Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
12 Απρ 2021
SLIDER

ΤΡΙΤΗ 1 Ιανουαρίου 2019-Καλή Χρονιά!!!

 Ημερήσιες αστρολογικές επιρροές.

Από την Αλεξάνδρα Καρτά : Αστρολόγος και διαισθητική σύμβουλος

Ο Άρης κάνει την είσοδό του στον Κριό, βάζοντας έντονη ενέργεια σε κάθε επιθυμία και σκέψη. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού, με θετικές επιρροές από Κρόνο και Ποσειδώνα, δείχνοντας ότι θα υπάρξουν καταστάσεις, όπου θα κυριαρχούν τα συναισθήματα, με έναν υπερβολικό τρόπο.

ΚΡΙΟΣ

Ο πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας, κάνει την είσοδο του στο σπίτι του, βάζοντας επιτέλους σε τάξη τις επιθυμίες και τις επιδιώξεις σας. Με πολύ καλή διάθεση για δράση, ξεκινά το 2019, οριοθετώντας τα κεκτημένα σας και βρίσκοντας υγιής τρόπους να διεκδικήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα έχετε την εντύπωση ότι αφήνετε πίσω σας πολλά βάρη, από εκείνα που κάποιοι σας επέβαλαν να σηκώσετε εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, κάνει έντονη την παρουσία ενός συντρόφου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το μυαλό σας σε εργασιακά θέματα, ξεκινά η νέα χρονιά, ενώ σας βρίσκει πλήρης από συναισθηματικής άποψης. Μπορεί να έχετε μία επιθυμία, να ολοκληρώσετε πολύ σύντομα ένα σας όνειρο, που τώρα νιώθετε ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στην νέα του θέση, εντείνει τις ανησυχίες σας για μία επαγγελματική πορεία, ενώ η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού, δεν αφήνει καμία αμφιβολία, ότι θα διεκδικήσετε τα συναισθήματα σας.

ΛΕΩΝ

Τα καλά νέα για σας είναι ότι θα μπορέσετε επιτέλους να βγάλετε από μέσα σας αβίαστα τις επιθυμίες σας και να διεκδικήσετε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει από κάθε άποψη. Η Νέα Χρονιά σας ανοίγει νέους δρόμους έκφρασης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε μία πολύ ολοκληρωμένη άποψη για τα θέματα που επικρατούν γύρω σας και με αυτές τις συνθήκες κάνει ποδαρικό η Νέα Χρονιά για σας. Φροντίστε να έχετε κοντά σας εκείνους τους [λίγους], που σας δίνουν τον σημαντικό λόγο, να νιώθετε καλά και ευτυχισμένοι.

ΖΥΓΟΣ

Ξεκινά για σας μία περίοδος, όπου οι προσωπικές σας σχέσεις, θα αρχίσουν να σας βάζουν σε μία ένταση, άλλες φορές με λόγο και άλλες χωρίς καμία αιτία. Σήμερα θα έχετε μία συναισθηματική έκρηξη, που θα προέρχεται από κάποιες ανασφάλειες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πορεία της Σελήνης στο δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει υπερευαίσθητους και αρκετά διεκδικητικούς, σε σημείο που θα νιώσουν οι άλλοι έντονα και άκομψα τις επιθυμίες σας. Τα θέλετε όλα ή τίποτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη να κάνει την είσοδό του σήμερα στο ζώδιο του Κριού, νιώθετε έτοιμοι για δράση. Η προσωπική σας ζωή έχει ένταση και πάθος, ενώ έχετε και κάποιες φοβίες, ότι τα πάντα γίνονται μόνο γιατί το επιθυμείτε εσείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με το Άρη να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού και νιώθετε ένταση και μία απώλεια ενέργειας, λόγο των καταστάσεων που επικρατούν το τελευταίο διάστημα. Βέβαια η Σελήνη στον Σκορπιό, σας χαρίζει όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με πολλές ευχάριστες και διαφορετικές κοινωνικές επαφές σας βρίσκει το 2019. Μπορεί να θελήσετε να διασκεδάσετε παραπάνω, να επικοινωνήσετε και να ταξιδέψετε χωρίς όρους, και που θα είναι σημαντικό για την στάσιμη ενέργεια που τόσο καιρό βρισκόταν μέσα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ήρθε επιτέλους το 2019, κάτι που για σας είναι ένα ξελάφρωμα, από εντάσεις και παραπάνω δουλειές, χωρίς να υπήρχε συγκεκριμένος προορισμός και αιτία. Ο Άρης πλέον σας απαλλάσσει από την παρουσία του, που ήταν επιζήμια και παράλογη. 

 

Ενημερωθείτε καθημερινά από την γνωστή αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά, για τα μηνύματα των άστρων. Για θέματα που σας αφορούν μπορείτε να επικοινωνείτε με την αστρολόγο και διαισθητική σύμβουλο Αλεξάνδρα Καρτά στο τηλέφωνο 6973232775

Related posts