραφή της κοπέλας ο ένας από τους δράστες είχε ακουμπήσει το χέρι του σε κάποιο σημείο, στο οποίο άφησε το αποτύπωμα του.
Όντως υπήρξε ταυτοποίηση, καθώς ο πρόσφυγας είχε σημανθεί πρόσφατα σε δομή φιλοξενίας. Η κοπέλα στη συνέχεια αναγνώρισε τον έναν Σύρο από φωτογραφία που της έδειξαν οι αρχές.
Η αστυνομία προχώρησε σε έφοδο σε σπίτι στη Θεσσαλονίκη, όπου και συνέλαβε τους δράστες. Στο διαμέρισμα, δε, βρέθηκε και ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες διαμένουν στην ανοικτή δομή φιλοξενίας στη Softex, όπου συνολικά βρίσκονται 1.576 πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ το διαμέρισμα όπου εντοπίστηκαν οι δράστες είχε νοικιαστεί από τον πρόσφυγα που αναγνωρίστηκε από το θύμα ως ο βιαστής.
Related posts
Αγιασμός με ελλείψεις εκπαιδευτικών
Προσλήψεις 882 αναπληρωτών εκπαιδευτικών
Αναζήτηση
Τελευταία νέα
Μαρία Ναυπλιώτου: Ποζάρει topless στα 53 της και εντυπωσιάζει!
Η Μαρία Ναυπλιώτου μέσω του λογαριασμού της στο Instagram σχεδόν καθημερινά επικοινωνεί με τους ακολούθους της και μοιράζεται στιγμιότυπα από…