Επιστροφή στην κορυφή
Τρίτη, 19 Ιουν 2018
 
 

Τραγικό! Πρέπει να χειρουργηθεί στο κεφάλι και δεν βρίσκει κρεβάτι στην εντατική

Τετάρτη, 11 Οκτώβριος 2017 - 10:47

-a Μέγεθος κειμένου +A

Σε απόγνωση βρίσκεται η οικογένεια της άτυχης 45χρονης γυναίκας που πρέπει να εγχειριστεί άμεσα στο κεφάλι και δεν υπάρχει διαθέσιμο κρεβάτι στην εντατική του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Μ. Λ. πατέρας της 45χρονης, από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, ο οποίος μίλησε στο «Ράδιο Κρήτη», η κόρη του πρέπει επειγόντως να εγχειριστεί στο κεφάλι.

Η διάγνωση έγινε μέσα στο καλοκαίρι, όταν η γυναίκα λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου και από εκεί, έπειτα από την αξονική που προηγήθηκε, διακομίστηκε στο εφημερεύον ΠΑΓΝΗ. Η μαγνητική έδειξε το σοβαρό πρόβλημα στον εγκέφαλο και οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να μπει άμεσα στο χειρουργείο.

Ο Μ.Λ. κάνοντας έκκληση να ακουστεί, ανέφερε, «Μεσολάβησαν οι άδειες και η διακοπή της λειτουργίας των χειρουργείων την οποία σεβαστήκαμε και από τότε, μέχρι και σήμερα, είμαστε στο «περίμενε». Το μόνιμο επιχείρημα που ακούμε είναι ότι δεν υπάρχει άδειο κρεβάτι στην εντατική. Τις τελευταίες ημέρες το παιδί μου είναι νηστικό και περιμένουμε να κάνει την επέμβαση. Η ψυχολογία του είναι κατεβασμένη, περιμένει να κάνει ένα πολύ σοβαρό, επείγον, όπως το έχουν χαρακτηρίσει οι ίδιοι οι γιατροί, χειρουργείο στο κεφάλι, και η αναμονή την τσακίζει, και αυτή και εμάς»Μοιράσου το…!
Ετικέτες:


Σχόλια


Τελευταίες ειδήσεις: