Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
12 Αυγ 2020
Lifestyle

Βάλτε χρώμα στη ζωή σας !!!

 

Από την Αλεξάνδρα Καρτά  Διαισθητική σύμβουλος – Αστρολόγος
Το Καλοκαίρι έρχεται και θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, να βάλετε χαρούμενα χρώματα στην ζωή σας, να προγραμματίσετε ίσως κάποιο ταξιδάκι, ή να κάνετε μία αποτοξίνωση στον οργανισμό σας με ότι αυτός ο Χειμώνας σας προσθέσει ….. Μία αλλαγή λοιπόν είναι αναγκαία, για να νοιώσουμε ότι η καινούρια εποχή ανοίγει τις πόρτες της και μας καλωσορίζει, ενώ μας δίνει την δυνατότητα να [ ρωτήσουμε ] τα άστρα από πού να ξεκινήσουμε για να νοιώσουμε εσωτερική χαρά και να μαγνητίσουμε την τύχη κοντά μας. Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να ενισχύσουμε την εσωτερική μας δύναμη είναι τα χρώματα που μας περιβάλλουν. Αυτό το Καλοκαίρι κάθε ζώδιο ξεχωριστά έχει τις δικές του ανάγκες, συναισθηματικές, υλικές, επαγγελματικές και προσωπικής ανόδου. Θα προσεγγίσουμε λοιπόν ανάλογα με το ζώδιο που ανήκει ο καθένας σας, την τύχη μέσω μιας χρωματικής παλέτας που θα φορέσετε σε ρούχα, αξεσουάρ, διακόσμηση του σπιτιού σας, ακόμη και σε μικροαντικείμενα που θα σας φέρουν το χρωματικό γούρι για το Καλοκαίρι του 2016. Ξεκινάω λοιπόν με χαρούμενη διάθεση στην παρουσία των χρωμάτων που θα σας εντυπωσιάσουν όταν δείτε πόσο όμορφα θα εναρμονιστούν με την ζωή σας, φέρνοντας πιο κοντά σε επιτυχημένες επιλογές. Η ανάλυση αυτή έγινε βάση του Ζωδίου που ανήκετε και των Πλανητών που θα επηρεάσουν το ζεστό και απαιτητικό Καλοκαίρι που έρχεται.
 
ΚΡΙΟΣ
Επειδή θα νοιώσετε ότι θα σας στερούν την προσωπική χαρά κάποιες στιγμές και θα πιεστείτε αρκετά με εσωτερικές αγονίες και επιλογές όχι εύκολες ….βρείτε το χρώμα που θα σας δυναμώνει. Φροντίστε να έχετε κοντά σας … το έντονο Κόκκινο, το λευκό και το μαύρο χρώμα σε μικρά αντικείμενα που θα τα έχετε πάντα μαζί σας και θα σας κάνουν και πάλι αρχηγούς του παιχνιδιού !!
 
ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή την περίοδο είναι πολύ πιθανόν να ανατραπούν οι προσωπικές σας σχέσεις και για αυτό το λόγο θα πρέπει να πάρετε δύναμη από το κίτρινο χρώμα, το λευκό, το ροζ και σε μικρές δώσεις χωρίς υπερβολή το κόκκινο χρώμα να γεμίσετε και πάλι με πάθος και έρωτα την ζωή σας, κυρίως στο τέλος του Καλοκαιριού, όπου θα νοιώσετε ότι χρειάζεστε περισσότερη ενέργεια.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Μάλλον θα πρέπει να κάνετε πολλές αλλαγές μέσα στους Καλοκαιρινούς μήνες και έτσι αυτό το χρώμα που θα σας φέρει τύχη είναι το λιλά που θα σας δίνει ηρεμία, όπως επίσης και κάποιες γήινες αποχρώσεις όπου θα προσγειώνουν τις σκέψεις σας και θα σας εστιάζουν το ενδιαφέρον σε ένα στόχο κάθε φορά. Οι σκούρες αποχρώσεις πρέπει να αποφεύγονται.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο έρωτας θα παίξει συμαντικό ρόλο το Καλοκαίρι στην ζωή σας και έτσι θα αναζητήσετε έντονα χρώματα για να νοιώσετε τις αισθήσεις σας γεμάτες ένταση. Έχετε πάντα μαζί σας ένα αξεσουάρ σε αποχρώσεις του κόκκινου και του ροζ … για τις γυναίκες του ζωδίου. Ενώ οι άνδρες μπορούν να κάνουν κάποιες αλλαγές στον χώρο τους, με ζεστά χρώματα.
 
ΛΕΩΝ
Η οικογένεια θα σας απορροφά πολύ ενέργεια και ίσως να πρέπει να σκεφτείτε την ξεκούραση σας, έστω για λίγο διάστημα. Τα χρώματα που θα σας βοηθήσουν και θα σας φέρουν τύχη είναι το απαλό πράσινο που απαλύνει τα προβλήματα και ξεκουράζει, ενώ  το βαθύ μπλε θα σας γαληνεύει συναισθηματικά. Ένα αξεσουαρ με χρυσή απόχρωση θα ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το ξέρετε χωρίς να έχετε ακόμη πολλές ενδείξεις, ότι αυτό το Καλοκαίρι θα αλλάξει η ζωή σας σε πολύ σημαντικούς τομείς. Βάλτε λοιπόν ένα χρώμα που θα βοηθήσει την μετάλλαξη και την δύναμη συγχρόνως και αυτό είναι το πορτοκαλί. Μετριάζει τα πάθη και θα σας δώσει ηρεμία επιλογών. Επίσης διώχνει την θλίψη αν το έχετε κοντά σας σε ένα αξεσουάρ που θα το βλέπετε συνέχεια.
 
ΖΥΓΟΣ
Είναι το Καλοκαίρι της προσωπικής και συναισθηματικής ηρεμίας, ίσως μετά από εντάσεις θα χρειαστείτε τον χρόνο σας για να επανέλθετε και να ισορροπήσετε. Οι αποχρώσεις του μωβ λοιπόν θα σας δώσουν αυτή την γαλήνη που χρειάζεστε. Και επειδή αυτό το Καλοκαίρι θέλει προσοχή στα οικονομικά σας, μην ξεχάσετε να έχετε ένα αξεσουάρ σε πράσινο χρώμα και για τις Ζυγίνες ένα δακτυλίδι [Σεβαλιέ ] με πράσινη πέτρα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι εντάσεις δεν θα λείψουν το καυτό αυτό Καλοκαίρι. Έτσι οι επιλογές σας θα πρέπει να βρίσκονται ανάμεσα σε [ ήρεμα χρώματα ] που θα σας ακολουθούν αυτή την έντονη περίοδο. Βρείτε τρόπο να χαλαρώνετε στον χώρο σας με επιλογή λευκού χρώματος και κάποιες πινελιές από μπορντό και μαύρο. Το μαύρο μάλιστα να το φορέσετε ή να το έχετε σε μικρά αξεσουάρ χωρίς υπερβολή.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Εσωτερικές εντάσεις που θα σας κάνουν να σκεφτείτε πολύ την σωστή ή όχι μέχρι τώρα πορεία σας. Χρειάζεστε λοιπόν το χρώμα της εσωτερικής σας ενδυνάμωσης που είναι το μπλε και όλες του οι αποχρώσεις. Βρείτε τρόπο να γαληνεύετε και να ηρεμείτε βλέποντας ακόμη και το γαλάζιο της θάλασσας. Βάλτε ένα κόσμημα απάνω σας με μπλε ενεργειακό λίθο.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα θέματα που θα σας απασχολήσουν είναι κυρίως επαγγελματικά και κοινωνικά. Χρειάζεστε λοιπόν να δυναμώσετε εσωτερικά και να έχετε την αυτοπεποίθηση σας στα ψηλότερα επίπεδα για να κερδίσετε την δύναμη σας που μπορεί κάποιες φορές να αμφισβητηθεί από εσάς ή από τους άλλους. Πράσινο λοιπόν και πορφυρό θα σας χρειαστεί για τις επιδιώξεις σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το επάγγελμα σας και μαζί κάποια θέματα που αφορούν την κοινωνική σας καταξίωση θα σας απασχολήσουν το Καλοκαίρι 2016. Μην ψάξετε πολύ για χρώματα που θα σας φέρουν την τύχη, γιατί θα πρέπει να ακολουθήσετε το ένστικτό σας. Είστε οι άνθρωποι που ξέρετε αυτό που χρειάζεστε την καθορισμένη περίοδο χωρίς υποδείξεις. Βέβαια ένα αξεσουάρ σε πράσινο χρώμα θα σας φέρει …. χρήματα που τα χρειάζεστε αρκετά αυτή την περίοδο.
 
ΙΧΘΥΕΣ
Τι καλοκαίρι και αυτό για όλα τα ψαράκια ; Από την μία θα έχετε αρκετή πίεση σε επαγγελματικό επίπεδο, από την άλλη ο έρωτας θα σας δώσει ενέργεια και χαρά που σας έλειψε αρκετά το προηγούμενο διάστημα. Θα βάλετε λοιπόν το μπλε και το πράσινο χωρίς αμφιβολία θα σας κάνει να νοιώσετε ότι βρίσκεστε στα νερά σας … αλλά φροντίστε να πλαισιώνεστε από αξεσουάρ σε πορτοκαλί και χρυσαφί αποχρώσεις.
 
 
 

Related posts