Επιστροφή στην κορυφή
Δευτέρα, 18 Ιουν 2018
 
 

Τραμπ: Πόσοι του έχουν απομείνει; (ΦΩΤΟ)

Σάββατο, 19 Αύγουστος 2017 - 16:25

-a Μέγεθος κειμένου +A

 

 

 

 

 

 

 

 

Μετά από την είδηση ότι και ο Στιβ Μπάνον, επικεφαλής σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου απομακρύνθηκε από τα μέχρι πρότινος καθήκοντα του, πληθαίνουν τα στόματα που εκφράζουν την άποψη ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα μείνει μόνος του. 

Μια φωτογραφία που κυκλοφορεί μαζικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατάφερε να γίνει θέμα συζήτησης για έναν απλούστατο λόγο: είναι ικανή να δώσει το μήνυμα πιο καθαρά απ’ οποιαδήποτε άλλο κείμενο. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το ρητό ότι «μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις».

Η λήψη της κάτωθι έγινε στις 28 Ιανουαρίου του 2017, για λογαριασμό του πρακτορείου Ρόιτερς. Μόλις λίγους μήνες αργότερα, στο σήμερα, μαντέψτε πόσοι απ’ αυτούς βρίσκονται ακόμα στο «πλάι» του (εκτός από τον ίδιο)…

 

 

 

 

 

 

 

 

Μόλις ένας και συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μάικ Πενς, στο νούμερο 3.

Τι συνέβη όμως με τους υπόλοιπους;

Ο 2ος είναι ο επικεφαλής προσωπικού Ρέινς Πρίμπους ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Τραμπ στα τέλη Ιουλίου, μετά από φημολογούμενη κόντρα με τον Άντονι Σκαραμούτσι, πρώην διευθυντή επικοινωνίας του Λευκού Οίκου.

Στην θέση 4, βρίσκεται ο Στιβ Μπάνον, η πιο πρόσφατη απώλεια από τους εικονιζόμενους.

Ο 5ος είναι ο διευθυντής επικοινωνίας Σον Σπαίσερ, ο οποίος παραιτήθηκε και αυτός το καλοκαίρι.

Τέλος, στην θέση 6, είναι ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας Μάικλ Φλιν, ο οποίος αναγκάστηκε να παραιτηθεί μετά τις αποκαλύψεις για τις επαφές του με τη Ρωσία.

 Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: