Επιστροφή στην κορυφή
Τρίτη, 19 Ιουν 2018
 
 

Τραγωδία στο Λαύριο-36χρονος ανασύρθηκε νεκρός μέσα από πηγάδι

Κυριακή, 25 Φεβρουάριος 2018 - 11:56

-a Μέγεθος κειμένου +A

Η αγάπη που είχε ένας  αστυνομικός  για το motocross, του στοίχισε την ίδια του την ζωή. Ο 36χρονος  όταν δεν ήταν σε υπηρεσία, πήγαινε με τους φίλους του σε ερημικές περιοχές και έκαναν μότο κρός. Αυτή τη φορά είχαν πάει στην περιοχή του Λαυρίου. Φαίνεται όμως δεν ήξεραν καλά την περιοχή αλλά ούτε και τις παγίδες που έκρυβε η περιοχή που έκαναν βόλτα με τις μοτοσυκλέτες τους.

Ο αστυνομικός πέρασε από ένα σημείο που δεν ήξερε ότι υπήρχε πηγάδι. Και βρέθηκε χωρίς να το καταλάβει στον πυθμένα του πηγαδιού βάθους 40 μέτρων. Οι φίλοι του ενημέρωσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Άνδρες της ΕΜΑΚ που έφθασαν λίγο αργότερα φώτισαν με δυνατούς προβολείς το πηγάδι. Διέκριναν τη μοτοσυκλέτα του αστυνομικού. Ό ίδιος όμως δεν είχε τις αισθήσεις του.

Έγινε αμέσως επιχείρηση και κατέβηκε ένας από τους άνδρες  της ΕΜΑΚ. Δυστυχώς όμως ο αστυνομικός ήταν νεκρός. Οι γιατροί στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς απλά διαπίστωσαν το θάνατό του.

Το ερώτημα όμως είναι ένα και απλό. Ποιοι και γιατί άφησαν ακάλυπτο ένα πηγάδι . Θα μπορούσε ένα είχε πέσει οποιοσδήποτε περνούσε από την περιοχή. Πρόκειται για εγκληματική αδιαφορία.Μοιράσου το…!
Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: