Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
27 Σεπ 2023
Auto-Moto

Triumph: TIGER 1200 DESERT και ALPINE SPECIAL EDITIONS 2020

Εμπνευσμένες από τις πιο επικές περιπέτειες με μοτοσυκλέτα

Η Triumph παρουσιάζει με υπερηφάνεια, δύο νέες πολύ σπέσιαλ Tiger 1200, τις Tiger 1200 Desert edition και Tiger 1200 Alpine edition, οι οποίες είναι εμπνευσμένες από ορισμένες από τις πιο συναρπαστικές περιπέτειες με μοτοσυκλέτα, από όλο τον κόσμο. Αυτές οι νέες μοτοσυκλέτες διαθέτουν μια μοναδική διαμόρφωση υψηλών προδιαγραφών και ειδικά γραφικά, για να προσφέρουν ακόμη πιο μεγάλες δυνατότητες adventure, κορυφαίο στυλ και μεγάλη αξία στα χρήματα που θα επενδυθούν για την αγορά τους.

 • Δύο πολύ ειδικές εκδόσεις
  • Tiger 1200 Desert Edition – Εμπνευσμένη από επικές περιπέτειες στις πλέον αφιλόξενες ερήμους του πλανήτη, από την Σαχάρα στην Καλαχάρι και ακόμη παραπέρα.
  • Tiger 1200 Alpine Edition – Εμπνευσμένη από επικές αλπικές περιπέτειες σε μια από τις πιο συναρπαστικές οροσειρές σε ολόκληρο τον πλανήτη.
 • Αποκλειστικά, ειδικά αφιερωμένα γραφικά και λεπτομέρειες Desert και Alpine
  • Special edition ‘Sandstorm’ χρώμα με ειδικά γραφικά ‘Desert Edition’ για τη νέα Tiger 1200 Desert Edition.
  • Αποκλειστικό χρώμα ‘Snowdonia White’ με ειδικά γραφικά‘Alpine Edition’ για τη νέα Tiger 1200 Alpine Edition.
  • Όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά και το εκπληκτικό στυλ της εξαιρετικά ολοκληρωμένης Tiger
 • Ειδική διαμόρφωση υψηλών προδιαγραφών και ακόμη μεγαλύτερη αξία στα χρήματα που θα επενδυθούν για την αγορά τους
  • Οι νέες ειδικές εκδόσεις Tiger 1200 προσθέτουν στις μεσαίων προδιαγραφών Tiger XRx και Tiger XCx, ακόμη πιο υψηλό επίπεδο εξοπλισμού, το οποίο σχεδιάστηκε για να προσφέρει βελτίωση της οδήγησης και μεγαλύτερη αξία στα χρήματα που θα επενδυθούν για την αγορά τους
  • Χαρακτηριστικά υψηλότερων προδιαγραφών:
   – Ελαφρύ τελικό εξάτμισης Arrow από τιτάνιο
   – Triumph Shift Assist

 • Απίστευτο επίπεδο 3-κύλινδρης απόδοσης, τεχνολογίας που εστιάζει στον αναβάτη και αποκλειστικός εξοπλισμός υψηλών προδιαγραφών
  • Πανίσχυρος και αποδοτικός 3-κύλινδρος κινητήρας 1.215 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει μέγιστη ισχύ 141PS / 9.350 σ.α.λ., μέγιστη ροπή 122Nm / 7.600 σ.α.λ. και έναν απίστευτο ήχο που αναβλύζει από το ελαφρύ τελικό τιτανίου Arrow
  • Προηγμένη τεχνολογία που εστιάζει στον αναβάτη. Περιλαμβάνονται: Triumph Shift Assist, ρυθμιζόμενη έγχρωμη οθόνη οργάνων TFT, αναθεωρημένο cornering ABS και έλεγχος πρόσφυσης, έως και 5 προγράμματα οδήγησης, πλήρης φωτισμός LED, φωτιζόμενοι διακόπτες, ανάφλεξη χωρίς κλειδί, cruise control, ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενος ανεμοθώρακας, θερμαινόμενα γκριπ και πρίζες φόρτισης ηλεκτρονικών συσκευών.
  • Εξοπλισμός πολύ υψηλών προδιαγραφών. Περιλαμβάνονται: ημι-ενεργή ανάρτηση Triumph (TSAS), Brembo Monobloc φρένα και ρυθμιζόμενο ύψος σέλας

ΝΕΑ TIGER 1200 DESERT EDITION

Εμπνευσμένη από συναρπαστικές περιπέτειες με μοτοσυκλέτα, η Tiger 1200 έχει κυριαρχήσει στις πιο αφιλόξενες και απαιτητικές ερήμους του κόσμου. Η νέα Tiger 1200 Desert Edition διατηρεί τη μοναδική, δυναμική εμφάνιση και τις απίστευτες δυνατότητες της γκάμας Tiger 1200 XC και τις εμπλουτίζει με ακόμη πιο υψηλά επίπεδα φινιρίσματος. Περιλαμβάνονται:

 • Αποκλειστικό χρώμα ‘Sandstorm’ special edition.
 • Ειδικής σχεδίασης γραφικά ‘Desert Edition’.
 • Νέα μεταλλικά σήματα ‘SE’ στο ψυγείο.

Εκτός από το μοναδικό της χρώμα, η Tiger 1200 Desert Edition διαθέτει και υψηλότερων προδιαγραφών εξοπλισμό από το μεσαίων προδιαγραφών μοντέλο XCx, ο οποίος σχεδιάστηκε για να βελτιωθούν περισσότερο οι δυνατότητες adventure που διαθέτει η μοτοσυκλέτα. Αυτά τα ειδικής σχεδίασης χαρακτηριστικά είναι:

 • Ελαφρύ τελικό τιτανίου Arrow
 • Triumph Shift Assist για ανεβάσματα και κατεβάσματα ταχυτήτων χωρίς τη χρήση του συμπλέκτη

 

3-κύλινδρος κινητήρας Tiger

Η νέα Desert Edition διαθέτει τον 3-κύλινδρο κινητήρα 1215 κ.εκ. της Tiger 1200, ο οποίος είναι ο πιο ισχυρός κινητήρας με άξονα μετάδοσης κίνησης στην κατηγορία. Χαρακτηρίζεται από την ομαλή και άμεση απόδοση της ισχύος με κάθε ταχύτητα στο κιβώτιο, η οποία κορυφώνεται με 141PS / 9.350 σ.α.λ.. Αυτή η ισχύς οφείλεται στα υψηλής ποιότητας εξαρτήματα του κινητήρα (περιλαμβάνονται ελαφρύτερο βολάν, ελαφρύτερος στρόφαλος και κάλυμμα εκκεντροφόρων από μαγνήσιο), τα οποία επιτρέπουν ταχύτερη περιστροφή του κινητήρα, για άμεση απόδοση της ισχύος και μέγιστη ροπή που φτάνει τα  122Nm / 7.600 σ.α.λ..
Επίσης, το ελαφρύ τελικό τιτανίου της Arrow βελτιώνει την ευελιξία της μοτοσυκλέτας και τον ήδη συναρπαστικό 3-κύλινδρο ήχο του κινητήρα Tiger.

Προηγμένη τεχνολογία

Η νέα Desert Edition προσφέρει πολλές επιλογές κύριων χαρακτηριστικών και πλεονεκτημάτων που εξασφαλίζουν μια κορυφαία εμπειρία οδήγησης. Στις τεχνολογίες που εστιάζουν στον αναβάτη περιλαμβάνονται:

 • Ρυθμιζόμενη έγχρωμη οθόνη οργάνων TFT – Πλήρως έγχρωμη, ευανάγνωστη οθόνη που παρέχει στον αναβάτη, ενημέρωση, ακρίβεια και καινοτόμο χειρισμό.
 • Αναβαθμισμένο Cornering ABS και Traction Control – Ενεργοποιείται μέσω μονάδας αδρανειακή μέτρησης (IMU). Αυτό το σύστημα υποστηρίζει την αυτόματη επιλογή του κατάλληλου επιπέδου λειτουργίας για την εμπλοκή του ABS και του ελέγχου πρόσφυσης, μετρώντας διαρκώς το επίπεδο κύλισης, βήματος και επιτάχυνσης, ώστε να υπολογίσει με ακρίβεια την γωνία κλίσης της μοτοσυκλέτας. Αυτό το πλήρως ενσωματωμένο σύστημα εξασφαλίζει μεγάλη σταθερότητα σε όλες τις συνθήκες οδήγησης.
 • 5 προγράμματα οδήγησης (Rain, Road, Off-Road, Off-Road PRO, Sport) – Τα προγράμματα οδήγησης ρυθμίζουν την απόκριση του γκαζιού, τη λειτουργία των ABS και Traction Control, για μέγιστο έλεγχο σε όλες τις συνθήκες οδήγησης. Το Off-Road PRO riding mode είναι το πιο απόλυτο off-road πρόγραμμα της Triumph και έχει σχεδιαστεί ειδικά για συναρπαστικές εκτός δρόμου περιπέτειες, με απενεργοποίηση των ABS και Traction Control, καθώς και με off-road χαρτογράφηση του γκαζιού.
 • Πλήρης φωτισμός LED – Παρέχει βελτιωμένη ορατότητα και στυλ. Τα χαρακτηριστικά φώτα LED της Triumph δημιουργούν μια πολύ καθαρή εικόνα μπροστά και πίσω
 • Υψηλών προδιαγραφών ημι-ενεργή ανάρτηση Triumph (TSAS) – Η αποκλειστική ρυθμιζόμενη ανάρτηση της WP, επιτρέπει στον αναβάτη, να ρυθμίζει ηλεκτρονικά τη λειτουργία, με το TSAS να ελέγχει την απόσβεση της μπροστινής και της πίσω ανάρτησης. Επίσης, προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις προφόρτισης για να διατηρείται το βέλτιστο ύψος για κάθε σωματότυπου αναβάτες και διαφορετικά φορτία. Υπάρχουν δύο προγράμματα TSAS: Auto / Off-Road
 • Triumph Shift Assist – Παρέχει απρόσκοπτα ανεβάσματα και κατεβάσματα ταχυτήτων. Αυτό το σύστημα εξασφαλίζει ομαλές αλλαγές σχέσεων και μειώνει σημαντικά την καταπόνηση του αναβάτη
 • Διακόπτες με οπίσθιο φωτισμό – Οι εργονομικά σχεδιασμένοι διακόπτες του τιμονιού και το joystick κάνουν ευκολότερη τη νυχτερινή οδήγηση
 • Ανάφλεξη χωρίς κλειδί – Η ανάφλεξη χωρίς κλειδί παρέχει ευκολότερη καθημερινή οδήγηση
 • Cruise control – Εύκολα προσβάσιμο από το αριστερό χειριστήριο, το νέο κουμπί του cruise control παρέχει ευκολότερο χειρισμό και βοηθά στη μείωση της καταπόνησης του αναβάτη
 • Ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενος ανεμοθώρακας touring – Προσαρμογή του ύψους του ανεμοθώρακα, μέσω καινοτόμου διακόπτη με οπίσθιο φωτισμό, για κορυφαία άνεση στα μεγάλα ταξίδια.
 • Υψηλού επιπέδου και κορυφαίων προδιαγραφών τεχνολογία στον βασικό εξοπλισμό της μοτοσυκλέτας. Περιλαμβάνονται γκάζι ridebywire, θερμαινόμενα γκριπ και τρεις πρίζες φόρτισης που περιλαμβάνουν εύχρηστη πρίζα USB κάτω από τη σέλα.

Πλαίσιο υψηλών προδιαγραφών

Η νέα Tiger Desert Edition διατηρεί τον γνωστό, αποκλειστικό, στάνταρ εξοπλισμό  της Tiger και τον εμπλουτίζει με υψηλών προδιαγραφών φρένα Brembo, ρυθμιζόμενη ανάρτηση WP που ελέγχεται από την ημι-ενεργή τεχνολογία ανάρτησης Triumph, καθώς και με ύψος σέλας που ρυθμίζεται σε δύο θέσεις (835-855 χιλ.), το οποίο προσαρμόζεται κατά 20 χιλ. για να ταιριάξει με το στυλ οδήγησης του αναβάτη και με το είδος του οδοστρώματος.

ΝΕΑ TIGER 1200 ALPINE EDITION

Εμπνευσμένη από τις επικές αλπικές περιπέτειες της Tiger 1200, σε μια από τις πιο εντυπωσιακές οροσειρές του κόσμου, η νέα Tiger 1200 Alpine Edition διαθέτει όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τις απίστευτες δυνατότητες adventure της γκάμας Tiger 1200 XR και προσθέτει ακόμη υψηλότερα επίπεδα φινιρίσματος. Περιλαμβάνονται:

 • Αποκλειστικός χρωματισμός ‘Snowdonia White’ special edition
 • Ειδικά σχεδιασμένα γραφικά ‘Alpine Edition’.
 • Νέα μεταλλικά σήματα ‘SE’ στο ψυγείο.

Βασισμένη στο μεσαίων προδιαγραφών μοντέλο XRx, η νέα Tiger 1200 Alpine Edition προσθέτει χαρακτηριστικά ακόμη πιο υψηλών προδιαγραφών, τα οποία βελτιώνουν τις δυνατότητες adventure στα μεγάλα ταξίδια. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι:

 • Ελαφρύ τελικό τιτανίου Arrow
 • Triumph Shift Assist για ανεβάσματα και κατεβάσματα ταχυτήτων χωρίς τη χρήση του συμπλέκτη

3-κύλινδρος κινητήρας Tiger

Η νέα Alpine Edition διαθέτει τον 3-κύλινδρο κινητήρα 1215 κ.εκ. της Tiger 1200, ο οποίος είναι ο πιο ισχυρός κινητήρας με άξονα μετάδοσης κίνησης στην κατηγορία. Χαρακτηρίζεται από την ομαλή και άμεση απόδοση της ισχύος με κάθε ταχύτητα στο κιβώτιο, η οποία κορυφώνεται με 141PS / 9.350 σ.α.λ.. Αυτή η ισχύς οφείλεται στα υψηλής ποιότητας εξαρτήματα του κινητήρα (περιλαμβάνονται ελαφρύτερο βολάν, ελαφρύτερος στρόφαλος και κάλυμμα εκκεντροφόρων από μαγνήσιο), τα οποία επιτρέπουν ταχύτερη περιστροφή του κινητήρα, για άμεση απόδοση της ισχύος και μέγιστη ροπή που φτάνει τα 122Nm / 7.600 σ.α.λ..
Επίσης, το ελαφρύ τελικό τιτανίου της Arrow βελτιώνει την ευελιξία της μοτοσυκλέτας και τον ήδη συναρπαστικό 3-κύλινδρο ήχο του κινητήρα Tiger.

 

Προηγμένη τεχνολογία

Η νέα Alpine Edition προσφέρει πολλές επιλογές κύριων χαρακτηριστικών και πλεονεκτημάτων, που εξασφαλίζουν μια κορυφαία εμπειρία οδήγησης. Στις τεχνολογίες που εστιάζουν στον αναβάτη περιλαμβάνονται:

 • Ρυθμιζόμενη έγχρωμη οθόνη οργάνων TFT – Πλήρως έγχρωμη, ευανάγνωστη οθόνη που παρέχει στον αναβάτη, ενημέρωση, ακρίβεια και καινοτόμο χειρισμό.
 • Αναβαθμισμένο Cornering ABS και Traction Control – Ενεργοποιείται μέσω μονάδας αδρανειακή μέτρησης (IMU). Αυτό το σύστημα υποστηρίζει την αυτόματη επιλογή του κατάλληλου επιπέδου λειτουργίας για την εμπλοκή του ABS και του ελέγχου πρόσφυσης, μετρώντας διαρκώς το επίπεδο κύλισης, βήματος και επιτάχυνσης, ώστε να υπολογίσει με ακρίβεια την γωνία κλίσης της μοτοσυκλέτας. Αυτό το πλήρως ενσωματωμένο σύστημα εξασφαλίζει μεγάλη σταθερότητα σε όλες τις συνθήκες οδήγησης.
 • 4 προγράμματα οδήγησης (Rain, Road, OffRoad, Sport) – Τα προγράμματα οδήγησης ρυθμίζουν την απόκριση του γκαζιού, τη λειτουργία των ABS και Traction Control, για μέγιστο έλεγχο σε όλες τις συνθήκες οδήγησης.
 • Πλήρης φωτισμός LED – Παρέχει βελτιωμένη ορατότητα και στυλ. Τα χαρακτηριστικά φώτα LED της Triumph δημιουργούν μια πολύ καθαρή εικόνα μπροστά και πίσω
 • Υψηλών προδιαγραφών ημι-ενεργή ανάρτηση Triumph (TSAS) – Η αποκλειστική ρυθμιζόμενη ανάρτηση της WP, επιτρέπει στον αναβάτη, να ρυθμίζει ηλεκτρονικά τη λειτουργία, με το TSAS να ελέγχει την απόσβεση της μπροστινής και της πίσω ανάρτησης. Επίσης, προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις προφόρτισης RSU για να διατηρείται το βέλτιστο ύψος για κάθε σωματότυπου αναβάτες και διαφορετικά φορτία. Υπάρχουν δύο προγράμματα TSAS: Auto / Off-Road
 • Triumph Shift Assist – Παρέχει απρόσκοπτα ανεβάσματα και κατεβάσματα ταχυτήτων. Αυτό το σύστημα εξασφαλίζει ομαλές αλλαγές σχέσεων και μειώνει σημαντικά την καταπόνηση του αναβάτη
 • Κουμπιά με οπίσθιο φωτισμό – Οι εργονομικά σχεδιασμένοι διακόπτες του τιμονιού και το joystick κάνουν ευκολότερη τη νυχτερινή οδήγηση
 • Ανάφλεξη χωρίς κλειδί – Η ανάφλεξη χωρίς κλειδί παρέχει ευκολότερη καθημερινή οδήγηση
 • Cruise control – Εύκολα προσβάσιμο από το αριστερό χειριστήριο, το νέο κουμπί του cruise control παρέχει ευκολότερο χειρισμό και βοηθά στη μείωση της καταπόνησης του αναβάτη
 • Ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενος ανεμοθώρακας touring– Προσαρμογή του ύψους του ανεμοθώρακα, μέσω καινοτόμου διακόπτη με οπίσθιο φωτισμό, για κορυφαία άνεση στα μεγάλα ταξίδια.
 • Υψηλού επιπέδου και κορυφαίων προδιαγραφών τεχνολογία στον βασικό εξοπλισμό της μοτοσυκλέτας. Περιλαμβάνονται γκάζι ridebywire, θερμαινόμενα γκριπ και τρεις πρίζες φόρτισης που περιλαμβάνουν εύχρηστη πρίζα USB κάτω από τη σέλα.

 

Πλαίσιο υψηλών προδιαγραφών

Η νέα Tiger Alpine Edition διατηρεί τον γνωστό, αποκλειστικό, στάνταρ εξοπλισμό  της Tiger και τον εμπλουτίζει με υψηλών προδιαγραφών φρένα Brembo, ρυθμιζόμενη ανάρτηση WP που ελέγχεται από την ημι-ενεργή τεχνολογία ανάρτησης Triumph, καθώς και με ύψος σέλας που ρυθμίζεται σε δύο θέσεις (835-855 χιλ.), το οποίο προσαρμόζεται κατά 20 χιλ. για να ταιριάξει με το στυλ οδήγησης του αναβάτη και με το είδος του οδοστρώματος.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Tiger 1200 Alpine EditionTiger 1200 Desert Edition
Τύπος κινητήραΥγρόψυκτος, 12-βάλβιδος, 2ΕΕΚ, 3 κύλινδροι σε σειράΥγρόψυκτος, 12-βάλβιδος, 2ΕΕΚ, 3 κύλινδροι σε σειρά
Κυβισμός1,215 κ.εκ.1,215 κ.εκ.
Διάμετρος/διαδρομή85 x 71.4 χιλ.85 x 71.4 χιλ.
Σχέση συμπίεσης11.0:111.0:1
Μέγιστη Ισχύς141PS / 139bhp (104kW) / 9.350 σ.α.λ.141PS / 139bhp (104kW) / 9.350 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή122Nm / 7.600 σ.α.λ.122Nm / 7.600 σ.α.λ.
Σύστημα τροφοδοσίαςRide by Wire, ψεκασμός καυσίμουRide by Wire, ψεκασμός καυσίμου
Εξάτμιση3 σε 1 εξάτμιση Arrow με πλευρικά τοποθετημένο τελικό τιτανίου  με τάπα από ανθρακονήματα3 σε 1 εξάτμιση Arrow με πλευρικά τοποθετημένο τελικό τιτανίου  με τάπα από ανθρακονήματα
Τελική ΜετάδοσηΆξοναςΆξονας
ΣυμπλέκτηςΥγρός, πολύδισκος υδραυλικός συμπλέκτης υποβοήθησης της ροπήςΥγρός, πολύδισκος υδραυλικός συμπλέκτης υποβοήθησης της ροπής
Κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεις 6 σχέσεις
ΠλαίσιοΑτσάλινο σωληνωτό χωροδικτύωμα trellisΑτσάλινο σωληνωτό χωροδικτύωμα trellis
ΨαλίδιΜονόμπρατσο από κράμα αλουμινίου, με άξοναΜονόμπρατσο από κράμα αλουμινίου, με άξονα
Τροχός (μπροστά)10 ακτίνων, 19 x 3.0 ιντσών, από κράμα αλουμινίου32 ακτίνων, αλουμινίου, για tubeless ελαστικά 19 x 3.0 ιντσών
Τροχός (πίσω)10 ακτίνων, 17 x 4.5 ιντσών, από κράμα αλουμινίου32 ακτίνων, αλουμινίου, για tubeless ελαστικά 17 x 4.5 ιντσών
Ελαστικό (μπροστά)120/70 R19120/70 R19
Ελαστικό (πίσω)170/60 R17170/60 R17
Ανάρτηση (μπροστά)Ανεστραμμένο πιρούνι 48 χιλ. WP, ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη απόσβεση, 190 χιλ. διαδρομήΑνεστραμμένο πιρούνι 48 χιλ. WP, ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη απόσβεση, 190 χιλ. διαδρομή
Ανάρτηση (πίσω)WP μονό αμορτισέρ, ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ημι-ενεργή απόσβεση με αυτόματη ρύθμιση προφόρτισης, 193 χιλ. διαδρομή τροχούWP μονό αμορτισέρ, ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ημι-ενεργή απόσβεση με αυτόματη ρύθμιση προφόρτισης, 193 χιλ. διαδρομή τροχού
Φρένο (μπροστά)Δύο πλευστοί δίσκοι 305 χιλ., ακτινικές monobloc δαγκάνες 4 εμβόλων Brembo, ABS με διακόπτη απενεργοποίησηςΔύο πλευστοί δίσκοι 305 χιλ., ακτινικές monobloc δαγκάνες 4 εμβόλων Brembo, ABS με διακόπτη απενεργοποίησης
Φρένο (πίσω)Δίσκος 282 χιλ., δαγκάνα 2 εμβόλων Nissin, ABS με διακόπτη απενεργοποίησηςΔίσκος 282 χιλ., δαγκάνα 2 εμβόλων Nissin, ABS με διακόπτη απενεργοποίησης
Πλάτος (με το τιμόνι)830 χιλ.830 χιλ.
Ύψος χωρίς καθρέπτες1.470 χιλ.1.470 χιλ.
Ύψος σέλας835 – 855 χιλ.835 – 855 χιλ.
Μεταξόνιο1.520 χιλ.1.520 χιλ.
Γωνία κάστερ23.2 º23.2 º
Ίχνος99,9 χιλ.99,9 χιλ.
Βάρος (κενό)242 κιλά246 κιλά
Χωρητικότητα ρεζερβουάρ 20 λίτρα20 λίτρα
ΌργαναΟθόνη πολλαπλών λειτουργιών TFT με ψηφιακό ταχύμετρο, υπολογιστή ταξιδιού, ψηφιακό στροφόμετρο, ένδειξη επιλεγμένης σχέσης στο κιβώτιο, μετρητή καυσίμου, ένδειξη επόμενης προγραμματισμένης συντήρησης, θερμοκρασία περιβάλλοντος, ρολόι και προγράμματα οδήγησης.Οθόνη πολλαπλών λειτουργιών TFT με ψηφιακό ταχύμετρο, υπολογιστή ταξιδιού, ψηφιακό στροφόμετρο, ένδειξη επιλεγμένης σχέσης στο κιβώτιο, μετρητή καυσίμου, ένδειξη επόμενης προγραμματισμένης συντήρησης, θερμοκρασία περιβάλλοντος, ρολόι και προγράμματα οδήγησης
Κατανάλωση καυσίμου5.2 λτ./100 χλμ. (54.3 MPG)5.2 λτ./100 χλμ. (54.3 MPG)
Ρύποι CO2 122 γρ./χλμ.122 γρ./χλμ.

 

 

 

 

Related posts